reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Matusia ja mam zwykły stacjonarny internet i płace 49zł miesięcznie :)
Widać w porządku ta Wasza niania:):)

reklama
matusia ja mam z UPC i z kablówką płacę 120 zł. po 60 zł każde. byłam bardzo niezadowolona z mobilnego. kabel to jednak kabel.

niania cudowna. super oby tak dalej.

mały ma lekką biegunkę :-(

Witam się:-)

Jaipur tak, tak wiem ZEN;-)
Futrzaczku super ale się cieszę:-)
Hope uważaj bo Ci ACTA zrobi najazd na hasiendę;-):-D
Aina oby raz dwa i bez bólu wylazły ciumy dla Jasinka:*****
Haniagaj zaglądaj i udzielaj się kochana:tak:
Majuś zostało coś fasolki?:-p
Jolcia śniło mi się dzisiaj że byliśmy z Frankiem u Was i franek ciągną Igorka za włosy hehehe:laugh2:
Matusia matko skarb normalnie nie nieania:tak:

Kurcze Paulinka może na zęby faktycznie? Obserwój bąbla.

Zdrówka wszystkim choruszkom:*******
Buziaki dla okrąglaczków:*******

Laski ja się tak nie wyspałam dzisiaj że masakra, poszłam chyba o 12.30 spać, młody obudził się coś o2 chyba na cycanie i później znowu o 5.11 to już wiadomo czas się było zbierać:crazy:
My w wielki mróz też nie wychodzimy ja niestety muszę, dziś zapomniałam rękawiczek (nie wiem jakim cudem) i skutek jest taki, że mam odmrożone ręce aż pieką:no: Franek dziś strasznie marudził cały dzień siostra mówiła, że już nie wiedziałą co z nim robić nie chciał bardzo jeść i też była jedna żadka kupa pachnąca biegunką:confused2: Może zęby??? I od jakiś kilku dni ma wokół ust czerwone krosteczki, z mońka nie wydaje mi się bo daję mu tylko do spania a po jakimś czasie wypluwa:confused2:

A z przyjemnych rzeczy jak wróciłam do domu pobawiłam się z syniem przyszła moja mama i poszłyśmy z siostrą na kawę i niestety ciacho:zawstydzona/y: Ale co tam;-):-D

Jestem słomianą wdową do środy może się kto napatoczy:eek::-D:-D

Agacio to ja już was nie zapraszam do siebie skoro Franek taki niedobry ma być:p
Mój Igor też ma takie krosteczki, wyskoczyły mu jak zaczęły wychodzić górne jedynki i młody zaczął się strasznie ślinić.Jednego dnia ma ich więcej jednego mniej, po nocy prawie niewidoczne w dzień czasami nabierają koloru. Stawiam że to od śliny i tego że młody pcha WSZYSTKO do buzi.

bra przecież napisałam ze wstepnie..
miałam na mysli całość

agacio ACTA jest jak narazie odwlekana;-)

a ja mam dzis wku*^&^( normalnie siora D mi tak ciśnienie podnosi ze bym pojechała i jej przywaliła z miłą checią!!

Vi nie denerwuj się. chyba zapewne mieszka ona w PL więc kilka oddechów i olać.

co do " matki" Madzi próbowała popełnić samobójstwo w więzieniu.

reklama
Do góry