reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Matusia ma gość fantazję trzeba mu przyznać:tak: ale ile kasy wybulił to już jego, no chyba, że to znajomi z fejsa heheh:-D Super walentynki dla rodzinki przygotowałaś:tak:

reklama
Dopiero co nadrobiłam maj. I juz jestem zmeczona, może jeszcze cos poczytam na innych wątkach i uciekam bo się przeziębiłam na tym wyjeździe, mam straszny katar i taki duszący kaszel. Oby tylko Oliwierek nie podłapał ode mnie .

Alex, to się trochę wyrwałaś. A Oli spał ładnie w nowym miejscu?
Tak oderwałam sie trochę. Oli spał tak jak zawsze, czyli częste pobudki. Każdy podziwiał jego włoski. Ogólnie bardzo był grzeczny. Tylko podróż w pierwsza stronę trochę przeżyliśmy bo prawie pod koniec Oliwierek zaczął strasznie płakać, cały był mokry, on ogólnie nie lubi jeździć, no ale jakos dojechaliśmy. Z powrotem było juz lepiej.

Alex, zdrówka. Zrób sobie jakąś mieszankę domową np miód+czosnek+sok z cytryny.
agacio, myślę ze z tymi zaręczynami to jakiś program był. Ale się wzruszyłam bardzo, razem z panna młodą.
Żelka, lisiczka znakomita. Świetnie wyglądasz! A skąd takie zdjęcie od razu wyczarowałaś ładne?

Matusia A skorzystałam z okazji, że po fryzjerze i pykłam u fotografa :-D:-D. Do dowodu będzie i prawa jazdy :tak::tak:
Alex bo Oli ma włoski cudne, takiego uroku zalotnika mu dają razem z tymi pięknymi oczyskami, że wcale się nie dziwie że każdy się zachwycał. Dobrze że w drodze powrotnej, Młodzian był spokojniejszy :tak:

Chyba zaraz pójdę spać bo leżę już na kompie prawie:sorry2:
Coś mi się dzieje dziwnego ze szczęką jak ziewam to z prawej str. na zawiasie coś przeskakuje i dolna szczęka jest jakby przesunięta, dziwne uczucie jak mam zamknięte usta to dolne zęby nie pasują do górnych:baffled: poczytam jeszcze w google co to może być??

matusia wyciskaczu łez ty! nie masz litości! mój M oświadczył mi się, gdy smażyłam kotlety w kuchni!!! między jednym przełożeniem kotleta a drugim!!! :wściekła/y::-D:baffled:...:sorry2:

haniagaj, ja też muszę chleb upiec, bo mi się zakwas zepsuje, ale chęci brak.
bra, jaki ten M romantyczny :-D
agacio, moja koleżanka z biurka naprzeciwko tak ma czasem , nawet jak je to jej przeskakuje, a potem już jest ok i po czasie znowu tak jej pstryka. Ale ona się śmieje z tego i nigdzie nie chodzi, bo mówi że samo się niedługo naprawi :-)

bra :-D:-D:-D:-D:-D romantiko jak nic.
Moj M oświadczył mi się w Kazimierzu Dolnym :) (wiedzialam, że jedziemy mi się oswiadczać) - zabral mnie na spacer nad Wisłę, myśle sobie oho zaraz będzie klękał. Chodzimy ze 40 min, zimno sie robi, a ten nic ... myśle sobie speniał :-D:-D Idziemy na kolacje, patrze przy drzwiach wielki bukiet róż *_* myśle dla mnie dla mnie ... niestety nie były dla mnie. Zjedliśmy pogadalimy, no to wracamy do pensjonatu. Ja zawiedziona na maxa :-D:-D:-D. Wchodzimy do przedpokoju, a tam cimno tylko świeczki się palą wszędzie ... Ja tempa strzała, mówie do M ... Ty zobacz jaki fajny ciepły klimat mają, tylko ja tak na noc bym się bała zostawiać że się chałupa sfajczy :-D:-D:-D Nie zajarzyłam o co kaman, do póki nie weszłam do pokoju. Cały w świecach, kwiatach i z winkiem na stole :tak: Zatkało mnie (jak nigdy).

Agacio tak to jest na starość zawiasy zaczynają skrzypieć :-D

reklama
Ja ostatnio piekłam chlebek tyle, ze bananowy dla Mikołaja:-p
oświadczyny były jak wyszłam ze szpitala z Maciusiem i musiałam leżeć...
oj nie zapomnę miny K. jak do mnie poschodził:-D

jej, nie mogę takich rzeczy czytać więc nawet nie wchodzę:no:

Bra, nieźle:-D

Żelka ojj piękne to musiało być:-)

Do góry