reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
taaaa ale na obecną chwilę to tylko siedże przed bb :-D
gotuję , no i robię makijaż ale tylko sobie.. hehe bo nie ma tu nikogo komu mogłabym zrobić no i jak już obcinam to znajomych raz na jakiś czas albo siebie samą
ale żeby się w lakiery do paznokci bawić przy dziecku to nie bardzo:no: no a tu nie mam maszyny do szycia więc tylko szyję jak w pl jestem:sorry2:
no i włąnsie dlatego odkąd ją urodziłąm to prawie nic nie robię co lubię , ale za to znalazłam nowe zamiłowanie.. zabawa z moim dzieckiem :)

Ostatnia edycja:
matki polki wiadomo dlaczego a siatkarki bo zawsze obładowane zakupami chodzimy zwłaszcza tymi ze spożywczego sklepu ( w jednej rece kilka reklamówek i w drugiej i tak na któres piętrooooooo

1267466495_by_khystyna_500.jpg

znalazłam:):):)

reklama
hehe jolek dobry ten obrazek:-D

karolq bo mys ię nudziłyśmy..
ale widze że już tylko sama zostałam :sorry2: a nie było mnie tylko chwilkę;-)
kąpałam małą., siebie.. i się jeszcze z nią bawiłam na górze:-D

Do góry