reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jolek, mam nadzieje, że te wymioty to jednorazowa przykrość. a sobie włącz może jakis filmik, zrelaksuj sie troche, malutki śpi, więc masz chwilke dla siebie.

paula zazdroszczę spacerku, u nas cały dzien pogoda niefajna.

sylwia tobie z kolei zazdroszczę basenu :) ja czekam az zrobi sie cieplej wtedy weźmiemy malutką na pływanie :)

agacio ja tak dzisiaj myslałam, że z jednej strony mam ochote sobie gdzies wybyc z dziewuszkami, ale z drugiej , kiedy już jesteśmy w weekend w trójke w domku szkoda mi czasu na spędzanie go mojej rodzinki. może to goopie ale tak jest :tak:

kurcze felek przypomniałyście mi, że od jutra post!!! nie wiedziałam, że to już! a ja w post mięsa nie jem!!!! odpuściłam jedynie w ciąży. kurcze... nie jestem głodna, ale ide wciągnąć klopsy co by zjeść na zapas chociaż tyle. kurcze... nie jestem pewna, czy tym razem wytrzymam tyle czasu...

Witajcie :-)
ale dziś była paskudna pogoda, strasznie mnie wywiało. Na szczęście Mały był dobrze zabezpieczony.
Nadrobiłam, a mało co pamiętam :zawstydzona/y:
Styna współczuję lokatorów,
Jolek trzymam kciuki by Wam nocka spokojnie minęła. Myślę, że jak zwymiotował, to nie bedzie się męczył.
Mąż padł, Mały też. Przez nieprzespane nocki ledwo żyjemy. Ja się objadłam słodkim, bo od jutra post i chciałam trochę na zapas, a wyszło trochę więcej :-D
Bra podziwiam Cię, ja bym bez mięsa nie wytrzymała.
Może uda mi się jeszcze inne wątki poczytać nim Mały się zbudzi.

Bra mam nadzieję żetylko jutro postujesz bo 40 dni to ja bym nie dała rady
Ja z resztą w środę popielcową też poszczę, a co na zdrowie mi to wyjdzie
Matusia no to stuknijmy się piwkami:-)

marzena Ty spryciaro:-p
gagacio ja pracuje na 1/2 etatu,ale mam do tego obsługę paru firm na umowę,ostatnio doszła mi nowa, więc poświęcam niestety więcej czasu(bo fizycznie w biurze jestem zazwyczaj 2/ tydzień,po 6 godzin.Codziennie jeździć by mnie szlag trafił, przyzywyczaiłam się do pracy w domu.
bra przypomniałaś mi, zaraz sobie strzelę kwasy(zawsze robię w domu, bo co za problem kupić profesjonalne i samemu sobie zabieg zrobić, a chodzę tylko na to co nie mogę sama-czyli zabiegi aparaturą no i masaże), po 17 lepiej działają.

Ostatnia edycja:
paula calusieńki czas do świąt wielkanocnych nie jem mięsa :tak: właśnie wciągnęłam 2,5 klopsa, więcej chyba nie dam rady. musi wystarczyć , od juterka post :tak:

jaipur a gdzie kupujesz te kwasy? i jakiej firmy? tez myślę, aby je kupić. zaraz zamawiam aparat do peelingu kawitacyjnego bo wczoraj mnie olśniło, że bez sensu ganiac do kosmetyczki na cos tak banalnego ;)

Ostatnia edycja:
bra najlepsze są natinuel'a- na allegro były zestawy, pełen zabieg, ale w tej chwili widziałam tylko z kw.migdałowym.Poza tym Clarena też ma spoko i dużo tego na allegro.A ten aparacik to sobie kupiłam chyba 3 lata temu, czasami używam, ale ma mniejsza moc niż te gabinetowe.Kiedyś nawet bawiłam się w wtłaczanie ampułek(i tu Clareny polecam, bo nietłuste- a tym ustrojstwem nie mogą być oleiste).

reklama
dzięki jaipur, poszukam :) tylko nie zapytałam jakie stężenie u mnie zastosowała, wezmę chyba 40 %- najslabszy do złuszczania.

Do góry