reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hejka
dawno nie było mnie tu :)
dostosowuję się,młody szaleje, a ja jestem padnięta... Dodatkowo Tymek wyrwał mi spację w laptopie... a co żeby mi weselej było- jednym ruchem załatwił sprawę. Ohhh te małe rączki...

reklama
Majcia mam nadzieję że humor dopisuje dzisiaj?:***
Madzik heheh :-Dtak bo ja się w Juleńku zakochałam w tych jego cudnych oczyskach,:tak: a może jakaś synowa Agata Ci się trafi?:rolleyes2:
Basiek mam nadzieję że i Twój humorek lepszy? :***
Ypra zdrówka dla męża, a teściową zlewaj;-)
Stynka biedna Nadunia ależ ją te zębiska wymęczą bidulka :-(Laska wrzuć na żarciowy przepis na pączuszki jak znajdziesz chwilkę, O jest przepis ;-)
Kamcia i jak lepiej już?:***

Jolcia cieszę się, że już masz się lepiej w pon do kontroli z Igorem śmigasz tak?

Karolq bardzo Zuzia marudzi przy zębolkach?
Żelka wampirkowi małemu kieł musi wyjść no coś Ty:-D
Joluś wiosna w trójmieście jupiiiii a u nas mróz:dry:
Hope ciekawa jestem jak nowa fura Jagodzi zdaj relację:tak:
Krklisz kurcze nieciekawie brzmi popękana szyjka, :no:ale dziwi mnie że przy porodzie tego nie załatali? CC nie jest złe;-), choć może uda się urodzić drugie dziecko naturalnie? Tępo pisania i tak nie jest szybkie potrafimy więcej napierniczac:-p
Jaipur a od jakiej to perfumy? bym może kupiła?;-)
Ainka nooooo jesteś!! kopniaka zasać chłopu i małego zostaw najlepiej na caaaały dzień niedzielę najlepiej, albo siobotę tak jak dziewczyny radziły:tak:
Basiek haha męskie jaja:-D:-D:-D
Jaipur zemdliło Cię pewnie bo pomyślałaś o jajach w kisielu:rofl2::-D:rofl2:
Młoda dlatego Franek ma zakaz dotykania mojego lapcioka;-)

Ptasim mleczkiem mnie nie skusicie nie przepadam;-), Ainka ale Twoich drożdzówek byłoby mało gdybym wpadła heheh:-p
Domestosy soda matko jakieś czary mary istne, o tak test IQ sodowo domestosowy byłby super:nerd:

Jakieś okrąglaczki są?..... Ręka w górę!

o są ....

Krklisz buziak dla Oliwki dzisiaj kończy 9 mies?

Dziecię moje śpi zrobiłam na jutro zupę ogórkową a na drugie danie brakło mi czasu przy Franku.... Zła jestem bo dzisiaj miał mąż wrócić z delegacji ale oczywiście sie przciągnęło wszystko i będzie jutro po południu dopiero a ja już tak tęskniusiam strasznie:zawstydzona/y:

agacio-gagacio to będziesz jeszcze jeden dzień słomianą wdową, ja do wtorku:-p
co do perfum, no jak to jakie ,no Jaipur :-D Boucheron'a(są męskie i damskie, z 10 lat miałam pierwszą butlę,a potem odnalazłam je tylko w stosownej wersji u małża w toaletce, to naprawdę skandal ,że mamy takie podobne gusta;-)

Matko do wtorku aż uschnęłabym z tęsknoty:zawstydzona/y:
Poszukam w necie tych perfum, ale co jaki skandal jak będzie chciał ci psikacza sprezentować będzie wiedział jaka nuta serca a jaka głowy hehehehe:-D

jolek, no mój nick od mojego Matusia, ale historię napiszę. Wszędzie robiliśmy z Matim hasła na Matuś lub Matusiowo, a tu logowałam się na chwilę, żeby poczytać o ginekologach z PO i wpisałam Matuś ale Matuś śmiesznie jakby gina szukał to dopisałam "a" i wyszło Matusia :tak:
Maja, oj tam oj tam z tą Twoją figurką. Wszystko widziałam i wiem i mi nic nie wmówisz:tak:.
ypra, no właśnie myślałam że Twój nick ma jakieś podłoże i jest od czegoś.
styna, Maja też się budzi po nocach i jęczy. Kładzie się na brzuch podnosi dupkę do góry i głową w poduszkę wyciera i jęczy i popłakuje. Może to zęby właśnie.
jaipur, a ja myślałam że nick od miasta do którego marzysz pojechać:-p.
Żelka, a skąd się wzięła żelka?
styna, znam te pączki, robiłam je tylko bez powideł. Dobre, ale póki świeże.
Aina, olej to i umów sie z kumpelkami na piątek np i mu z góry powiedz, że zostaje z jaśkiem i już! No ile można w domu siedzieć - tak Mu powiedz:blink:.
Hope, a Ty to co? Tłumacz skąd Hope.
Krklisz, buziak dla Oliwki na 9 miesięcy.
salsera nam zniknęła, a Miki też dziś okrągłomiesięczniak.

Młoda nie przejmuj się, ty teraz z tych pracujący więc wybaczamy małą nieobecność. Tylko nie zapominaj o nas całkiem.

Agacio niby tak ,ale pani doktor powiedziała,że jak Igi nie będzie kaszlał ani smarkał to możemy się nie pojawiać coby kolejnej infekcji od zasmarkanych dzieci w poczekalni nie złapał.
Męża nie ma ale pamiętaj my jesteśmy.

Dziewczyny a pamiętacie adeczkę ?????

Z tego co kojarzę to u Krklisz od początku jest napisane że Oliwka ma 9 miesięcy.

Ostatnia edycja:
reklama
agacio - całkiem nieźle, ale jak wczoraj zobaczył że pakuję torebkę to mnie już nie odstępował na krok, dobrze że dziadek przyjechał i go zagadał... Gorzej ze mną - rozleniwiłam się... po prostu nie chce mnie się pracować...

joluś - no padaka, jak racam to mi się nawet na kompa nie chce patrzeć... ale będę o Was pamiętać :rofl2:

Do góry