reklama
P
paulina007
Gość
matusia ja mam z UPC i z kablówką płacę 120 zł. po 60 zł każde. byłam bardzo niezadowolona z mobilnego. kabel to jednak kabel.
niania cudowna. super oby tak dalej.
mały ma lekką biegunkę :-(
niania cudowna. super oby tak dalej.
mały ma lekką biegunkę :-(
P
paulina007
Gość
być może jolek. właśnie tak obstawiam. już śpi. więc chyba jest lepiej. nocka pokaże
Witam się:-)
Jaipur tak, tak wiem ZEN;-)
Futrzaczku super ale się cieszę:-)
Hope uważaj bo Ci ACTA zrobi najazd na hasiendę;-)
Aina oby raz dwa i bez bólu wylazły ciumy dla Jasinka:*****
Haniagaj zaglądaj i udzielaj się kochana
Majuś zostało coś fasolki?
Jolcia śniło mi się dzisiaj że byliśmy z Frankiem u Was i franek ciągną Igorka za włosy hehehe
Matusia matko skarb normalnie nie nieania
Kurcze Paulinka może na zęby faktycznie? Obserwój bąbla.
Zdrówka wszystkim choruszkom:*******
Buziaki dla okrąglaczków:*******
Laski ja się tak nie wyspałam dzisiaj że masakra, poszłam chyba o 12.30 spać, młody obudził się coś o2 chyba na cycanie i później znowu o 5.11 to już wiadomo czas się było zbierać
My w wielki mróz też nie wychodzimy ja niestety muszę, dziś zapomniałam rękawiczek (nie wiem jakim cudem) i skutek jest taki, że mam odmrożone ręce aż pieką Franek dziś strasznie marudził cały dzień siostra mówiła, że już nie wiedziałą co z nim robić nie chciał bardzo jeść i też była jedna żadka kupa pachnąca biegunką Może zęby??? I od jakiś kilku dni ma wokół ust czerwone krosteczki, z mońka nie wydaje mi się bo daję mu tylko do spania a po jakimś czasie wypluwa
A z przyjemnych rzeczy jak wróciłam do domu pobawiłam się z syniem przyszła moja mama i poszłyśmy z siostrą na kawę i niestety ciacho Ale co tam;-)
Jestem słomianą wdową do środy może się kto napatoczy
Jaipur tak, tak wiem ZEN;-)
Futrzaczku super ale się cieszę:-)
Hope uważaj bo Ci ACTA zrobi najazd na hasiendę;-)
Aina oby raz dwa i bez bólu wylazły ciumy dla Jasinka:*****
Haniagaj zaglądaj i udzielaj się kochana
Majuś zostało coś fasolki?
Jolcia śniło mi się dzisiaj że byliśmy z Frankiem u Was i franek ciągną Igorka za włosy hehehe
Matusia matko skarb normalnie nie nieania
Kurcze Paulinka może na zęby faktycznie? Obserwój bąbla.
Zdrówka wszystkim choruszkom:*******
Buziaki dla okrąglaczków:*******
Laski ja się tak nie wyspałam dzisiaj że masakra, poszłam chyba o 12.30 spać, młody obudził się coś o2 chyba na cycanie i później znowu o 5.11 to już wiadomo czas się było zbierać
My w wielki mróz też nie wychodzimy ja niestety muszę, dziś zapomniałam rękawiczek (nie wiem jakim cudem) i skutek jest taki, że mam odmrożone ręce aż pieką Franek dziś strasznie marudził cały dzień siostra mówiła, że już nie wiedziałą co z nim robić nie chciał bardzo jeść i też była jedna żadka kupa pachnąca biegunką Może zęby??? I od jakiś kilku dni ma wokół ust czerwone krosteczki, z mońka nie wydaje mi się bo daję mu tylko do spania a po jakimś czasie wypluwa
A z przyjemnych rzeczy jak wróciłam do domu pobawiłam się z syniem przyszła moja mama i poszłyśmy z siostrą na kawę i niestety ciacho Ale co tam;-)
Jestem słomianą wdową do środy może się kto napatoczy
Agacio to ja już was nie zapraszam do siebie skoro Franek taki niedobry ma być
Mój Igor też ma takie krosteczki, wyskoczyły mu jak zaczęły wychodzić górne jedynki i młody zaczął się strasznie ślinić.Jednego dnia ma ich więcej jednego mniej, po nocy prawie niewidoczne w dzień czasami nabierają koloru. Stawiam że to od śliny i tego że młody pcha WSZYSTKO do buzi.
Mój Igor też ma takie krosteczki, wyskoczyły mu jak zaczęły wychodzić górne jedynki i młody zaczął się strasznie ślinić.Jednego dnia ma ich więcej jednego mniej, po nocy prawie niewidoczne w dzień czasami nabierają koloru. Stawiam że to od śliny i tego że młody pcha WSZYSTKO do buzi.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bra przecież napisałam ze wstepnie..
miałam na mysli całość
agacio ACTA jest jak narazie odwlekana;-)
a ja mam dzis wku*^&^( normalnie siora D mi tak ciśnienie podnosi ze bym pojechała i jej przywaliła z miłą checią!!
miałam na mysli całość
agacio ACTA jest jak narazie odwlekana;-)
a ja mam dzis wku*^&^( normalnie siora D mi tak ciśnienie podnosi ze bym pojechała i jej przywaliła z miłą checią!!
P
paulina007
Gość
Vi nie denerwuj się. chyba zapewne mieszka ona w PL więc kilka oddechów i olać.
co do " matki" Madzi próbowała popełnić samobójstwo w więzieniu.
co do " matki" Madzi próbowała popełnić samobójstwo w więzieniu.
reklama