reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
adeczka To milej podrozy a jedziesz czy lecisz z maluda to zawsze tyle do zabrania, moja kolezanka zwykle robi tak ze ona z dziecmi leci a maz autem jedzie ;)
A powiedz jakies swiadczenia dostajesz czy tak jak my w PL woelkie nic bo masz wiecej niz 500pln na osobe.

jaipur moj tesc jeszcze tez ma malucha podarowanego mu przez mojego meza ktory dostal go w spadku po cioci :), ale jak wsiadasz do takiego malenstwa po dluzszym czasie jezdzenia wiekszym autkiem to czujesz sie klaustrofobicznie :) Przynajmiej ja tak mam , a kiedys sama jezdzilam :)

MajaPolka 11 to dla mnie jakas malo znana pora na wstawanie 9.30 to max maxow ;)

Ja na szczescie domek troche ogarnelam a mala jeszcze spi ;) Ja sie obudzi jedzonko i spacerek mam w planie

Ja się witam:)
Dzisiaj Marti z moją mamą pierwszy raz, niby znają się ,ale pierwszy raz cały dzień i martwię się:dry:.

Dzisiaj na krótko bo full roboty mam.

Hope, Styna, Bea, Lwia - buziaki dla dziewczynek*

kochane ja się tylko witam i melduje, że żyję :) nadrabiam po łebkach i próbuję sie obudzic, bo położyłam sie z Lenusią i niedawno wstałyśmy. kurcze jak śpi sama to bite pół godzinki i nic dłużej, a przy cycusiu potrafi i ponad godzinę jak dzisiaj :) a w jakim humorku sie obudziła , uśmiechnieta, rozgadana, eh uwielbiam te moja fruzię :)

Basienko - szybkiego dnia pracy :** ..ale to chyba lepiej z mama Twa niz z tesciowka cooo? Ahhh zobaczysz - Marti bedzie zadowolona :))
Jak nozka???

krklisz
- ..ale od 7 nie spalysmy juz z Polcia.. 2 godzinki harcow - i potem dosypialymsy jeszcze do przed 11 .. mala wczoraj poszla pozno spac bo po 22...

Bra - witaj Slonce :) moja fruzia tez dzisiaj taaaaka kochana!

Aniu - nie martw sie tak swoimi odczuciami, jestes przemeczona pewnie.. mnie tez czasami Pola wyprowadza z rownowagi jak nie chce sie ubrac, posmarowac, zjesc, spac, jojczy niemilosiernie.. ale wiesz przeciez, ze potem wystarczy jeden usmiech naszego skarba i jest pieknie!
Z ta silownia super pomysl! :)) .. i zazdraszczam!

Ostatnia edycja:
maju to nieźle zaszalała Polci jak poszła spać tak późno :D aparatka ;D
basiek juz po 13 więc do domciu niedługo pójdziesz :) a malutka napewno zadowolona z babcią :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry