reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

cześć laseczki,

ja to aż tak pączków nie lubię żeby zjadać ich hurtowe ilości, więc tylko 3 poszły.Ale za to zrobiłam pyszną sałatkę makaronową z brokułami, zjadłam całą sama i myślałam ,że rzygnę:-D ale spoko, pół godzinki i przeszło.
Dzisiaj wpadamy do Stacha, juniorek naprawi mu kompa:-D;-)

reklama
Hejo hejo
Dziecko mnie nie chce zasnąć, a już go tarmole tak, że sama zaraz padne :p
Ja generalnie za wypiekami nie przepadam, ciast nie jem ( po za kilkoma wyjątkami), tortów itd ... ale pączki takie swierzuchne mamy ... o ja wpadam w jedzeniowy szał :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co tam raz do roku można :-D

jaipur udanej wizyty u Stacha :)
basiekk wycsciskaj Marti, oby już te zębale wyszły jak najszybciej.
Bra buziole dla Lenusi :)

Ostatnia edycja:
Hej,
udanych odwiedzin, miłego dnia:)
ja dziś na chwilkę i już mnie nie będzie.
Dziś znajomi przychodzą, więc sprzatanko, gotowanko itp.
Bra buzi dla Lenonka z okazji 9 miesięcy:*!
;-)

Witam
Żelka szacun za pączule:-)
Jaipur pilnujcie chłopaków bo znowu jakieś boje bedą toczyć:-) piateczka dla chłopaków od Bartunia
Basiek wspólczuje ciężkiej nocki, jeszcze kolka lat i trochę się wyśpisz,jakmy wszystkie z resztą:-)
A teraz zbieram się na spacer a czeka mnie niezła przeprawa z wózkiem po sniegu:-)
Buziaczki dla Lenusi i Majeczki :-)

Ostatnia edycja:
Hej .. pada snieg.. pada snieg...

Polinka spi, zasnela po 11, do lekarza jednak nie idziemy, wiec lipka, moze uda sie potem wyskoczyc na spacer w koncu, tylko zeby przestalo sypac, bo od rana snieg ..

Ainka
- no co tak szybko ucieklas?! buuu. .. Milego dnia kochana i gosci! :*
PS Ja tez przerzucam Polke do kurtki - kombinzeon naprawde na styk i ubieranie go to juz nie na moje nerwy, kurtalki mamy dwie piekne od dawna, duzo za duze byly, ale wczoraj sobie przymierzalsymy i sie okazalo ze jedna juz calkiem calkiem, wiec zmieniamy. A - i glowka do 3 nowych czapek urosla w koncu, wiec mozemy wybierac :))

Bra, Matusia
- dzisiaj swietuja Wasze dziewczynki - wiec duze gratki i buziaki dla Lenonka i Majeczki :**

Basiekk, Karolq - oby zabki dziewczynkom szybciutko wyszly - zeby sie nie meczyly bidulki a Wy razem z nimi! :**

Jaipur - no no zeby laptok nie posluzyl do czego innego .. bo ja znowu beda wojowac chlopaki to naprawe ciezko widze ;) Dobrej zabawy!

Kamcia - to kiedy sie wprowadzacie??!

Ostatnia edycja:
Hejcia:-)

Basiunia jutro weekend a ja do pracy na 8 godzin, ale za to piątek będę miałą wolny hahaa:tak:
Jaipur będą dla Juniorka i Stasia jakieś panienki na macanko czy męskie spotkanie?;-)
Ainka i u Ciebie goście udanych pogaduszków:-)
Maja a to się porobiłao znowu się lekarz przeciągnie..... Mam nadzieję że uda się wyskoczyć, a jak nie przestanie sypać załóż folię na wózek i śmigajcie:tak:
Joluś gdzie sie podziewasz??

Popijam kawkę, mały śpi i czekam na męża, ciekawe czy mu okres przeszedł?:eek:
Poczytam co tam nowego

Matusia Bra ucałujcie dziewczyny od nas od Franka szczególnie gorące buziaki dla pięknotek:*****

maja jak najszybciej.. a tak poważnie to jak wywietrzeje chata :-)
farby nie smierdza aż tak , no ale zawsze coś tam czuć ;-)
dziewczynek pokoje pomalowane żeby szybciej przeszedł zapach :-p
no więc myslę że po weekendzie będziemy już na nowym :-)
bra matusia buziaki dla dziewczyn :*

Bry :-)

Tradycyjnie zdrowia dla chorujących i ogromne całusy dla okrągłomiesieczniczków!! Do kolejnego miesiąca :-)

I uciekam, obowiązki wzywają a przede wszystkim absorbujące jagody :-D Do później :-)

reklama
Matusia buziolki dla Majuni !!! :-)

hope a tak w ogóle to ty sobie norrrrrmalnie w kulki lecisz ostatnio, no gdzie ty wybywasz kobieto :-p :-D

Ostatnia edycja:
Do góry