reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam
Nadii przeszło już praktycznie można powiedzieć że zdrowa nawet P na spacer ją zabrał dzisiaj, niestety mnie rozłożyło na maksa w nocy jak musiałam wstać do niej od łóżka do łóżeczka mam 3 kroki a czułam się jakbym niewiadomo jakie szczyty zdobywała. P został w domu bo nawet nie miałam siły się ruszyć. P właśnie stwierdził że jak mi chodź trochę lepiej to on chętnie wróci d pracy bo już nie ma siły na zabawę z Nadią. Niech zobaczy co ja codziennie mam i jak męczące potrafi być niemowlę.
Bra zdrówka dla Lenki
Jolek mój był bardziej romantyczny przyniósł pierścionek i powiedział "masz":szok::szok::szok:
Marzenka powodzenia w pracy

reklama
Witam
buziaki dla wszystkich okrąglaków i dużo zdrówka dla chorujących!

Oj ja chyba nie nadrobię Was, Oli ostatnio zrobil sie taki przylepa do mnie, ze szok nie chce iśc do nikogo na ręce tylko do mamusi, jedynie tata jeszcze na trochę może go ponosic. Jestem wykonczona bo nic nie moge przez to zrobic. Mam nadzieje, że mu przejdzie.

Jaipur ale fajna niespodzianka z tymi kwiatkami!
Aina sciskam Cie z całych sil i oby szybciutko humorek ci się polepszył!

Witam się.

Żyję.
W pracy jak to w pracy. Nie miałam za czym tęsknić przez tyle miesięcy... A Mati nawet nie zauważył, że mamy nie było :D Czyli to czego się spodziewałam :)

Śniegu u nas nawaliło i ciągle sypie niemiłosiernie. I po co to komu?! Po co się pytam...

Idę coś zjeść i poodpoczywać :)

Jaipur ale czad nie ciekawi Cię od kogo mogły być te kwiaty?:confused:
Stynka w końcu Nadinka zdrowa, a P się widocznie przekonał ile jest przy dziecku pracy:tak:
Marzenka ufff pierwszy dzień za Tobą, Franek też nie zauważa, że mnie nie ma w domu:confused2: ale chyba lepsze to niż spazmy płaczu za mamusią;-)
Alex cierpliwości przejdzie poprostu silny lęk separacyjny;-)

Jaipur ja to bym chyba umarła z ciekawości od kogo są kwiaty
Marzenka no to super że mały się dobrze sprawuje
Alex w końcu mu to minie, musisz przeczekać.
Agacio oj tak przekonał się stwierdził że za sam fakt wychowania dziecka powinni nam płacić emeryturę a nie jeszcze podnosić wiek emerytalny.

reklama
Do góry