reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Pola tez wymusza krzykiem i wrzaskiem - to wcale nie jest mile :no: Jest taka w sumie od malego - zawsze wlaczyla o swoje, wiec ja nie wiem czy to ten lek ....

Moze :ninja2: ale moze ... bo mi sie wyc chce z tego wszystkiego i glupio mi. i beznadziejnie..

reklama
Majuś jak ma Ci przynieść ulgę napisz, a jak nie nie naciskamy buziak OGROMNY:***

Uciekam spaćku bo jutro trza wstać rano miłego klepania i dobrej nocki:-)

Ostatnia edycja:
jolek, pamiętam adeczkę. A dlaczego pytasz?
bra, oj oj. Jako receptę wypisuję Ci wyjść z psiapsiółą na szoping i to koniecznie jak najszybciej + kawiarnia lub wieczorny wyskok do pubu. Koniecznie bra!
Maja, jak ja bym chciała, żeby wszyscy byli radośni zawsze, ale życie jest jakie jest. Mnie często koleżanki pytają czy miałam kiedyś doła, a jak miałamto jak długo. To prawda mam doła krótko, gniewam się krótko i zawsze doszukuję sie pozytywów we wszystkim. Taka jestem.
Młoda, a ja się pojechałam obkupić, bo mi też wstyd było, a teraz to rano mam w czym przebierać. A gdzie pracujesz, bo nie pamiętam?

Ja to dopiero dzik jestem jak mój na łowy wychodzi. Jak jest w domu, to ja przykładna żona kolacyjka, sprzątanko, dzieci kąpane i potem nyny, a jak tylko teraz drzwi zamknął to nie wiedziałam co pierwsze i TV włączyłam na seriale zaległe i do was wpadłam i piwo piję. Jak dzik się zachowuję, a On dzika w lesie niepotrzebnie szuka - hi hi :-D. Luz blus koleżanki;-).

Matusia - w sklepie... i nie mogę wyglądać jak obwieś...a tak się czuję, nie wiem sama w sumie czemu...

maja - tulam :) głaskam, co tam potrzeba...

Nic zmykam spać bo jutro do pracy ;/

Matusia a co mąż Ci zabrania piwo wypić :-D

Majusia buziak:*

Młoda , Agacio, Matusia
udanego dnia w pracy

Madzik, Basiekk Wam też miłego dnia w robocie.

A Jaipur też się dziś.no tak już dziś :-) do roboty wybiera?? To też miłego dnia:)

Sorki,że tak znikłam ale poszłam karmić małego i sama zasnęłam :(

Co do Adeczki to zbierałam się do niej odezwać i w końcu się zebrałam.Widziałam,że wieki nie logowała się na forum,ale wiedząc że na zwykłym mailu wyświetla się wiadomość z forum postanowiłam napisać, no i się do mnie odezwała:) :) Macierzyństwo ją wciągnęło,ale napisała,że postara się znowu udzielać na forum. Strasznie się za nami stęskniła.Cieszę się jak głupia..jej córeczka jest o całe dwie minutki młodsza od mojego Igorka. Śmieję się ,że to jego siostra bliźniaczka:) Mam nadzieję,że się wkrótce odezwie do nas.

Marzenka, Poziomka
hop hop gdzie jesteście???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem ciekawa o której ja teraz spać pójdę:dry:

Witam się porannie.
Szybkiego dnia dla wszystkich pracujących.
Zdrówka dla chorowitków i tych małych i tych dużych.
Joluś i co o której spać poszłaś? :p

Ja się jakoś kiepsko dziś czuję, ide poleżeć póki młodzian jeszcze śpi.

Boże kochany!
Tyle piszecie, że absolutnie nie dam rady nic a nic Wam odpisać. Same jesteście sobie winne:)
Za robotę się biorę. Buziole dla Was i miłego dnia życzę.

cześc kochane ;)

słoneczko na zewnątrz, mróz nie taki mocny, jak w ostatnich dniach więc dzis prawdopodobnie wyjdziemy na spacerek :D przyjdzie moja siostra, pójdziemy po siostrzenice do przedszkola i będzie wesoło :) ale sie cieszę :)

aniu bardzo zmartwił mnie twój post, napisz cos więcej. co się dzieje? problemy z mężem? napisz kochana, postaramy sie pomóc!!!

reklama
Do góry