reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Gag, super sobie radzisz kochana! Jak tak dalej pójdzie to będziesz mogła wystartować w konkursie na najbardziej asertywną majówkę:-)
Marzena, a co to się stało, że masz tyle wolnego?:szok: Ja też tak chcę:tak:

reklama
witam dziewczyny,
u nas słoneczko pięknie świeci więc pujdziemy na długi spacerek:)
wam również życzę słonecznych spacerów:)

Patrzę na suwaczki naszych ząbkujących majówczątek ... czy któremuś też wyszła najpierw "1" górna??

bo Zosinkowy suwaczek taki jakiś śmieszny jest:-D

Cześć babeczki
U nas niestety kiepsko mały wciąż płacze jak mnie nie ma, jestem wykończona nie mam czasu na nic,od niedzieli była niania ale jakoś mój synio już ją zapomniała poprawie trzech tygodniach nieobecności:-(, wczoraj dał jej się wziąść na ręce na kilka minut, zaczynamy na nowo akceptację niani:-(.
A tak wogóle to staram się tu pozaglądać trochę poczytać ale jakiś ten dzień za krótki:-)
Lepi mojej siostrzenicy wyszły najpierw górne jedyneczki i to dopiero jak miała roczek:-) taka bezzębna była długo
Miłego słonecnego dnia, udanych spacerków
Buziolki dla okrąglaczków,wielkimi krokami zbliżamy się do roczku

Witam się z kawką:)
Buziaki dla chorujących.
Jolek oj umie umie po tych 3 flaszkach jeszcze prosto chodziła:szok::szok::szok:
Lepi my musieliśmy wybrać taki wariant inaczej co miesiąc wypłukiwalibyśmy sie do zera przez ten ostatni okres macierzyńskiego (bezpłatny) a nie możemy sobie na to pozwolić przy dziecku tym bardziej ze postanowiliśmy sie przemęczyć aby jak najwięcej kasy odłożyć na powrót do Polski.
Marzenka co to za wagary sie szykują.

Się witam
Ładna pogoda dzisiaj, a ja strasznie do dooopy dzisiaj jestem. Dzwoniłam do teściowej właśnie, żeby dłużej była z Kluskiem na spacerze, a nie tylko 20 minut jak wczoraj. Kazałam jej spacerować minimum godzinkę w końcu pogodę mamy super.
Dzisiaj ostatki. Jutro post więc pilnuj mnie Agacio :-D.
Marzena mów za to za wolne bo mnie zazdrocha bierze:-D
Paulina pytałaś jak zmienic język na kompie, żeby polskie znaki były. Otóż czasem się przestawia z polski na polski 214. Wystarczy wyciągnąć pasek języka na pulpit i zmienić na polski.

Miłego dnia laseczki!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny;)sorki ze tak dlugo mnie nie bylo;/
powiedzcie mi czy wy tez tak macie i jak sobie z tym poradzilyscie...
a mianowicie chodzi o moj brzuch a dokladnie o skore na brzuchu...w ciazy porobily mi sie rozstepy no i teraz mam wiszacy zwal skory;/smaruje to roznymi kremami ale nic.wyglada to okropnie i jeszcze gorzej sie z tym czuje.powiedzcie jak wy sobie z tym radzicie?i czy jest mozliwosc ze to zniknie?np jak zaczne cwiczyc brzuszki?wiem ze rozstepy nie znikna nigdy ale chodzi mi o to zeby tak skora tak nie wisiala...;/
buziaki dla Was i dla Waszych Maluszkow:):*

Do góry