reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się szybciutko:-)

Poczytam wieczorem ,bo muszę żarełko na jutro zrobić póki młody śpi wieczór dziś samotny na szczęście jutro mąż wraca bo już się stęskniłam:zawstydzona/y:

Coś widzę że swirujecie to będę miała wesoły wieczór:-p:-p

reklama
Karolq wlewało się domestos do kibelka robiło siku i w zależności jaki kolor się pokazywał oznaczał płeć.Tylko nie pamiętam jaki kolor na chłopca jaki na dziewczynkę. Osobiście nie robiłam dlatego pewnie w dyńce mi nie zostało.

Styna test z sody , a pamiętasz test z domestosem??
Jejku z domestosem jakoś mi musiało to umknąć.
Paulina nie mam pojęcia coś pisały że albo sodę do moczu wsypac albo mocz do sody ale nic więcej i nie wiem jaki ma być wynik moze jak wybuchnie to chłopak a jak nie to dziewczynka albo na odwrót:-D:-D:-D:-D

aina Gdzie te drozdzowki? Uwielbiam swieze drozdzowe poobgadujemy P i odrazu bedzie ci lepiej :)
Pamietaj tylko spokoj moze cie uratowac, ja bym sobie zorganizowala tez wyjscie na ktore bym go nie zaproisla
by przeciez w tym czasie bedzie musial sie zajmowac dzieckiem, i napewno bym sie na nie odstwila jak szczur
na otwarcie kanalu ;)

basiekk Nic nie szkodzi rowniez witam.

Hope No zobaczymy tylko dziwie sie ze wczesniej mi tego nikt nie powiedzial.Moja dzidzia miala 2720
u nas w rodzinie raczej sa mniejsze dzieci, lekarz nie doszukiwal sie w tym niczego zlego.
Tylko w czasie porodu oksytocyna zadzialala na mnie bedzo gwaltownie moze wtedy pekla niewiadomo.

styna26 To dokladnie taj jak my ;) ,ale jak ma katarek do moze ida nastepne zebole :) Ja ostatnio sie dowiedzialam
ze kuzynki 4-miesieczne ma juz 2 zabki-niezle.
Po chwili spaceru faktyczie chlod oblecial ale warto bylo :) A w te mrozy tez wychodzilas?
Tez bym naleweczki skosztowala ale niestety wieczorem jade do dentysty ;)

jaipur To w sumie fajnie jak zapomnialas kupic mu prezent to wystarczylo z szafki swoj perfum wyjac ;)

Dziewczyny ale wy macie pomysly z tymi testami ;)))))))))))))

Dobra polgodzinne karmienie dobieglo konca dobrze was chociaz poczytac w tym czasie ;)
Teraz ja ide jesc ;)

styna26 To dokladnie taj jak my ;) ,ale jak ma katarek do moze ida nastepne zebole :) Ja ostatnio sie dowiedzialam
ze kuzynki 4-miesieczne ma juz 2 zabki-niezle.
Po chwili spaceru faktyczie chlod oblecial ale warto bylo :) A w te mrozy tez wychodzilas?

Ja mieszkam w Anglii i u nas takich mrozów nie ma, maksymalnie w dzień 2 razy - 5- 6 było. W nocy raz -9 ale w nocy mnie nie obchodzi. Co do ząbków od koleżanki córka ma 6 ząbków odkąd skończyła 8 miesięcy a o ile pamiętam Maja od Matusi ta to ma już tych zęboli:)

Muszę się z wami podzielić przepisem na super pyszne i szybkie pączusie. Mi siostra o nich powiedziała ale ja nnie wierzę w jej proste bo jak ktoś umie piec to wszystkie są proste ale jak przeczytałam przepisi to uznałam że naprawde proste i do tego zrobienie pączusi wraz z pozmywaniem po .nich zajęło mi 30 minut Wielkie Żarcie - Przepis - Mini pączusie serowe z powidłami dla małych łasuchów - super ekspresowe w wykonaniu

reklama
Jaipur może ktoś wymyśli :-D

Styna robiłam w tamtym roku te pączki tylko w moim przepisie było od zarąbania cukru i szybko się przypalały, więc potem zmodyfikowałam ten przepis.

Do góry