reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

no upomniałam się ze 3 razy i nic. miała kupic i pewnie zapomniał... jak ja zresztą ;))
a un nie znajdzie, zaglądam do paszczki na bieżąco, nie ma ze mną szans ;)))

reklama
Kurcze no właśnie do mnie małż dzwonił, że drogi pozawiewane:confused2:. Ble niby mam łopatę w aucie, ale do 15 to może nawet łopata nie pomoże:confused2:.
Mąż już w domciu, już wrócił, kazałam mu wyściskać Kluseczkę i powiedzieć jej, że to od mamusi:biggrin2:

Ja się tylko witam. Młody śpi ja jakoś nie mam weny na czytanie.Nadrobię Was później. Buziaki dla Wszystkich.

Hejka
Wychlalam kawe i chce jeszcze.. no ale nie moge :/ .... Pola spi, starego nie ma - cisza bloga!
U nas tez sypie od rana, troche przestalo, ale wyjsc sie nie da !

Lepi - u nas tez sie zapowiadalo, ze zebuch bedzie u gory najpierw i to od dawnaaaa juz! a tu niespodzianka - 2 na dole ! :)
Mam nadzieje, ze Cie nie zasypie, bo jak maluszka odkopiesz spod sniegu?! Powodzenia! :))

Ainka - :** a widzisz ! :*

Paula - WOW, termy, spa, jakuzka, jeeeeee.... Ty to masz sie fajnie!!! Sama bylas z dzieciaczkami, a malzonek w pracce ? Za to jakie mieliscie rewelacje-atrakcje! I podroz taka udana :)) naprawde super.

Jolus
- :*** sciskam!

Baska - :D jeszze z 1,5 godzinki i sama bedziesz Kluseczke obcalowywac! Fajnie, ze malzonek juz w domu, tesciowa baj baj mozesz juz sobie isc hihiihiihi

Jaipur - no i co ?? nie wpadlas jednak wczoraj?! to dobrze, nie?:laugh2:

maja wpadłam, bo wiesz..., wystąpiły nieprzewidziane trudności na linii mąż -Walentynki.W postaci kuriera z wielkim bukietem róż, kuźwa nie wiadomo od kogo.Mąż nieco się zfochował :-D:-D:-D więc nie było od powrotu upojnego wieczoru, trochę później to nastąpiło;-). Fajnie dostać nadprogramowe kwiatki, ja się nie przejmuje,że nie wiem od kogo.

Uuuuuu, a moze po prostu Tato przeslal Ci te kwiaty - albo tesciu?
Chyba, ze to cichy wielbiciel ;-)

Czyli jakby nie bylo, siostrzyczki dla Juniorka nie bedzie jednak! - bo maz foszka mial .. :-p

nie, no maja coś Ty, jakby nie chciał to bym przymusiła :-D poza tym kurde, no mąż ma swoje obowiązki :-D:-D Wyjeżdza to potem musi odrobić, nie ma że foch:-D
a kwiaty nie od taty, bo nic nie mówił dzisiaj a rozmawiałam z nim..Teściu jest pod drugiej stronie lustra, więc raczej nie od niego:-D

marzena kochana , trzymaj się w pracy!! najgorsze są początki...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry