reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jaipur ty leniuszku :-p- hehehe

marzena bubbles buziaki dla dzieci :*
lepi jeszcze nie miałaś okresu:szok: nieźle :-) hehe
ja miałam tylko raz i jak założyłam implanton to dopiero drugi raz dostałam tydzięń temu :-)

a mnie ostatnio zeby bpolą jak jem coś śłodkiego i to chyba 4 i 5 na górze :sorry: masakra...
styna właśnie dlatego ja wolę mieszkać sama :-p a jak bierzemy lokatorów to jedynie na okres wakacyjny ;-) żbey mi cały czas nie buszoawali po domu :-p i to tylko polecanych zajomych
a Nadia widze taki ma apetyt jak miała moja Vi wypijała też 300 ml mleka z kaszką a raz i dpoiero szła spać.. a jak miała za mało to siadała na łózku i wołała |mo mo mo" (mleko mleko mleko) :-D
gag buziak dla Ciebie :*
marzena ale sobie odpoczniesz teraz hehe :-)

poczytałam idę jeszcze na inny wątek i zmykam ..
buziaczki :*

reklama
Dziewczyny ja mówiłam kiedyś, że wracam do pracy na pół etatu :) Tylko, że moje pół etatu polega na cyklu dwa tygodnie na dwa tygodnie :D I pracuje od 5 do 20 kalendarzowego dnia miesiąca :) A że w tym miesiącu moje dzieci postanowily sobie chorowac to bylam w pracy cale 5 dni :) Ot i cala historia :D

Cześć dziewczynki. Będę później. Nie mam na razie czasu na nadrabianie.

Mojeszczęścia wejdź w USTAWIENIA, potem w EDYTUJ SYGNATURĘ i tam gdzie dodajesz suwaczki skasuj te http://

reklama
Hej mała jest wszędzie:szok::szok::szok: Kot już sznur sobie szykuje bo narazie jeszcze jest szybszy ale już niedługo. Dzisiaj pierwszy raz do niego podlazła jak biedaczka spała i odrazu zaczęła ją tulić:-D Nie muszę dodawać że Ruda nie była szczęśliwa. No i czas bramki założyć. Kafelki w kuchni jej smakują liże je jak tylko do nich się dostanie.

Do góry