reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejcia dziś jeszcze nie pisałam na maju:confused:
Stynka hehe wyobraziłam sobie wieszającego się kota:-D:-D:-D
Marzenka ale zazdroszczę mam 1/2 etatu a muszę chodzić codziennie:confused2: kurcze z tego co widzę bardzo mało osób na 1/2 etatu pracuje tak jak ja:dry:

nie wiem czy się dzis witałam, więc witam sie na wszelki wpadek ;)

styna skąd ja to znam ;) nasza kicia tez ucieka gdzie pieprz rośnie gdy tylko Lenek sie zbliża :-D wydaje do niej takie charakterystyczne odglosy, takie piski, że biedaczka nie wie co sie dzieje :-D
marzena fajny taki tryb pracy, co chwile możesz na wakacje wyjeżdżać :-D

więcej narazie nie nadrabiam , bo na 19:30 idę do kosmetyczki twarz kwasami potraktować :-D

Basiuna dzięki dzięki:** będę się pilnować:tak:
Bra relaksuj się kochana:-), ja bym na jakiś masaż profesjonalny poszła bo wszystko mnie boli.

Mnie nachodzi na jakieś maleńkie RNB w klubiku;-) czekam aż pulpety się zmniejszą i wybiorę się z koleżankami;-)

czesc laseczki, my dzisiaj z malym pol dnia na basenie spedzilismy. bylo super, wreszcie troche relaksu!
teraz dzidz juz spi a ja relaksuje sie czekolada :) mniam mniam

Agacio, Jolek, koniec obżarstw. W okresie postu nie jem słodyczy (oprócz placków:zawstydzona/y:). Żartuję :-D.

Agacio, makaron super. Jak Mateuszowi smakował, ze jadł wczoraj 2 porcje i na śniadanie sobie musiał odgrzać, to był dobry :-). Ale mam jeszcze plan zrobić z krewetkami.
Przepraszam Was bardzo, ale nie nadrobię, nie dam rady.

Jakie tu "śledziowe" pustki:-)
Dłuuuugi spacer zaliczony ale mnie tak przewiało że śpiki do pasa:-) dzieciaki mi posnęły w wózku i tak z nimi łaziłam bo tego tandemu to sama nie wniosę,zwłaszcza z dwoma kluskami w środku:-)
Mojeszczęścia udało się:-) no to gratuluję dwóch synalków
Uciekam poczytać i popiwkować:-)

reklama
Faktycznie tu pustki. Dzieć zasnął po wielkim marudzeniu. Nie dziwię mu się, spał dziś tylko raz w dodatku przed zaśnięciem zwymiotował mi:( M brudzi w łazience a ja jakaś taka siedzę do d**y.

Majeszczęście
widzę,że Ci się udało.

Matusia a za moje zdrówko wypiłaś??:)

Paula
widzę,że dzisiaj Ty piwkujesz:)

Marzena
to super sobie ułożyłaś z tą pracą.

Agacio
codziennie po 4 godziny to też nie jest zły układ.

Bra zazdroszczę Ci tej kosmetyczki:)

Basiekk witamy w klubie odchudzających się :)

Sylwia
to doopska wymoczyliście zdrowo:)

Styna he he to się Nadia rozpędziła:)

Przepraszam, więcej nie pamiętam.

Ostatnia edycja:
Do góry