reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Maja, ale fajnie. Moja raz wyjechała na sankach, ale skończyła we wózku. Nie była tak grzeczna jak Polka.
jaipur, jakieś foty ze spotkania? Ale jak bab nie było, to nie mieli powodu do bójki :-D

Hejka :-)

Kamciu - wspominałam o tym kiedyś :ninja2: do teściów się wprowadzamy , cała góra dla Nas i właśnie mniej więcej tak samo mówię jak Ty Vi i zobaczymy jak to będzie
Basiekkk- przeprowadzka w toku :tak:
Matusia- ogarnąć się ogarnę :tak: ale kiedy ? :szok: ale zapraszam zapraszam

Buziaki dla małych Jubilatek :*

a My dziś mamy zieloną noc! ;-):-)

:(Nie chciało mi się siedzieć przy kompie i teraz mam za swoje....tyyyyyyyyyyyyyyle do nadrobienia mam!

Karolq
zdrówka dla Zuzi. A jak Ty się czujesz?

Lepi
fajowo,że jesteście z niani zadowoleni:)

Ypra i Tobie zdrówka życzę. Krzysiu widać nie lubi obcych facetów:)

Matusia, Basiekk współczuję wstrętnych szefowych!!!

Bra
a dlaczego nie mogłaś swoich wymagań w UP zgłosić??:)

Agacio na diecie jesteś,że pączków nie jadłaś??

Marzena
szybko robota daje się we znaki!!!

Paula super,że Madzi tak pięknie włoski odrastają:)

Haniagaj
buziak dla Michałka z okazji 9 miesięcy:):*

Paulina buziak dla Twojego skarba z okazji 10 miesięcy:*

Żelka
Ty obżartuchu.:)

Basiekk
współczuję nieprzespanej nocki :(
Biedna Marti się męczy. Buziak od ciotki:*

Styna to Was dopadło cholerstwo!!! Zdrówka

Bra, Matusia buziaki dla dziewczynek:):)

Maja
super,że Poli podobała się saneczkowa wycieczka:)

Hope dziś 17ty:p

Futrzaczku
szybko Wam poszło z tą przeprowadzką. Mam nadzieję,że chłopaki szybko się zaaklimatyzują.
A to jednak sami będziecie na górze????

Matusia no to Majka pokazuje mamusi różki:)

Gag
współczuję jazdy z kompem:(

Ufff nadrobiłam. !,5 godziny nie moje:p

Tłusty czwartek zaliczony. Zjadłam dwa i pół pączka Igi połowę wciągnął tez,a co tam:)
Dziś miałam gości dlatego mnie przez cały dzień nie było.
Z nowości to mamy kolejnego zęba i kolejne w drodze..do tego mega marudzenie!!!
Młody miał w ciągu dnia dwie drzemki po 10 minut i teraz też jeszcze nie śpi :/

Ostatnia edycja:
Joluś - ma Nasze szczęście- tak :tak: a czy szybko hmmm to nie wiem :-p jutro to tyle pracy Nas czeka , i tak od tygodnia już jestem bardzo zmęczona....
gratki za nowe zębolki :*

dobra mykam :* babki teraz nie wiem kiedy wpadnę bo tam neta na razie nie mamy niestety :-(

buźka trzymajcie się :*

joluś no była taka kartka ale kurka wodna wpisałam ogólnie i teraz sie boje, że mi cos znajdą. ciapa ze mnie. ale będę tam 28. na jakimś durnym szkoleniu o aktywizacji zawodowej i mam nadzieję, że będe mogla dopisać,że "szukam" pracy w bankowości bo o tym kurka zapomniałam.a takie firmy raczej nie zwracaja sie do UP o pracowników :) ale o wynagrodzenie nie pytali , a to zdyskwalifikowało by mnie na lata :-D:-D:-D

reklama
Futrzaczku będziemy tęsknić i czekać...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa super że jednak cała góra dla Was:*

Basiekkk mam nadzieję,że w weekend trochę odsapniesz. Jak możesz to wyślij mi na priv swojego maila, może się zmobilizuję któregoś dnia skaner podłączyć i bym Ci tego PITa wysłała o ile to nie problem :zawstydzona/y:

Uff młody w końcu zasnął.

Bra no jestem ciekawa czy Ci pozwolą dopisać ..szybko Cię zgarnęli na szkolenie. A na kuroniówkę się załapałaś??

Do góry