reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witamy sie:-)
Bylismy wczoraj u lekarza i Dudu ma zapalenie oskrzeli,Lele zapalenie gardła i goraczke,Gabi i Gośka przeziebione:-( Małe sa na antybiotyku...nocki mamy z głowy

reklama
o kurcze ;((( poziomeczki współczuję, to sie choróbska przyplątały do Was ;((( mam nadzieję, że szybko sobie pójdą, to masz kochana urwanie głowy

witam się po dwóch dniach nieobecności :-)
ze Staszkiem lepiej, już w sobotę wieczorem gorączka spadła, a w niedzielę już broił na całego :-D za to ze mną kiepsko :-( zatoki zawalone, glut po pas, a w gardle to chyba jakieś gwoździe mam
teściowa dziś musiała wracać....mały własnie się gramoli na kolana do lapka, a ja najchętniej to położyłabym się spać....wieczorem spróbuje Was nadrobić, buźka

Zdrówka dla wszystkich poziomeczek :tak:

Gag bidulko a jednak cię rozłożyło, a mi już lepiej. Do noch psikam sudafenem i kataru praktycznie już nie mam:) Dobrze,że ze Stasiem już lepiej:)

No Paulina, super. Napisz potem jak dotrze, co to za paczka.
joluś, to się kurujcie. Ciesz się, że nie ma hałasowania przy antybiotyku i wlewania na siłę. Iguś jest dzielny.
żelka, co to się dzieje z tymi dzieciaczkami? Majka przesypiała całe nocki po urodzeniu, a teraz budzi się i wariuje w środku nocy. Dziś spała ładnie, jedynie cycka kilka razy pociągała, ale wstała po 6 i już nie spała.
basiekk, jestem z Tobą, z tym że ja Maję targam ze sobą i to w mrozy. Pocieszyłam Cię?
lepi, ale mój to z rańca tak długo leje, a najgorsze, że Mat już też:-D.
ypra, witaj. Gratki dla Krzysia za zębola.
Kamcia, do Ciebie doły nie pasują. Jesteś zawsze na wysokich obrotach, więc skąd ten dół?
Poziomki..., a Wy nadal szpital w domu. Biedulki - zdrówka.
gag, na zatoki to jasne, że spać się chce, ale Stasiem trzeba się zająć. Weź ibuprom zatoki. A mąż kiedy wraca?

A u nas w pracy od nowego roku luźniej się zrobiło, więc porządkujemy. Wczoraj cały dzień szyłam akta igłą dłuższą niż ołówek i sznurkiem, który co drugie mocniejsze przeciągnięcie pękał:wściekła/y:. A dziś dzień w archiwum , w piwnicy w ciszy i po ciemku. Niefajnie.:no:
Ale od 20 biorę urlop 3 dni, więc 5 dni pod rząd będę z dziećmi - ale się cieszę:tak:. Mat ma wtedy ferie, to poszalejemy! oklaski.gif

bra00721 Juz lece narobilas mi ochoty na babe ;)
Tak to jest caly dzien w domu z dzidzia, maz dopiero wieczorem zbyt rozmownie to to nie jest : )
Tez czasem cierpie na brak towarzystwa ;)
A gdzie mieszkasz?

Cześć,

ja Was czytam na bieżąco ale jakoś brak weny na pisanie.

Joluś ten sudafen dobry na zatoki?

Zrówka dla Poziomek

Witam nowa mame.

Milego wieczoru wam życze.

kochane przykro mi, ale nie ma już babki... wycierałam stół i talerz z babką spadł, rozbił się i poszedł na marnację :wściekła/y: dobrze, że chociaż czekolada jest w domu :sorry:

reklama
cała , calusieńka, z podłogi juz nie chciałam jeść :cool: a taka miałam ochotę ... chociaz może i to dobrze, bo od 4 dni zjadam 1-2 tabliczki czekolady dziennie:cool2:

Do góry