reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziewczyny,że wy się nie boicie same takie zabiegi robić :shocked2: Och żeby moja kuzynka bliżej mieszkała to bym sobie pokorzystała za darmoszkę z usług kosmetyczki.

reklama
Ja dziś wypiłam 3/4 butelki wina:zawstydzona/y: Trochę mi się w głowie kręci:zawstydzona/y: Ale to na zapas, bo od jutra dieta:-D Przypominam tym, które zaczynają ze mną:-D Lecę spać, bo mi się ciężko pisze:-D Buziole dla Was!

jolus bo to w sumie nic takiego. kawitacja jest super bezpieczna, przejeżdżasz po twarzy łopatką i wągry frruuuuu :-D gorzej z kwasami, ale jak weźmiesz nieduże stężenie i nie przetrzymasz za długo to krzywda się nie stanie ;-)

madzik pijaczko :-D

Madzik do Ciebie i kilku innych koleżanek :tak::-D:-p Czyżbyś nie nadrabiała?? Koleżanki z wyższych postów też właśnie popijają :)

Bra ja i tak bym się bała że moją "piękną " buźkę oszpecę :-D

Wpadam tylko powiedzieć dobranoc.

Gadamy sobie z mężuniem ale nic nie pijemy:confused: udanego ostatkowania.

aaaa Bra podziwiam tyle dni bez mięseczka, ale napewno wytrwasz w swoim postanowieniu tylko Lenonkowych obiadków nie podjadaj;-)

Oj tam oj tam Jolusia nie czepiaj się :-) trzeba się czasami lekko zanietrzeźwić:-)
Dziewczyny jakie wy tu cuda wyrabiacie za sobą:-) ja też chcę.ja też chcę, same pięknotki

jolek wystarczy poznać parę zasad i można samemu działać.Kosmetyczka nie lekarz, jej wiedza nie jest ogromna i łatwo to ogarnąć. Szczgólnie jak interesują nas jakieś szczególne kwestie- to nie ma tego dużo do poznawania. Lubię wiedzieć co mi robią i za co płacę. A jak miałam pare lat po 20 to robiłam sobie szkolenia z wizazu, biochemii kosmetycznej więc zazwyczaj wiem z czym to się je.Poza tym internet oferuje sporo informacji.

dziewczyny, niezłe alkoholowe imprezki na tym forum;-)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja pije drinka!!!

Bra ja tez chce do kosmetyczki! Chce glupi peeling kawitacyjny nawet! Chce cokolwiek! :(((((:)-(

Kuzwa, to ja chyba sie dzieki Wam normalnie zmobilizuje i tez na diete! :D:-p
Jestem leniwa pipka, bo mam 5-6 kilo do tylu i bylabym nawet nawet zadowolona ...

Do góry