reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

reklama
Siemka :-)

Mój też ma krosteczki koło buźki i chyba właśnie od pchania wszystkiego do dzioba ale poliki też ma ostatnio dziwne troszkę - poobnserwuję a jak coś to do pediatry skoczymy.

brrr zimnica masakryczna!

psychika siada gdzież to takie coś zrobić , tyle dni ukrywać i teraz żyć :no::no::no:ale co czyli próba nie udana czy ktoś ją nakrył i nawet nie doszło za wiele do niczego ? tv mam zgaszony bo dzieci zasypiają

futrzaczku czytalam sprostowanie, że z tym samobójstwem to była ściema, że matka Magdy ma sie dobrze. teraz oglądałam urywek Uwagi na TVN, który ma byc w czwartek kiedy opowiada , że życie miała zmarnowane od dzieciństwa, a dziecko, kiedy jeszcze była w ciąży chciala oddać...

matusiu wspaniale, że niania taka fajna babka :-)

a moja Lencia tez ma drobne krosteczki, ale na podbródku. pewnie tak jak piszecie od tych wszystkich drobiazgów , które ma teraz na łapkach od przemieszczania się ;) ale i tak jak będę u pediatry do zapytam ;-)

Ostatnia edycja:
Wskakuj na miotłę i dawaj :):):):):)

Ja nie wiem że Wy wszystkie tak daleko mieszkacie.Nie mam tu żadnej koleżanki na miejscu.Te co się udzielały z trójmiasta chwilę się poudzielały i ucichły :/

jolek, właśnie jestem na tym orange i jest ok jak na razie. A ten stacjonarny masz do telefonu stacjonarnego?
paulina, moja też ma superowskie rozwolnionko :)
Agacio, ja rano też bez rękawiczek ale takiego wku...wa miałam, bo mi auto nie odpalało, że nie czułam zimna a w pracy zaczęły "tajać" to myślałam, ze całe mi stopnieją.
Wyobrażacie sobie mnie z dwójką , a właściwie trójką dzieci, bo jeszcze sąsiadkę z Matiego klasy zabieram, jak w tym mrozie męczę auto a ono nie odpala? Kurna,niech te mrozy spier....:-)
Kamcia, Ty to masz niewesoło z tymi Waszymi siorkami.
bra, no właśnie chciałam Wam ten fragment pokazać. o tu jest : Uwaga! TVN - Reportaże - Kim jest matka Magdy?

Odnośnie niani, to jak Majka ma kupkę luźną, to popołudniu dzwoni , czy jescze, jak jest marudna, to pisze mi smsy czy już lepiej. Nawet jak mi się auto popsuło u Niej pod domem, to potem pisała czy już ok. Kochana jest.

reklama
Agacio my zapraszamy, na kurs ZEN:-D ja jestem słomianą wdową do następnego wtorku:eek: to jest większa szansa,że ktoś się napatoczy:rofl2:
Matusia ale się musiałaś wnerwić, to napewno mrozu nie czułaś.Trzeba było kopnąć grata ;-)

Do góry