reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

matusia paczka ambasadorki. 2 duże paczki kaszki jakieś co 40% gratis + 10 paczuszek około każda na jedną porcję. ale te 10 paczuszek jest do rozdania znajomym. ;-)

bra ale strata, babka, babeczka :-(

poziomki zdrówka dla całej rodzinki.

reklama
Bra szkoda babeczki :-(. Dobrze, że jest coś innego słodkiego na ząb. Ja ostatnio strasznie szaleję ze słodyczami.
Jolek, poziomki, gag dużo zdrówka!
Jolek a sudafed można jak się karmi? Mi strasznie leci z nosa. Dobrze, że gorączka już spadła i nie czuję się jakby coś mnie przejechało.

Bra przyznaj się podzielić się nie chciałaś :-p:-p

Aga na zatoki to ja nie wiem, pierwszy raz to mam,ale ja Ci mogę polecić Ibuprom zatoki (mi pomagał zawsze)

Paulina
to dawaj tu po paczuszce :-D:-p

Ypra w ulotce pisze niby że nie,ale wczoraj rozmawiałam z pediatrą co mogę brać, to powiedziała,że spokojnie mogę pryskać nim do noch. Dostaje się do pokarmu w bardzo małych ilościach a nasze dzieci są na tyle duże że nic im nie będzie.

bra, 1-2 tabliczki czekolady dziennie, czy może Ci się klawisze pomyliły a miało być 1/2 tabliczki czekolady dziennie?:-D Nie wierzę, żeby taki chudzielec jadł 1-2 :szok:.

Ale obczaiłam torty które takie dwie dziewczyny robią kilka km od nas. Mam dylemat u kogo zamówić. Chciałam u jeszcze innej, ale te mi wpadły w oko. No same zobaczcie np u jednej Zaczarowany Swiat Tortów

Matusia- :szok: ale talent ! zajebiaszcze :tak::-)
Kamcia- co się dzieje kotek ?
Poziomki- ojj to u Was szpital :no: kochana wszystkim dużo zdrówka :*
Gag, Aga ,Ypra- Wam też :*

Szymek śpi , tata śpi a młody grucha w łóżeczku :-D

Matusia ma babka talent:):)

Futrzaczku a mój młody padł po kąpieli nawet go ubrać nie zdążyłam:(

he he to Ci łobuz :* ale jak się wymęczył cały dzionek to tak jest :tak: a mój się zdążył kimnąć koło 18 i teraz nie chce mu się ;-)

edit: uciekam na tv bo znowu tu marznę ... nie uwierzycie ale w tym pokoju mam ze 12 st :no:

matusia tak, tak, dobrze przeczytałaś 1-2 tabliczki dziennie...i ciągle mi mało i mało i mało... :szok::sorry::-D
o kurcze te torty są piękne!!! ma babka talent! :tak:

reklama
eh....co za pech!!!! nadrabiam Was od ponad godziny, naskrobałam długą odpowiedź, a tu nagle mi się komp wyłączył, włączyłam znów się zabieram do pisania odpowiedzi i znów się komp wyłączył....
wybaczcie - trzeci raz nie będę próbowac, zwłaszcza, ze czuję, że zaraz zejdę z tego świata.....
coś mi mignęło o ibuprenie zatoki - ale to chyba nie jest dla karmiących, co nie?
Buźka :*

Do góry