reklama
Cześc dziewczyny widzę ze małe odliczanko u nas zagościło, no to się dołączę bo u mnie niemalże półmetek. A ja dzisiaj w kościółku nastraszyłam trochę mojego D, no jak się okazało też i teściów kofanych, weszliśmy do kościoła ludzi tłum, duszno, więc zaczęłam od ściągnięcia czapki, potem odpinanie guzików, a na końcy odwijanie szala i NIC NIE POMOGŁO, jedno słowko do męża i już jesteśmy na polku, świeże powietrze i od razu lepiej.... dobrze że jek wuchodziliśmy to mnie za rękę prowadził bo ciemno mi było i tylko przez mgłę widziałam. Uff.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
_Roszpunka_
oki cyknę cyknę jak Ty cykniesz też swoją
zaraz wracam musze obiad zrob ić :-)
zaraz wracam musze obiad zrob ić :-)
W moim przypadku zamarzyła mi się tradycyjna ponad dwumetrowa choinka przystrojona w złote i czerwone ozdoby. Pole do popisu mam duże bo z moim D od lipca mieszkamy sami na nowym mieszkanku i to nasze pierwsze świeta po ślubie, pierwsza wspólna choinka stąd też musimy ją kupić taką wyjątkową i wszystkie dekoracje też. Mam pomysł nie te z nas które będą chciały jak wystroją choinki to i=niech zrobią fotki i wstawią na forum gwiazdkowe, co wy na to ?
_Roszpunka_
jolek mała nie mała , zawsze świąteczna...
nasza jest czerwono srebrna, bo jakoś złoty mi nie przypadł do gustu
miała być niebieska jak w pl...
no ale nie starczyło nam w tym roku funduszy na wymiane bombek na niebieskie i będzie taka jak w zeszłym roku..
jasne możemy sobie wstawiać na temat gwiazdkowy
tam będzie jak najbardziej na miejscu a no i jeszcze nasza choinka ma chyba 150cm
nasza jest czerwono srebrna, bo jakoś złoty mi nie przypadł do gustu
miała być niebieska jak w pl...
no ale nie starczyło nam w tym roku funduszy na wymiane bombek na niebieskie i będzie taka jak w zeszłym roku..
jasne możemy sobie wstawiać na temat gwiazdkowy
tam będzie jak najbardziej na miejscu a no i jeszcze nasza choinka ma chyba 150cm
reklama
_Roszpunka_
jolek.. ale ty ją chyba z tej szafy wyciągniesz co nie???czy tam już zostaje??
jestem coraz bardziej ciekawa jak ona wygląda;-)
a wogóle wczoraj mój D grał tyle czasu że mu się PS zaciął
jestem coraz bardziej ciekawa jak ona wygląda;-)
a wogóle wczoraj mój D grał tyle czasu że mu się PS zaciął