Kurdziu, tylko wczoraj nie zajrzałam, a tu tyle stron moje gaduły wyprodukowały!
Wczoraj zasnęłam o 20.00. Ostatnie nocki są okropne - Majka budzi się ok 2 lub 3 i nie śpi ok 2 godzin tylko wariuje i marudzi. Gdzie te nocki moje przespane, gdzie! Chyba miałam za dobrze, bo zaraz po porodzie przesypiałyśmy wszystkie noce, a nawet do 10.oo spałyśmy, pamiętacie? Pamiętacie jak mówiłam, ze jeszcze się na Majcię nigdy nie zdenerwowałam taka była grzeczna? Trwało to pół roku, ale ostatni miesiąc był najgorszy, jak nie zęby to katar.
Ja dziś na urlopie, myślałam że jak za dawnych czasów kawkę sobie z Wami chlipnę, a tu nic. Ten jeden jedyny wątek nadrabiam od 16!!! Rano sprzątałam, chłopaki pojechali do Poznania do kina i taki tam wypad (męski) robią sobie co jakieś pół roku. Z teściami jestem jeszcze w milczeniu,więc pełen luz że mi nikt nie wlezie i nie będzie widział co robię.
lepi, ale szybko sie oświadczył, w szoku jestem. Musiał sie bardzo zakochać.
ypra, ale się u Was dzieje. Chora, Krzyś marudny i jeszcze meble. Zdrówka!
basiekk, ja ochrzanu nie dostaję tylko wzrok mnie przenika, ale wpisujemy wszystko i kto wie co mi kiedyś za to będzie groziło.
Gag, buziaki dla wczorajszego okrągłomiesięczniaka.
Maju, buziak dla polci na wczoraj.
karolka, buziak dla Twojego wczorajszego okrągłomiesięczniaka.
bra, dla Lenki buziol na dziś. Nasze dziewięciomiesięczniaczki słotaśne już takie duże.
poziomki, mówiłam Ci że Cię podziwiam? Z taką gromadką, a Ty ciagle tyle pyszności szykujesz. Twój dzień ma chyba 20 godzin.
paulina, 7 pączków? Ciebie też podziwiam!
paula, cieszę się że po tych wszystkich bataliach z lekarzami wreszcie się udało. Wyraźnie zdrowsze są teraz Madzi włoski.
Futrzaczku, ogarnij się tam ładnie, bo pamiętaj, że wszystkie wpadniemy!
basiekk, cos wiem o nocnych pobudkach.
Ja pierdziu! Właśnie Majki zrzucił mój wazonik! Miałam trzy równe, wąskie takie ala probówki na 3 kwiatki i mam teraz 3 kwiatki, 2 wazony i szkło do posprzątania!!!!