reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
bra00721 To rzeczywiscie katastrofa ale nie lam sie czasem tak bywa :)
Czekoloada niezla jestes :) To chyba nawet moja siostra nie pobije takiego rekordu.

Futrzaczek To teraz wiem skad twoj nick :) ( taka temp w domu mi sie na sama mysl zimno robi)

jolek27 Niesamowite moje dziecko nigdy tak nie ma-niestety ;)

Matusia Torty robia wrazenie a ta osoba u ktorej chcialas zamowic jest juz sprawdzona?

poziomki Duuuuuuuuzo zdrowka

Dziekuje za powitania ;)

krklisz, no właśnie muszę popytać o Nią bo Jej nie znam. I o ceny musze popytać. Tak bym marzyła o jakimś z pszczółką Mają dla Majki na roczek i jakiś na komunie muszę zamówić.

wpadłam jeszcze obczaić co i jak przed snem ;-):-)

krklisz- he he tak na mnie mąż mówi bo jestem taki futrzak lubię się tulić ,łasić, lubię ciepełko :-D dobrze to rozszyfrowałaś ;-):-)
ale zimno na szczęście nie mam w całym domu :no: tam gdzie jest tv i śpimy mamy ok 21 nawet w porywach 23 st tylko tu taka zimnica gdzie komp i m.in rybki są( duże nie szczelne okna ) bo mamy stary piec kaflowy na dodatek na prąd i nie jesteśmy wstanie nagrzać wszystkiego i tu dogrzewamy się farelką co i tak nie wiele pomaga...
a tak w ogóle to witaj :-)

Futrzaczku nie przejmuj się.U moich "teściów" jest właśnie 8 stopni w całym domu. Od wczoraj w całym ich budynku nie ma wody, oni mają swoje centralne(w którym płynęła woda). Do tej pory wodociągi nie naprawiły usterki i nie mają ani ogrzewania ani wody. M załatwił od znajomego piecyk gazowy i przed chwilą im zawiózł żeby w nocy nie zamarzli.

Gag jak cię bardzo bolą to możesz spokojnie łyknąć sobie ten ibuprom,ale nie za często i nie w za dużych ilościach.

gag kurcze miałam nadzieje, że lepiej u was. duzo zdrówka!!!
krklisz ale masz trudny nick ;D witaj kobieto i rozgośc się ;)))
matusia na mnie te dwie tabliczki wrażenia nie robia, bo jak jestem przed miesiączką, to potrafie do tego zjeść paczkę pierników. moja mama twierdzi , że powinnam sobie cukier zbadać, bo to nie jest normalne... nie jest? ;)
kochana a jak smakują te torty? masz jakieś opinie? bo wyglądaja naprawde imponująco!
jolek to jest kurde skandal, że jeszcze nie naprawili u teściów tej usterki.
futrzaczek, to ja bym nie wytrzymała w takich temperaturach, o nie. ja z tych, co cały rok śpia w skarpetkach bo im zimno ;) w zimę grzejniki pootwierane, szczególnie teraz przy tych mrozach i przy Lenusi. M sie śmieje, że PEC będzie nam kartki świąteczne przesyłał , taka będzie dopłata ;)))

Wodociągi się tłumaczą,że jest tyle awarii i się nie wyrabiają.Jak się nie wyrabiają to niech nadgodziny robią a nie pewnie o 15tej do domku wychodzą!!! Ja bym im burdę odwaliła, bo jak można ludzi w takie mrozy bez wody i bez ogrzewania zostawić.

Matusia Pszczolka Maja super pomysl tylko na imprezy dobrze zamawiac u kogos sprawdzonego, ale wiesz jak ceny nie sa tragiczne to mozna sobie zrobic przyjemnosci i zamowic do niedzielnej kawki :)

Futrzaczek No jak masz takie zamilowanie do ciepla to chyba bys nie dala rady miec wszedzie takiej temperatury ;) Dzieki za powitanie ;)

bra 00721 Dzieki, tak tak wiem nie ty pierwsza mi to mowisz :), ale jest to polaczenie mojego nazwiska i imienia ktore bardzo lubie, a najlepsze jest to ze wszyscy po nicka sadza iz jestem mezczyzna :)

Dobra laseczki lece niuniu :)
Do jutra

bra, krklisz, No ja miałam zawsze od takiej sprawdzonej babki, ale muszę i o tą popytać, bo tu mam bliżej.
Futrzaczku, a wiesz że kiedyś myślałam żeby wszystkich popytać skąd się takie nicki wzięły nasze. Ciekawią mnie niektóre :tak:.

reklama
Do góry