reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jestem jestem:) odeszłam na trochę od kompa żeby mi oczy odpoczęły.
Mój M za parę minut powinien być w domku:)

reklama
witam wieczorową porą
ale żeście naprodukowały stron jednak udało mi się nadrobić zaległości.
Ja dzisiaj zabiegana cały dzień, buszowaliśmy po sklepach z zabawkami co by jakieś prezenty gwiazdkowe pokupać. No i udało się. Ale zła jestem jak osa:wściekła/y: bo walcze z opryszczką już mam zaatakowane węzły chłonne cała spuchnięta jestem masakra a tu nic mi nie dają póki co bo twierdzą ze w ciąży nie można.
Bubbles w drugą mańkę - birmingham

Taja jak masz amol to się nim wysmaruj :tak: ja się smaruję codziennie jak się źle czuję:-p
byle nie po brzuchu , ale np korzonki jak najbardziej:-)
a jak nie masz amolu kup sobie Vick - VapoRub i również możesz się smarować , plecy , węzły i klatkę piersiową:tak:
z tego co wiem to na gardło możesz brać strepsils jakby cię bolało , najlepiej te Ice;-)
no i nie wiem jak z Lemsip to jest cytrynka do rozpuszczania w gorącej wodzie....na przeziębienie..
aha a jak lemsip nie można to rób sobie tak jak ja wodę z cytryną i łyżeczką miodu:tak: pomaga i to bardzo;-)
a na zimno to sprawdzę jutro rano jak się moja maść nazywa... bo już nie będę biegła znów szukać w lekach...:-p bo mi sie nie chce:zawstydzona/y:

jolek dawaj dawaj:-D nie uciekaj:-p

jolkaa pada u Ciebie? tu chwile poprószyło i cisza. Tygodnie lecą biegusiem ja niedawno też patrzyłam że 17ty a tu już na suwaczku 18ty:)

ten czas leci :) jak ja się zapisywałam na BB to był chyba 10tdz. :)
jolka to chociaż macie fajny widok z okna, bo tu szaro i chyba na sztorm się zapowiada bo pełno mew za oknem:(

reklama
Rzeczywiście na widok nie można narzekać, fajnie bialutko jest :) Oby na święta tak było ;) Leci czas jak szalony, ja pamiętam jak się dowiedziałam, że w ciaży jestem, 5 tydz. to wtedy był. Wydaje się że to tak niedawno było, a już tyle czasu zleciało :)

Do góry