reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Żelka efekt wizyty u fryzjera zajebiaszczy:tak:

ale macie romantyczne wspomnienia z zaręczyn, ja mam 3 różne:-D a z małżem to mam mocno niecenzuralne i nie moge tu opisywać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mnie mąż się oświadczył owszem z nienacka, ale żadnych fajerweków nie było:sorry2: Normalnie kiedyś przyjechał z pierścionkiem i z kwiatami;-)

Matusia poczytałam właśnie i może mi grozić wypadnięcie szczęki, albo jakiś szczękościsk:baffled: czasem ma tak że ziewnę i nie chce mi się buzia zamknąć...

Żelaka hahah niby wiedziałąś a jednak dałaś się zaskoczyć;-)

Ostatnia edycja:
ojej Gagacio, to nie świntuszcie za bardzo w walentynki :-p
A tak poważnie, do lekarza śmigaj jutro z rana, tylko kurcze do jakiego? Chirurga szczękowego? Internisty ... :szok:

a gdzie Wy widzicie Żelkę?:sorry2:

widzę Mały śpi spokojnie wiec pomału i ja się będę zbierać choć jeszcze chwilkę posiedzę i jeszcze parę razy spojrzę na Niego...

Tak tak wiem ale pewnie się zbiorę jak mi już szczena na ziemię wypadnie:-D:-D Do chirurga szczękowego z tego co wyczytałam. Mnie tak chrupało z prawej strony często przy jedzeniu, np jak jabłko chciałam ugryść a teraz to się już przesuwa:baffled:

Jaipur no piszę że z ziewania przecież a co myślałaś?:laugh2:

reklama
ewcia wpisujesz w wyszukiwarkę Żelka i masz ;-):rofl2:

zaraz szpiegusy, wchodze sobie na fb , patrze a tu w nowościach jakąś ognistą laseczkę komentują, no to nie sposób nie zauważyć:-p

Ostatnia edycja:
Do góry