reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam porannie z kawusią.
Krklisz Witaj
Jolek jesteś jedną z podejrzanych:cool2:

Zdrówka dla chorowitek i tych dużych i małych.
Nadii coś jest w nocy się budzi i krzyczy od kilku dni nawet jak ją do nas wezmę to i tak krzyczy. Podejrzewam że to te zęby ale ile one mogą wychodzić:dry: Idę czytać dalej.

reklama
hej witam..
wczoraj byłam w takim dołku ż enie miałam chęci pisac..
dziś też nie ejst najlepiej.. no ale już jakoś mi przeszło to co najgorsze... :/

no to by było chyba tyle ... postaram się nadrobić wszystko...

Styna oj mogą, mogą. Najbardziej mnie wtedy wkurza gadanie np. teściowej, że dzieci jej córki tak nie miały. Ząbkowanie było istnie cudowne. Grrr :wściekła/y: Przecież każde maleństwo jest inne. I weź tu babie wytłumacz.
A pisałaś o tym lęku separacyjnym, to u Krzysia jest tak samo - wychodzę z pokoju i w ryk. Na obcych, rodzinę tj. tych których rzadko widzi też płacz. Moja mama tak z bratem miała, ja to byłam cygańskie dziecko :-D

czesc dziewczyny,

dużo zdrówka dla chorujących(gag, jolek,ypra, poziomale), buziaki dla okrągłomiesięczniaków

u nas też zęby,chociaż nie wiem niby już widać tego górnego kiełka a nadal juniorek jest taki bidulek i przytulasek.W nocy jest przytulanie i biedny się nie wysypia, bo rano ma oczka takie zapuchnięte.
A mi się śniło z tego wszystkiego, że wyszły mu 3- jedna dwójka i dwie jedynki.No ale to był sen, bo rano w paszcze zaglądałam dzieciowi i nadal tylko jedynka górna się wyłoniła.
Poza tym w robocie jestem, zarobiona:blink:

Matusia oby smaczny jak jest piękny!ja polecam tory od Sowy,zarąbiste są, wszystkie mega pyszne(był na ślubie, i na każdej okazji ,a ostatnio nawet kupiłam sobie połowę do domu i zeżarłam(no ale bezowy więc rozmiar niezbyt wielki).
Kamcia dobra, ale nie napisałaś co Cię tak gryzie, bo dołujesz się dołujesz a my nie wiemy czym.

lęku separacyjnego u nas nie ma- więc dołączymy do grona "cyganiątek" ;-) tzn baby junior lubi gości to tak jak kiedyś lubił, to teraz lekko olewa.Chyba ,że mają okulary- oo to na chwilę się zainteresuje, nawet uśmiech strzeli, aby zabrać okulary:-D

Ostatnia edycja:
Hejka.

Basiekkk
u mnie już lepiej, prawie zapomniałam o przeziębieniu. Z młodym też ok. Rano już nie maił kinola zatkanego, kaszel go nie męczył. Nocka przespana już u siebie w łóżeczku. Wstał przed 6tą na amciu i spaliśmy do 9tej :):)

Jaipur Styna u nas też zębole wychodzą i nie chcą się przebić więc momentami jest masiakra!

Ypra ty to masz udaną tą teściową:no:

.......... no i więcej grzechów nie pamiętam, zmykam na inne wątki...

Bry

Gratulacje dla okrągłomiesięczniaków:-)
Gratulacje i współczucia dla ząbkujących, łączę się w bólu ;-)

Zdrowia dla chorujących :tak:

Dalej mam net do duszy :dry:
Purchawa nauczyła się wymuszania przeraźliwym wrzaskiem i mam w domu cyrk na kółkach.

witam i ja

najlepsza wiadomość dnia, że mróz mniejszy. na szczęście.

M właśnie poszedł po śniadanie. trzeba coś zjeść.

ja właśnie dojadam ptasie mleczko :) prezent od klientki :-D

jolek super że mały lepiej.

kamcia dobrze, że lepiej.

Dzieńdoberek

U nas tez zębole dolna 2ka i dwie górne + ten nieszczęsny kieł (chyba że poprostu mu tam tak dziąsło wygląda) w każdym razie nie ma jakiejś masakry, ale spania w nocy też nie ma :dry:

Kamcia tulam, oby było lepiej.
Jolek to dobrze, że już dobrze
Paulina ptasie mleczko :dry: daj pół :-D:-D

reklama
Do góry