jo zrobienie tego złomu zajęło mu dwie godziny. Gdyby droga szła tak jak rano to już by do domu dojeżdżał a tak nie jest nawet w połowie drogi. Raz że korki w Wawie, dwa na trasie bo są zwężenia ze względu na roboty a trzy za kierowce ma jakiegoś melepetę który nawet nie umie sobie płynu do spryskiwaczy dolać, nie wie że na zimę i mrozy używa się innego niż latem!!
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja też nie wiedziałam
my to lejemy wodę.. haha bo u nas mrozu nie ma (znaczy ostatnio jest więc trzeba kupić płyn ale np 2 lata temu wogóle nie było mrozu ni całą zimę wodą pryskałam w zeszłym roku w mrozy nie jeździliśmy bo ulice na ton nie pozwalały , a w tym... hmmm ulice ok choć mroźno.. więc trzeba pomyśleć
a ja sobie moderuję spanie niemowlaczków i sobie przypominam jak moja kruszynka spokojnie przesypiała nocki..
to mam nadzieję że i teraz tak będzie;-)
my to lejemy wodę.. haha bo u nas mrozu nie ma (znaczy ostatnio jest więc trzeba kupić płyn ale np 2 lata temu wogóle nie było mrozu ni całą zimę wodą pryskałam w zeszłym roku w mrozy nie jeździliśmy bo ulice na ton nie pozwalały , a w tym... hmmm ulice ok choć mroźno.. więc trzeba pomyśleć
a ja sobie moderuję spanie niemowlaczków i sobie przypominam jak moja kruszynka spokojnie przesypiała nocki..
to mam nadzieję że i teraz tak będzie;-)
Kamcia ja jakiś czas temu też nie wiedziałam, no ale ja nie jestem zawodowym kierowcą, zresztą wcalę nie jestem kierowcą, a ten koleś jest więc powinien wiedzieć.
Mam nadzieję,że mój dzidziuś też będzie grzeczny i spokojnie będzie spał, chociaż moja siorka mnie straszy żebym się teraz wyspała za wczasu
Mam nadzieję,że mój dzidziuś też będzie grzeczny i spokojnie będzie spał, chociaż moja siorka mnie straszy żebym się teraz wyspała za wczasu
_Roszpunka_
eee tam mi tez tak móili i co... całe noce spokojnie spałam sobie i mała tak samo., biudziła się o 3 na cyca a później spała dalej.... po 3 miesiącach od urodzenia , budziła się już tylko o 6-7 :-)
więc miałam nockę jak marzenie;-)
raz wiem przesz tydzień miała odparzoną pupkę to nie spała nam przez tydzięń bo co zrobiła siusiu to wrzask bo ją piekło:-(ale jak przeszło to wszystko wróciło do normy
no i wiadomo że przez pierwsze kilka dni to dziecko musi się przyswoić czym jest dzień a czym noc... bo przecież tego nie wie , to też mogą być problemy z zaśnięciem choć moja załapała już na poczatku.. hehe
no w sumie po porodzie to spała w dzień i w nocy mój D to tylko czekał i marudził kiedy ona wkońcu oczy otworzy
więc miałam nockę jak marzenie;-)
raz wiem przesz tydzień miała odparzoną pupkę to nie spała nam przez tydzięń bo co zrobiła siusiu to wrzask bo ją piekło:-(ale jak przeszło to wszystko wróciło do normy
no i wiadomo że przez pierwsze kilka dni to dziecko musi się przyswoić czym jest dzień a czym noc... bo przecież tego nie wie , to też mogą być problemy z zaśnięciem choć moja załapała już na poczatku.. hehe
no w sumie po porodzie to spała w dzień i w nocy mój D to tylko czekał i marudził kiedy ona wkońcu oczy otworzy
_Roszpunka_
to się nie dziwię że kazała Ci się wyspać na zapas
ale współczuję jej.... nie chciałabym tak
już wieczór a poza nami prawie nikt się nie pojawił
ale współczuję jej.... nie chciałabym tak
już wieczór a poza nami prawie nikt się nie pojawił
_Roszpunka_
będa miały czytania a czytania... hehehe
nasze głupotki co nam się cały dzię trzymają...
hehe moja mała się bawi takim kojcem dla lalek i sobie na głowę założyła.. i miałczy bo nie umie ściągnąć
nasze głupotki co nam się cały dzię trzymają...
hehe moja mała się bawi takim kojcem dla lalek i sobie na głowę założyła.. i miałczy bo nie umie ściągnąć
reklama
_Roszpunka_
najpierw się pośmiałam a później pomogłam... haha
a pona wlazłą do tego kojca i siedziała tam i robiła mi a ku ku
mała sprycoiala..
D zrobił mi zdjęcie właśnie
zaraz wstawię na brzuszki
a pona wlazłą do tego kojca i siedziała tam i robiła mi a ku ku
mała sprycoiala..
D zrobił mi zdjęcie właśnie
zaraz wstawię na brzuszki