reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Cześć

jakos ostatnio nie mam nastoju do pisania, ale cytam Was na bieżąco, Igor daje mi ostatnio popalic i ma przy nim niezly cyrk.

Buziaki dla chorujących ;**

Witam u nas cyrk na kółkach już cieszyliśmy się że to pieruństwo minęło i co oboje z P na zmianę do kibelka biegamy. Na szczęście Nadii nic nie jest. Idę koperkową skończyć bo nawet nie wiem już co gotować aby lepiej nam się zrobiło.
Buziaki dla solenizantek:-)

Coś miałam jeszcze odpisać ale nie pamiętam. :confused2:

buziaki dla chorowitek, styna niech to pieruństwo juz da wam spokój &&&
a u nas najpierw M był chory, później troszkę Lenek a teraz mnie bierze, lawinowo, jak zwykle całe trio chore buuuuu ;/ mam nadzieję, że malej znowu sie nie pogorszy ode mnie ;/ wzmacniam ja jak mogę, nawilżam nosek, daje wit C, oby pomogło

Majki, Lenonek - buziaki dla Was dziewczynki*

Ja już od 12 w domku, zlałam dzisiaj robotę konkretnie, a w d...e z nią, dziecko najważniejsze. Nie mogłam jakoś tam usiedzieć. Malutka okrutnie marudna praktycznie nie schodzi mi z rąk, temperaturę co uda mi się zbić to znów urośnie. Szkoda mi tego mojego małego płaczka, ślini się niemiłosiernie, schłodziłam jej gryzaczki w lodówce czekają , aż wstanie.
Teraz jakimś cudem zasnęła, off kors na rękach, ale nic tam najważniejsze, że śpi, odpocznie trochę.

Zębiska okrutne wyjdźcie wreszcie :rofl2:

Jaipur, Gag udanych ploteczek, a chłopakom udanej zabawy
Styna masz Ci los, wyganiam to pioruństwo od Was.

Muszę dzisiaj chatę ogarnąć, ale mi się nie chce ble:confused2:

Kurdziu, tylko wczoraj nie zajrzałam, a tu tyle stron moje gaduły wyprodukowały!
Wczoraj zasnęłam o 20.00. Ostatnie nocki są okropne - Majka budzi się ok 2 lub 3 i nie śpi ok 2 godzin tylko wariuje i marudzi. Gdzie te nocki moje przespane, gdzie! Chyba miałam za dobrze, bo zaraz po porodzie przesypiałyśmy wszystkie noce, a nawet do 10.oo spałyśmy, pamiętacie? Pamiętacie jak mówiłam, ze jeszcze się na Majcię nigdy nie zdenerwowałam taka była grzeczna? Trwało to pół roku, ale ostatni miesiąc był najgorszy, jak nie zęby to katar.
Ja dziś na urlopie, myślałam że jak za dawnych czasów kawkę sobie z Wami chlipnę, a tu nic. Ten jeden jedyny wątek nadrabiam od 16!!! Rano sprzątałam, chłopaki pojechali do Poznania do kina i taki tam wypad (męski) robią sobie co jakieś pół roku. Z teściami jestem jeszcze w milczeniu,więc pełen luz że mi nikt nie wlezie i nie będzie widział co robię.

lepi, ale szybko sie oświadczył, w szoku jestem. Musiał sie bardzo zakochać.
ypra, ale się u Was dzieje. Chora, Krzyś marudny i jeszcze meble. Zdrówka!
basiekk, ja ochrzanu nie dostaję tylko wzrok mnie przenika, ale wpisujemy wszystko i kto wie co mi kiedyś za to będzie groziło.
Gag, buziaki dla wczorajszego okrągłomiesięczniaka.
Maju, buziak dla polci na wczoraj.
karolka, buziak dla Twojego wczorajszego okrągłomiesięczniaka.
bra, dla Lenki buziol na dziś. Nasze dziewięciomiesięczniaczki słotaśne już takie duże.
poziomki, mówiłam Ci że Cię podziwiam? Z taką gromadką, a Ty ciagle tyle pyszności szykujesz. Twój dzień ma chyba 20 godzin.
paulina, 7 pączków? Ciebie też podziwiam!
paula, cieszę się że po tych wszystkich bataliach z lekarzami wreszcie się udało. Wyraźnie zdrowsze są teraz Madzi włoski.
Futrzaczku, ogarnij się tam ładnie, bo pamiętaj, że wszystkie wpadniemy!
basiekk, cos wiem o nocnych pobudkach.

Ja pierdziu! Właśnie Majki zrzucił mój wazonik! Miałam trzy równe, wąskie takie ala probówki na 3 kwiatki i mam teraz 3 kwiatki, 2 wazony i szkło do posprzątania!!!!

reklama
Matusia - mi ostatnio Pola zbila wazon, ktory mialam jakies 15lat!!!
Wspolczuje nocek.. kazda zna ten bol.. :]

Bylysmy na dworku na saneczkach pierwszy raz! A, kolezanka mnie namowila, bo mieli po swojej corci w garazu sanki, wiec wzielysmy Polke, choc nie chcialam jeszcze.. Podobalo jej sie! Byla grzeczniutka i obserwowala sobie wszystko z nowej perspektywy :)

Do góry