reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Futrzaczku - powodzenia w przeprowadzce - jeszcze troszke i bedzie po wszystkim! Dzieciaczkami tak sie nie martw - pojdzie im latwiej chyba niz Wam :** Ja tak jak i Agacio jakos nie potrafie jeszcze Polci sobie wyobrazic w innym pokoju..

Paula
- no rewelacja, widac duza poprawe!!

Bra - to u Was w UP proponuja prace??!! :szok:
Jak Lenonek??

Agacio
- ale sie wybawilas z Franiem - super 5 h wowww! U nas ostatnio byli znajomi z 5latka i chyba dluzej niz 2 godzinki 'nie znieslabym' :-)

Dziekujemy za zyczonka, jejkuuuu moja Pola Fasola w sumie to ma dzisiaj 1,5 roku!:szok:
Jest taka kochana dzisiaj, pieknie sie smieje, moja mama jak skype'owalysmy to mowila, ze jak duze dziecko.. naprawde tak no 'smiesznie' :-D i zjadla tak pieknie kaszke z jabluszkiem o 20tej i energia ja rozpierala po kapieli - wiec poszla spac przed 22, ale to w sumie dobrze, lepiej wtedy spi<my> .

reklama
U nas była 4 latka;-) chciała się położyć naszym łóżku ale tak, żeby było dużo poduszek i wielce była sfrustrowana, że mama nie może ich dostarczyć skoro ona potrzebuje:-D ale ogólnie było bardzo fajnie:tak:

Polinka Oski buziaki dla Was też pączaki, ciotka Was bezczelnie pomineła ale już się poprawiam.
Paula faktycznie, ogromna poprawa, pięknie włoski odrastają - oby tak dalej!
Maja UP generalnie powinien proponować prace, a jak jest w rzeczywistości to każdy widzi.
Futrzaczku tak jak dziewczyny piszą, dzieci szybko się przyzwyczają do zmiany - będą poznawać nowy teren i pewnie sprawi im to dużo frajdy.
Ja pojadłam dziś baaaaaardzo dużo pączków, stuknęła liczba dwucyfrowa napewno :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Żelka spoko, laska jesteś to możesz sobie pozwolić.:tak: Ja się tam nie dziwię bo gdybym mogła to lekko 15 pochłonęłabym:-D:confused2:

reklama
ja dobijam swój 1000post i też uciekam spaciu ... padam na twarz i na 100% będe miała durne sny bo przejedzona jestem :tak::zawstydzona/y:
Dobranoc kobitki :*

Do góry