reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Lenka zasnęla, więc dokończe co miałam napisać :)

marzena powodzenia dziś :)
ypra to napewno chwilowe, napewno nadejdą lepsze czasy ;)
żelka oblukowałam twój nowy look, niezla z ciebie dżaga, super wyglądasz!
basiekk nadrobisz z nawiązka po powrocie :) oby dzionek szybko minął :)

udanego dnia kobitki

reklama
Hej laseczki,
wczoraj nawet nie miałam jak poźniej wejśc na BB, Jasiek cały dzień marudził, mnie mdliło i okropnie się czułam.
Walentynki? czekoladki, kwiatki, Jaś poszedł późno spać i padliśmy razem z Nim:-D Nam się dwa kombinezony zepsuły:wściekła/y: a kolejne dwa które dostaliśmy wcześniej to moge Młodemu na piętę założyc, za małe są:(
U mnie wzloty, upadki, kłótnie, rozważania...

Marzenka powodzenia dziś!
Majeczka gratuluje Polusi zębolków!!!:*
Bra dużo, dużo zdrówka Lenonkowi:*
Bassiek po powrocie do dpmku wyściskasz Marti:))

aina jak czekoladki i jak kwiatki to dobry znak :) będzie dobrze, trzymam kciuki aby ułożyło się jak najszybciej &&&&
a z kombinezonami niezły pech ;/ i jak tu na spacerek wyjść... :confused2:

Widzialam przeceny kurtek zimowych, ale nie mam jak do sklepu jechać:-D:confused:

jak na razie wszystko idze ku lepszemu...:-)

Cześć kobietki

Styna dużo zdrówka dla Nadusi, ale ją długomęczy
Bra zdrówka dla Lenusi
Marzenko powodzenia
Jolusia milion buziaków dla Igusia na wczorajsze 10 msc:szok: duży chłopczyk
Futrzaczku buziolki dla Filipka miesiąc młodszego
Widzę że wczoraj były kwiaty, czekoladki walentynki i goracy s.....x:-):-):-)
U nas tylko po lampce wina i zasnęliśmy z dzieciakami w łożku:-), zbiorowe walentynki
Atak w ogóle to na feriach było bardzo fajnie, dzieciaki się wybiegały po zamarzniętej plaży,wypluskały w basenie. Barus zaliczał codziennie dwugodzinny spacerek i poł godzinki taplania się w basenie a mamusia w tymczasie korzystała z urków SPA:-) było miło, to nad morzem
A w górach ja się wyjeździłam na nartach wupluskałam na termach, wujakuzowałam w ciepełku.
Dzieciaki spacerowały jeżdziły na sankach i tez zaliczyły termy,ogólnire było super,ale pod koniec już chciałąm wracac do domu
Baruś bardzo dzielnoie zniósł podróż,w pociągu mieliśmy cały przedziała a samochodem spał całą drogę w tą i z powrotem.
Postaram się wkleić jakieś zdjęcia ale mam zepsute usb w laptopie,ale coś wymyślę.
No i niestety nie mamna razie za wiele czasu dla was po dwutygodniowej nieobecności w domu ogarniamten haos, a do tego niania się rozchorowała a Pani Basia od porządków złamała rękę bo się przewróciła na lodzie,i zostałam sama z tym całym bałaganem:-(
Ale damy radę pomału jakoś siępozbieram

Ostatnia edycja:
Witajcie,
paula - trochę zazdroszczę :sorry2:, super, że odpoczęłaś, teraz z nową energią weźmiesz się za wszystko, dasz radę bez p. Basi;-)
maja - gratuluję zębuszków! wow, 2 na raz! u nas też się to zapowiada, ale do góry. jak wrócę z pracy, bedę sprawdzać, czy coś się nie wybiło, bo dziąsła od niedzieli są aż fioletowe:szok:. Jest coś takiego, że jak mama znajdzie ząbka, to tata kupuje jej sukienkę??!! - kumpela w pracy coś mówiła, ale dokładnie nie wiedziała, a ja nie miałabym nic przeciwko:-D

marzena - powodzenia dziś! oby czas Ci szybko leciał:-)
basiek - tak, jak piszą Dziewczyny, wyściskasz Marti podwójnie po powrocie z pracy:tak:. Ja dziś też myślałam, że wyjdę bez karmienia małej (jadła po 4), bo tak smacznie spała. Już zapakowałam do torby laktator, w razie gdybym nie mogła wyrobić z nieopróżnioną piersią, a mała obudziła się jak miałam już buty na nogach, więc prędko dostała cycucha, dała mamie całusa, pouśmiechała się i puściła do pracy:-D

jolek - spóźnione całusy dla Igorka!

aina- dobrze, że idzie ku lepszemu:tak:.

U nas śnieżyca. Mam nadzieję, że o 15 drogi będą przejezdne...
na razie to tyle.

paula a możesz polecic to miejsce nad morem gdzie byliście?
lepi no niby należy się sukienka, ale pytanie dlaczego ja nie dostałam?!?!?!?!?!

reklama
bra - a upomniałaś się?? a jak M znajdzie, to tez coś mu się należy??:-p

ale u nas zamieć i zawie... no właśnie, mówi się zawieje i zamiecie, więc co? zawieja??haha, bo wieje i sypie ;)

Do góry