reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wogóle to zapomniałam się pochwalić że my już na oknie mamy poprzyklejane ozdoby od piątku
a mój D ściąga kolędy i filmy świąteczne i będziemy sobie oglądać wieczorami przy cieście i ciepłej czekoladce ale będzie super
a mój D ściąga kolędy i filmy świąteczne i będziemy sobie oglądać wieczorami przy cieście i ciepłej czekoladce ale będzie super
_Roszpunka_
to myj leniwcu
ja pomyłam już właśnie w piątek od zewnątrz i od środka.. znaczy tylko salonowe umyłam
bo przeziębiona jestem a nie mogłam się doczekać naklejek
no i ponaklejałam , ael dolną część okna i tak już moja Vi wymazała paluszkami
ja pomyłam już właśnie w piątek od zewnątrz i od środka.. znaczy tylko salonowe umyłam
bo przeziębiona jestem a nie mogłam się doczekać naklejek
no i ponaklejałam , ael dolną część okna i tak już moja Vi wymazała paluszkami
_Roszpunka_
ja też w domu zakatarzona.. D znów gra no ale musi się nagrac żeby mi w święta gry nie russzał
mała śpi a ja te kluski będę zaraz lepić bo już mi ziemniaki ostygły
mała śpi a ja te kluski będę zaraz lepić bo już mi ziemniaki ostygły
Alex2712
Fanka BB :)
W końcu Was nadrobiłam ale żeście się rozpisały, że hoho.
My wczoraj wróciliśmy po 23.
Bubbles niestety ale nie zdążyłam Babci powiedzieć o ciąży, ale tak jak piszesz, że na pewno już wie.
Mój M przyjechał również więc do jutra jest z Nami, a potem zobaczymy się dopiero 22.12.:-(
Widzę, że świątecznie się zrobiło, aż miło poczytać.
My wczoraj wróciliśmy po 23.
Bubbles niestety ale nie zdążyłam Babci powiedzieć o ciąży, ale tak jak piszesz, że na pewno już wie.
Mój M przyjechał również więc do jutra jest z Nami, a potem zobaczymy się dopiero 22.12.:-(
Widzę, że świątecznie się zrobiło, aż miło poczytać.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Witam się leniwie, gilowato i niedzielnie :-) Ja nadal chora ale z tego co wyczytałam na forum zaraz po mnie siadło zdrowie połowie forumowiczek
Alex współczuję z powodu śmierci babci. Kondolencje.
Ja swoją pochowałam rok temu, została mi jeszcze jedna, bo dziadków od dawna nie mam, jednego nawet nie zdążyłam poznać :-(
Najgorsze, że teraz wśród ludzi w naszym wieku zaczynają odchodzić rodzice... Nieubłagany czas i śmierć... :-(
A ubieranie choinki w Wigilię jest tradycją tak jak wyszukiwanie gwiazdki i 12 potraw na stole, czy dzielenie się opłatkiem :-) W naszej rodzinie też zawsze ubieramy w Wigilię. A wzięło się to stąd, że drzewko jako symbol drzewa biblijnego należy wprowadzić do domu w dniu imienin Adama i Ewy, czyli 24 grudnia. Z tego samego powodu wiesza się na nim jabłka ;-)
Alex współczuję z powodu śmierci babci. Kondolencje.
Ja swoją pochowałam rok temu, została mi jeszcze jedna, bo dziadków od dawna nie mam, jednego nawet nie zdążyłam poznać :-(
Najgorsze, że teraz wśród ludzi w naszym wieku zaczynają odchodzić rodzice... Nieubłagany czas i śmierć... :-(
A ubieranie choinki w Wigilię jest tradycją tak jak wyszukiwanie gwiazdki i 12 potraw na stole, czy dzielenie się opłatkiem :-) W naszej rodzinie też zawsze ubieramy w Wigilię. A wzięło się to stąd, że drzewko jako symbol drzewa biblijnego należy wprowadzić do domu w dniu imienin Adama i Ewy, czyli 24 grudnia. Z tego samego powodu wiesza się na nim jabłka ;-)