reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witajcie mamuśki niedzielnie i leniwie!!! Nie wiem ale zawsze niedziela kojarzy mi sie z lenistwem!!! U nas dziś zawieje i zamiecie szok biało nic nie widać!! Pozdrowionka.
Kamcia zazdroszczę Ci juz tej choinki u nas w rodzinie tradycja, ze czekamy do wigili i dopiero ubieramy wszyscy:tak:

reklama
Agaf do wigilii:szok: jak to... do wigilii to musi już być świąteczna atmosfera i właśnie już prezenty pod choinką...
a w samą wigilię to robi się jedzonko , je kolacje i śpiewa kolędy:szok::tak:

Jolek bliżej?? jak bliżej jak tylko 2 tygodnie zostały:szok::szok::szok:
szokujecie mnie dziewczyny:-p

u mnie się rozkładało różnie pamietam...,raz wcześniej raz później hehe
ale teraz jak mam nową rodzinę to będziemy ubierać zawsze w mikołaja 6 grudnia:tak:

Fajną Kamcia tradycję rozpoczynasz w swojej rodzince z tym ubieraniem choinki 6 grudnia, chyba pójdę w twoje slady ale od przyszłego roku bo dopiero w nadchodzacy weekend wybieramy się z moim D po choinkę. Ale to będzie super juz w nastepne święta z takim małym szkrabem w mikołaja choinkę stroić, choć on nam wiele jeszcze nie pomoże ale sama jego obecność toooo...... uff ale mi się milutko zrobiło!

U nas zawsze dzien przed wigilia a ozdoby balkonowe i na okna wczesniej trochu. Ale ja w tym roku pospiesze sie chyba bo to pierwsza wspolna z Moim M choinka i juz sie nie moge doczekac;-)

Kamcia u nas to się tak tydzień przed świętami ubierało choinkę. Na wigilię nigdy tego nie zostawialiśmy bo tak jak piszesz szykowało się jedzonko stół i inne rzeczy.

No naprawdę nie wiem skąd to sie wzieło i nawet nie pytałam tak było od zawsze rodzice szykowali od rana jedzenie a my dzieci ubierałysmy choinkę i tak zostało tylko że ja dostałam awans do kuchni haha:-D

reklama
szanowna pani zanko:rofl2: jakbyś czytała uważniej to agaf już zaproponowała zeby wrzucać na temacie świątecznym:-p
a tak po 2 to ja nie musze wszystkiego zatwierdzać;-):-D róbta co chceta
;-):-D
ja jestem od poinowania porządku i ew podpowiadania ;-)
no więc ja tam swoją wrzucę a co.. trzeba się chwalić..
agaf właśnie jak było się dzieckiem to można sobie ubierać w wigilię...
ale gdzie tu magia świąt jak w wigilię na szybko choinkę , a po nowym roku już się ściąga..
a tak to atmosfera ytzymuje się na dłużej:tak:
no i z dziećmi to już wogóle.. :-) superaśno jest:-p
i ądnie kto wchodzi do tegfo fgomu to już czuje święta :-)aaa no i ja tez włąśnie słyszałam że w wielu domach się w wigilię albo dzięń przed..
to wogóle się tych świąt nie poczuje w tak krótkim czasie...

Do góry