reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześc dziewczyny widzę ze małe odliczanko u nas zagościło, no to się dołączę bo u mnie niemalże półmetek. A ja dzisiaj w kościółku nastraszyłam trochę mojego D, no jak się okazało też i teściów kofanych, weszliśmy do kościoła ludzi tłum, duszno, więc zaczęłam od ściągnięcia czapki, potem odpinanie guzików, a na końcy odwijanie szala i NIC NIE POMOGŁO, jedno słowko do męża i już jesteśmy na polku, świeże powietrze i od razu lepiej.... dobrze że jek wuchodziliśmy to mnie za rękę prowadził bo ciemno mi było i tylko przez mgłę widziałam. Uff.

Ivana musisz uważać na siebie.
Kamcia ale jak ubierzesz choinkę to cykniesz fotkę i się nam pochwalisz???;-)

oki. Ale ja mam taką małą, stoi w szafie,już 3 rok ją mam. Taka symboliczna bo na większą nie mam miejsca.

W moim przypadku zamarzyła mi się tradycyjna ponad dwumetrowa choinka przystrojona w złote i czerwone ozdoby. Pole do popisu mam duże bo z moim D od lipca mieszkamy sami na nowym mieszkanku i to nasze pierwsze świeta po ślubie, pierwsza wspólna choinka stąd też musimy ją kupić taką wyjątkową i wszystkie dekoracje też. Mam pomysł nie te z nas które będą chciały jak wystroją choinki to i=niech zrobią fotki i wstawią na forum gwiazdkowe, co wy na to ?

jolek mała nie mała , zawsze świąteczna...:tak:
nasza jest czerwono srebrna, bo jakoś złoty mi nie przypadł do gustu:sorry2:
miała być niebieska jak w pl...
no ale nie starczyło nam w tym roku funduszy na wymiane bombek na niebieskie:dry: i będzie taka jak w zeszłym roku..

jasne możemy sobie wstawiać na temat gwiazdkowy:tak:
tam będzie jak najbardziej na miejscu:tak: a no i jeszcze nasza choinka ma chyba 150cm:-p

no jo tam będzie jak najbardziej na miejscu:) moja ma może 40 cm, w dodatku jest ekologiczna, kumpela robi z naturalnych gadżetów :)

reklama
jolek.. ale ty ją chyba z tej szafy wyciągniesz co nie???:-D:-D:-D:-Dczy tam już zostaje??:-p

jestem coraz bardziej ciekawa jak ona wygląda;-)

a wogóle wczoraj mój D grał tyle czasu że mu się PS zaciął:-D:rofl2:

Do góry