reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Matusia ja mam zwykły stacjonarny internet i płace 49zł miesięcznie :)
Widać w porządku ta Wasza niania:):)

reklama
matusia ja mam z UPC i z kablówką płacę 120 zł. po 60 zł każde. byłam bardzo niezadowolona z mobilnego. kabel to jednak kabel.

niania cudowna. super oby tak dalej.

mały ma lekką biegunkę :-(

Witam się:-)

Jaipur tak, tak wiem ZEN;-)
Futrzaczku super ale się cieszę:-)
Hope uważaj bo Ci ACTA zrobi najazd na hasiendę;-):-D
Aina oby raz dwa i bez bólu wylazły ciumy dla Jasinka:*****
Haniagaj zaglądaj i udzielaj się kochana:tak:
Majuś zostało coś fasolki?:-p
Jolcia śniło mi się dzisiaj że byliśmy z Frankiem u Was i franek ciągną Igorka za włosy hehehe:laugh2:
Matusia matko skarb normalnie nie nieania:tak:

Kurcze Paulinka może na zęby faktycznie? Obserwój bąbla.

Zdrówka wszystkim choruszkom:*******
Buziaki dla okrąglaczków:*******

Laski ja się tak nie wyspałam dzisiaj że masakra, poszłam chyba o 12.30 spać, młody obudził się coś o2 chyba na cycanie i później znowu o 5.11 to już wiadomo czas się było zbierać:crazy:
My w wielki mróz też nie wychodzimy ja niestety muszę, dziś zapomniałam rękawiczek (nie wiem jakim cudem) i skutek jest taki, że mam odmrożone ręce aż pieką:no: Franek dziś strasznie marudził cały dzień siostra mówiła, że już nie wiedziałą co z nim robić nie chciał bardzo jeść i też była jedna żadka kupa pachnąca biegunką:confused2: Może zęby??? I od jakiś kilku dni ma wokół ust czerwone krosteczki, z mońka nie wydaje mi się bo daję mu tylko do spania a po jakimś czasie wypluwa:confused2:

A z przyjemnych rzeczy jak wróciłam do domu pobawiłam się z syniem przyszła moja mama i poszłyśmy z siostrą na kawę i niestety ciacho:zawstydzona/y: Ale co tam;-):-D

Jestem słomianą wdową do środy może się kto napatoczy:eek::-D:-D

Agacio to ja już was nie zapraszam do siebie skoro Franek taki niedobry ma być:p
Mój Igor też ma takie krosteczki, wyskoczyły mu jak zaczęły wychodzić górne jedynki i młody zaczął się strasznie ślinić.Jednego dnia ma ich więcej jednego mniej, po nocy prawie niewidoczne w dzień czasami nabierają koloru. Stawiam że to od śliny i tego że młody pcha WSZYSTKO do buzi.

bra przecież napisałam ze wstepnie..
miałam na mysli całość

agacio ACTA jest jak narazie odwlekana;-)

a ja mam dzis wku*^&^( normalnie siora D mi tak ciśnienie podnosi ze bym pojechała i jej przywaliła z miłą checią!!

Vi nie denerwuj się. chyba zapewne mieszka ona w PL więc kilka oddechów i olać.

co do " matki" Madzi próbowała popełnić samobójstwo w więzieniu.

reklama
Do góry