reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

alle puściutko tutaj :)

u nas M usypia Lenusię, ja ogladam na wspólnej i wyjadam corce chrupki kukurydziane. dzis smakuja mi wyjatkowo ;) co poza tym... chyba nico, dzionek minął nam spokojnie, odpukać- bez katarku i temperaturki więc nie wiem czy to nie było od ząbkowania?

reklama
Styna super że z córcią już dobrze, ja nienawidzę jelitówki u dzieciaków jestem wtedy bezradna:-(
Bra nad morzem byłam w Ustroniu Morskim w hotelu MAX mają stronkę mozna poogladać,no i polecam oczywiście:-)
Jaipur wow kwiaty w walentynki od cichego wielbiciela,ale miło:-)

eeeee łeeee ale pustki:confused: powtórkę walentynek robicie?;-)

Paula oj zazdroszę, napewno było super a może jakieś foty dzieciaków z wyjazdu?;-)
Bra o ale fajnie że Lencia zdrowa pewnie faktycznie na ząbki gorączkowała?

Ja też jestem, ale jeszcze chwilkę...

bo nie wiadomo jaka to będzie noc...
dzisiejsza okropna...:-( Miki budził się z tak histerycznym płaczem, ze z początku wcale nie dało się Go uspokoić... jak zasypiał wczoraj, to to samo...
mam nadzieję, że dziś będzie lepiej, odpukać jeszcze się nie przebudził ani razu i ładnie zasnął bez żadnego płaczu:tak:
położyłam Go w łóżeczku złapał za podusię i w ciągu 2 minut spał już:szok::-)

a tak w ogóle to muszę się wybrać do gina, bo ostatnio coś brzuch mnie w dole pobolewa...
tylko kiedy to będzie... :dry:

Cześć Dziewczyny:))
Gratki dla okrąglCZKÓW:**
zDRÓWKA DLA CHORYCH

U nas nic ciekawego,małe nie do końca zdrowe:( mnie boli gardło.. Małe nie daja sie wyspać:wściekła/y:

Nadrobiłam :) ...

Matusia
widzę walentynki udane <zazdraszczam>

Ypra może to zęby, a może skok rozwojowy. Wpadaj czasami się pokazać

Bra dobrze że M się ocknął.

Aina tulę kochana:* Mam nadzieję,że będzie lepiej :)

Basiekk jak tam Marti wyściskana podwójnie ???

Paula wybyczyłaś się to teraz robota na Ciebie spadła :):) Oj zazdroszczę Ci takiego urlopu!
Co do wczorajszego dnia i sexu...to jakiego sexu??? Ja już zapomniałam co to jest takiego:zawstydzona/y:

Lepi a ja słyszałam,że jak mama znajdzie ząbka to tatuś swojej teściowej kupuje fartuch :/

Ja znalazłam wszystkie jak na razie zęby Igora i nie dostałam sukienki, moja mama też nic nie dostała!

Jaipur to pewnie kwiatki od Juniora:):) Pisać jeszcze nie umie dlatego liściku nie było:):)

Styna cieszę się,że małej lepiej, szkoda,że Ciebie rozłożyło. Mój też za długo się młodym nie zajmie...
co do pierścionka, to faktycznie się popisał:)

Alex to na pewno chwilowe u Olusia. Trzymaj się kobitko.

Marzena cieszę się,że pierwszy dzień w pracy jakoś zleciał. Pewnie koleżanki cię zamęczały pytaniami co?!

Bra super,że Lenonek już lepiej się czuje:)

Ewcia
trzymam kciuki za spokojną nockę.
Ja też muszę się do gina wybrać.Słyszałam, że po pierwszej miesiączce po porodzie się powinno iść ale mnie jakoś nie śpieszno.

Poziomka
zaniedbujesz nas ostatnio. Zdrówka życzę i wyspania się w końcu :)

Jola, ja jak byłam na kontroli po porodzie, to kazał przyjść właśnie po pierwszej miesiączce...
no cóż, jakoś od listopada nie mogę dojechać:-p teraz to tym bardziej, bo co z Mikim...

może do wakacji się wybiorę... chyba, że będzie bolało jeszcze bardziej:dry: to wtedy szybciej...

no, a za rok, to już na banka pójdę, bo to będą 3 msc przed starankami:-D

Uuuuuu widzę,że masz już wszystko zaplanowane:):)

Idź do gina, bo to może być coś poważnego. Zaniedbasz teraz to ze staranek potem mogą być nici:(

reklama
Do góry