reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
już wstawiłam:-D
moesz podziwiać... :-p
mój D się śmiał bo chciałam sobie cycki przyciąć , a on mówi ze specjalnie je sfotografował żeby każdy widxział ze mam duże:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

no to niech on je trzyma w tajemnicy dla siebie a nie każe pokazywać innym:) jeszcze komuś się spodobają :D

Witajcie :-)
Uff.. udało mi się Was nadrobić. Zaległości miałam z wczoraj, a tu już tyle stron ;-)

Mój poszedł na rajd barbórki i marznie szczęśliwy. A ja wolę z moim gardłem posiedzieć w ciepełku z herbatką i bb.

no raczej:-D ale musze się tego oduczyć:-p bo jak będzie 2 dziecko to będę chodziła jak zombie w takim przypadku:szok::-D

wogóle wpadłam na superaśny pomysł..
mój mówi żebym zrobiła coś na kolację.. to ja że naleśniki .. a on żebym jakieś wymyśliła na słodko ale ni tylko z dżemem... hmmm poomyslałam sobie i do ciasta wsypałam kisiel poziomkowy...
i wychodzą pyyyycha:-)

reklama
Do góry