reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja tak przelotem
Buziaki dla Igorka, naszego Walentego buziakowego 10ciomiesięcznego :***********
Maja gratulacje ząbka :)

Dziewczyny dzięki za miłe słowa :****

reklama
witam,
bra mój mąż też siedzi i robi projekty na studia z kumplem:) więc z walentynek nici:) ale sobie odbijemy:) a jak rozumiem to twój też studiuje?
marzena powodzenia jutro:)
jolek buziaki za 10 miesięcy dla Igorka:*
futrzaczku buziaki za 9 miesięcy dla Filipa:*
maja gratulacje ząbków, u nas było tak samo, naraz dwie dolne jedynki wyszły.

Wszystkim życzę udanego wieczorku i tym co świętują i tym co trochę mniej:)

jolek, Majka nie drapała, to rola brata:tak:.
Agniieszka, jak masz ochotę zmienić coś, to zmień chociaż kolor trochę lub cięcie nie tracąc na długości włosów.
bra, ja najpierw hipertonicznym roztworem wody morskiej rozrzedzam a potem odciągam i dopiero na to nasivin. Lekarz pokazywał mi ostatnio jak to robić, gdzie psikać,pokazywał jak Maja leży na boku i na ściankę psika tym. Zapisał też maść na dziurki obrzęknięte, bardzo szybko katar po tym wszystkim przeszedł. No i Juvit C podaję oczywiście. Nasivin to tylko rano i wieczorem używam jeśli nos jest zapchany, częściej tą wodę morską.
karolq, roztwór soli lub wody morskiej nie zaszkodzi a może pomóc.
Futrzaku, buziak dla Filipka.
Jolek buziak dla Igiego. To już 10 miesięcy a moja jeszcze 9 nie skończyła.
Aina, a co Tobie kochana?
styna, ale długo Nadunia się męczy. Biedulka.
Marzenka, powodzenia jutro.
bra, buziaki dla Lenki na zbicie temperatury :(
agacio, no brawo dla mężusia.
Maja, gratki ząbka!

U nas walentynki na najwyższym poziomie, prezenty i obiadek własnoręcznie przez chłopaków robiony i miłosny torcik na deser.
Majka marudna była na tyle, że usypiałam ją nie jak zwykle 5 minut tylko prawie godzinę. Sama przysnęłam przy kołysankach.

Komp włączony wchodzę zaglądam a tu pustki;-) Walentynki zatem udane i oby nocka równie upojna była:-) Słodkich snów i nie tylko;-)

Cześć,
Dziewczyny nie wyrabiam z moim kochanym małym terrorystą. Bardzo mało śpi, często się budzi i ogromnie marudzi. A niedawno jak przespał 5 godz. jednym ciągiem to myślałam, że w końcu nastąpiła poprawa.
Żałuję, że brak mi czasu i sił na bb :-(

hej kochane :)

cofam co powiedziałam wcoraj o M ;) nie było ani romantycznego wieczoru ani upojnej nocy, ale przyszedł gdy bylam w łazience z kawałkiem walentynkowego tortu , dał buziaka i było oki doki :)
Nocka była bardzo ciężka, udało się zbic Lenusi temperaturkę ale była niespokojna i praktycznie wcale nie spała a my razem z nią. czasami udawalo sie ją uspokoić i na chwilke uśpic przy cycusiu ale kiedy już drętwiałam i go zabiarałam to sie budziła.

haniu tak, M studiuje :)

Hej kochane:)
U nas dzisiaj sypie+ wieje. Martynka spała przed moim wyjściem i nie wyściskałam jej jak co dzień i jestem niepocieszona:dry:.
Ale niech się szkrab wyśpi.

Marzenka powodzenia dzisiaj
Futrzaczku gapa ze mnie, spóźnione buziaki dla Filipka*
Majka- gratulacje ząbków Polusi.
Bra zdrówka dla Lenusi, trzymam kciuki, żeby z tej temp.nic się nie rozwinęło.

Miłego dnia!

reklama
hejcia:-)

Bra hahah a nie mówiłam nie było źle choć bez fiki miki;-) matko zdrówka dla Lenki bidulka się wymęczy znowu....
Ypra kiedyś się wyśpisz buziaki dla Was:***
Basiunia wyściskasz MArtynię podwójnie jak wrócisz do domu:tak:

Miłego dnia.

Ale u nas wiatrzysko okropne:no:

Do góry