reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No ja pamiętam blondi taka:tak: jak fotę po porodzie wstawiła to jakby wogóle nie rodziła;-)
Małoda cieszę się ż mały dobrze znosi rozłąkę z mamusią i że dziadzio jest na stanowisku;-)

Joluś więc obyście już nie musieli do przychodni naginać:tak:

Jaipur obczaiłam perfumę ale drożyzna :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
hej kochane :)

uff my dziś byliśmy na duuuużych zakupach, robimy takie raz w miesiącu, później dokupujemy ewentualnie chlebek czy sałatę do obiadu.dzięki temu mamy spokój od sklepów i wydajemy mniej kasiorki, bo u nas wyjście po bułki kończyło sie zawsze rachunkiem na średnio 70 zł :nerd: pierwszy raz od dawna wyszłam z domu ,aż czułam sie dziwnie.stwierdziłam , że dziczeję :baffled:

Bra co jak co ale Ciebie jako dzikusa sobie nie wyobrażam:no::-D Makijaż jest zawsze włoski piekne zawsze, przyjdzie wiosna, lato zobaczysz jak się ucywilizujesz odrazu:tak:

Hej

Bra watpie, zeby dzikus byl z Ciebie wiekszy niz ja w tej chwili.. :/ :dry: Ja nawet w zwyklym markiecie nie bylam od hohohohohohoohohohohoho ... nie pamietam kiedy :baffled:

Matusia - oj tam widzialas... tys widziala!--> hahahaha ... nie widzialas mnie "bez" :/ :-(

Humoru nie mam lepszego, boli mnie glowa i oczy, bo pol dnia sie zwylam ... tyle ...

I nie pamietam zadnej adeczki...

bra- ja to sie jak dzikus poczułam jak sie miałam do pracy ubrać... dalej mało co z mojej garderoby wchodzi mi na doopsko - aż wstyd że dalej się za siebie nie wzięłam po porodzie, ale mam lenia... W dodatku mam jakieś tyły we wszelkich trendach, a klientkom trzeba doradzać... muszę się ogarnąć i ponadrabiać...

kochane a no dziczeję, dziczeję, mam takie fajowe kumpele ale zamiast wyjść z nimi raz na jakis czas gdziekolwiek to siedzę w domku. nie jest to czas stracony, bo uwielbiam siedzieć z Lencią, nawet nie brakuje mi na co dzień wychodzenia.ale chyba wlaśnie w tym rzecz. bo to chyba nienormalne.
majula jak to zwyłaś się cały dzień, no weźźźźźźź ;*
Adeczke pamiętam, urodzila małą Lenusię :)
młoda napewno pięknie wyglądasz :*

Majuś co się dzieje?

Bra skoro nie brakuje Ci wychodzenia to normalna jesteś, zmieniłaś styl życia na Lenka 100%;-) innym słowem przeszłaś transformację w MAMĘ:tak:

Purchawa nauczyła się wymuszania przeraźliwym wrzaskiem i mam w domu cyrk na kółkach.

Oj u nas jest to samo, krzyk niesamowity a czasem to płacz nie z tej ziemi.
W ogóle zrobił się taki mamy synek, ze szok, tylko ze mną cały czas, nawet na sekundę nie mogę mu zniknąć z oczu, nawet jak jesteśmy w pokoju razem to nie chce iść do mojej mamy a wcześniej bez problemu. Tylko jak szybko wyjdę z pokoju i nie pokazuje sie mu to grzecznie siedzi z bacia i nie płacze a jak tylko mnie zobaczy to ryk i trzeba wziąć łobuziaczka na ręce. To chyba jest ten lęk separacyjny?

MajaPolka co sie dzieje?

Wszystkim chorutkim życze szybkiego powrotu do zdrowia!
I okragłomiesięczniaczkom wielkie buziaczki.

reklama
A no właśnie miałam pisać jeszcze, że Tymek też od kilku dni drze się strasznie jak chce coś wymusić, zaciska pięści i oczy i krzyczy.

Do góry