reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
poziomki Dziekuje

jolek27 Nietety juz zjedzona ;( godzina czekania ale warto bylo przez caly okres karmienia nie jadlam pizzy ;(
zgadaz sie ja tez bym takiej wielkiej lodowki w kuchni nie pomiescila ;)
A to super masz.

MajaPolka Ja tam kupuje za duzo roboty jak jedza tylko 2 osoby.

karol Widzisz na glodnego nie mozna czytac :)

bra Ja robie kopytka cebulowe iw ychodza dobre ;)

jaipur Krokiety tez brzmia brdz dobrze ;), ale po pizze zawsze mozna zadzwonic ;)

Zelka Ja o takim slyszalam w rodzinie i urodzino sie drogami natury-ala na sama mysl ;(

styna26 bede praktykowac bo kiedys dawala sobie palce wlozyc do buzi a teraz juz nie.

agacio A to mozna ? ;) Przetestuje ;)

Matusia A zamowilam z Literackiej po raz pierwszy ale byla bardz dobra ;) A ty mieszkasz w Pn czy okolicach?

Masakra czemu znow tak przymrozilo?

Witajcie w piatek:-):-) Od jutra Maja ma wolne a w niedziele jedziemy do POlski juz nie moge sie doczekac.

Przez ostatnie 10 miesiecy upieklam wiecej szarlotek niz wczesniej w calym swoim zyciu. Wogole tak sie rozhulalam z gotowaniem i robieniem rzeczy, o ktorych kiedys myslalam, ze to niemozliwe. Wogole przy Lence jem wszystko i nic jej nie jest wiec sie nie musialam ograniczac z niczy. Oczywiscie efekty widac na moim ciele, ale co tam - ja lubie jesc....

lepi dzisiaj się rozczuliłam po drodze do pracy, bo zobaczyłam maluszka, a Ty takim śmigasz, dobrze pamiętam? zresztą zawsze mnie rozczulają, aż chce się przytulić takiego szkraba drogowego:-)

Agacio jeśli bardzo Ci zależy to może być i Franio:):)

Gag to ten nowy komp tak Ci dalej świruje ?? Cieszę się,że u Was już lepiej.

Ania brawo:) bardzo dobre nastawienie!!!

Adeczka z tego co pamiętam to ty chudzina byłaś!!
A jak u Ciebie z pracą , bo pamiętam,że do dwóch śmigałaś??? w Polsce gdzie będziesz wypoczywać??

Futrzaczku
po lumpkach polataj za strojem dla Szymka. Albo ubierz mu dżinsy koszulę jakąś kamizelkę, wyczaj jakiś kapelusz i kowboj jak malowany:):)

Maja Igorito zasnął około 22giej i ja razem z nim :zawstydzona/y:

Paulina widzisz miałam tą samą myśl z kowbojem :-D

Witam się ciepło. Szybciorem nadrobiłam i lecę bo my dziś kolejny dzień mamy marudzącą!

Styna , Hope , Bea, Lwiapaszczka buziaki dla Waszych dzieciątek z okazji kolejnego okrągłego miesiąca:*:*:*

Witam sie;-)
Slonce jest, ale dalej piekielny mroz - jakkolwiek dziwnie to brzmi...
Ide poczytac dalej.
Spac mi sie chce... choc zwleklysmy sie o 11 ..
Jolus fajnie pospalas! :*

Hope, Styna , Bea
, Lwiapaszczka - gratki za kolejny miesiac ukonczony :))

Na razie nie pracuje zrezygnowalam, bo nie chce Lenki zostawiac poki co. Mysle, ze niedlugo zaczne czegos szukac, ale nic na sile. Ja pochodze z Oswiecimia wiec tam u mamusi i tesciowej sie zaklinuje, ale jade tez do siostry do Krakowa pospacerowac po Rynku. Chcialabym dzieci wziasc na sanki, mam nadzieje, ze bedzie snieg i beda mialy radoche. U nas tutaj zero sniegu wiec dla Lenki bedzie cos nowego.

reklama
Adeczka śnieg jest:) Wczoraj albo przedwczoraj słyszałam że w Krakowie lotnisko nie przyjmowało samolotów z powodu intensywnych opadów.

Do góry