reklama
witam wieczorową porą
ale żeście naprodukowały stron jednak udało mi się nadrobić zaległości.
Ja dzisiaj zabiegana cały dzień, buszowaliśmy po sklepach z zabawkami co by jakieś prezenty gwiazdkowe pokupać. No i udało się. Ale zła jestem jak osa bo walcze z opryszczką już mam zaatakowane węzły chłonne cała spuchnięta jestem masakra a tu nic mi nie dają póki co bo twierdzą ze w ciąży nie można.
Bubbles w drugą mańkę - birmingham
ale żeście naprodukowały stron jednak udało mi się nadrobić zaległości.
Ja dzisiaj zabiegana cały dzień, buszowaliśmy po sklepach z zabawkami co by jakieś prezenty gwiazdkowe pokupać. No i udało się. Ale zła jestem jak osa bo walcze z opryszczką już mam zaatakowane węzły chłonne cała spuchnięta jestem masakra a tu nic mi nie dają póki co bo twierdzą ze w ciąży nie można.
Bubbles w drugą mańkę - birmingham
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Taja jak masz amol to się nim wysmaruj ja się smaruję codziennie jak się źle czuję
byle nie po brzuchu , ale np korzonki jak najbardziej:-)
a jak nie masz amolu kup sobie Vick - VapoRub i również możesz się smarować , plecy , węzły i klatkę piersiową
z tego co wiem to na gardło możesz brać strepsils jakby cię bolało , najlepiej te Ice;-)
no i nie wiem jak z Lemsip to jest cytrynka do rozpuszczania w gorącej wodzie....na przeziębienie..
aha a jak lemsip nie można to rób sobie tak jak ja wodę z cytryną i łyżeczką miodu pomaga i to bardzo;-)
a na zimno to sprawdzę jutro rano jak się moja maść nazywa... bo już nie będę biegła znów szukać w lekach... bo mi sie nie chce
jolek dawaj dawaj nie uciekaj
byle nie po brzuchu , ale np korzonki jak najbardziej:-)
a jak nie masz amolu kup sobie Vick - VapoRub i również możesz się smarować , plecy , węzły i klatkę piersiową
z tego co wiem to na gardło możesz brać strepsils jakby cię bolało , najlepiej te Ice;-)
no i nie wiem jak z Lemsip to jest cytrynka do rozpuszczania w gorącej wodzie....na przeziębienie..
aha a jak lemsip nie można to rób sobie tak jak ja wodę z cytryną i łyżeczką miodu pomaga i to bardzo;-)
a na zimno to sprawdzę jutro rano jak się moja maść nazywa... bo już nie będę biegła znów szukać w lekach... bo mi sie nie chce
jolek dawaj dawaj nie uciekaj
jolkaa1989
Fanka BB :)
Dzień dobry!! My zaczynamy dziś 17 tydzień Jutro wizyta u lekarza.
Miłej ( choć śnieżnej ) niedzieli!
Miłej ( choć śnieżnej ) niedzieli!
jolkaa1989
U mnie pada już od jakiejś godziny
reklama
jolkaa1989
Rzeczywiście na widok nie można narzekać, fajnie bialutko jest Oby na święta tak było Leci czas jak szalony, ja pamiętam jak się dowiedziałam, że w ciaży jestem, 5 tydz. to wtedy był. Wydaje się że to tak niedawno było, a już tyle czasu zleciało