reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

witam moje śliczne!!!

dzionek słoneczny , wiec człowiek przynajmniej przymulony nie jest. nasza Lenusia znowu po 3 postanowiła obudzić sie wyspana i tym sposobem zasnęła ok 5. Łobudziak jeden :-) Ta dziewczynka nie potrzebuje snu, obudziła sie na dobre o 7 uśmiechnięta, szczęśliwa i chętna do zabawy :-D

matusia jak są takie mrozy to nie wychodzimy. wietrze mieszkanie w czasie jej drzemek i tyle.

reklama
Ja uciekam dzis posiedzieć z mamą więc będe dopiero wieczorem.
Tymek też się dziś obudził o 3 i nie chciał zasnąć, więc tata zapiąl go w wózek i poszliśmy spać, Tymek uwięziony, też zasnął - z nudów uffff

Buziaki w ten słoneczny dzionek!

Witajcie:)

Dzisiaj już u nas nie jest tak mroźno:tak: Rano było tylko -17:-D. Weekend był super, wybawiłam się z córcią, szalałyśmy cały czas. Co do spacerów ja nie wychodzę w te mrozy jeżeli temp. jest niższa niż -10. Np w sobotę w południe było -8 to byłam z małą na 20 minutowym spacerku.

Agacio wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imieninek*
Żelka widzę, że Tymek dalej zakochany w swoim wózku :tak:
Joluś zdrówka dla Igusia, daj znać po wizycie u pediatry.
Matusia:-D:-D:-D
Poziomki zdrówka dla Twoich laseczek kochanych

Hejjj;)

Widze ze nie tylko mi humorek dopisuje ;) Ohh slonce od razu poprawia czlowiekowi humor.

Mi daje z nosa cieknie ale za to P sie rozchorowal a wiecie jak to jest gdy facet chory...

Igor mial iść spac i nawet spal 5 min ale juz sie obudzil lezy w lozeczku i sie bawi wiec mam chwile luzu.

My nie wychodzimy na dwor bo u nas -15 a ja wole nie ryzykować ze moj łobuz sie rozchoruje.

Joluś
jak Igorek?

czesc laski,
jutro ma być poniżej -10 więc bedzie można wyskoczyć na krótki spacer.

pochwalimy się- juniorkowi już widać górną jedynkę, w związku z tym postanowił ząbkować ZEN i spał dzisiaj od 19.08 do 8.35 bez przerwy:szok:

poza tym nieustająco zdrówka dla wszystkich chorujących- tych mniejszych i tych większych

Hejka :-)

Ja też życzę zdrówka wszystkim maluszkom i mamusią chorującym :* :*

My wychodzimy bo musimy , Szymusia trzeb odebrać i dziś jest np. - 15 st.

w weekendzik poszedł do przodu remoncik , w kuchni płytki już po fugowane , panele u Nas położone no prawie mąż dziś do kończy i u dzieci położy wykładzinę, trzeba jeszcze meble skręcić do kuchni i powoli ruszać z przeprowadzką. :-)

Jaipur- gratki za zębolka :tak: i za tak długi sen Juniora - ojjj facet rzeczywiście ZEN :-D

EDIT: cisza , spokój ... i ja znikam :* buźki do wieczorka

Ostatnia edycja:
Jaipur ile dalas tej melisy wieczorem juniorowi co:rofl2: ;>

my tez na spacer wychodzimy bo trzeba z psami wyjsc;) ale to krotki spacer nawet wozka nie ierzemy;)

No i witam sie;)

A Agnieszka buziak dla Igora.

Poziomki Jolek jak dziecieczki??

oglądacie tvn24 ..???
babka mówiła o wszystkim co my zauważyłysmy.. że ojciec jak mógłby nie widzieć sinych ust
że ojciec mówił że znosił wóżek , ale nie mówił ze w dziecku byo dziecko , ze rutkowski zasugerował odpowiedz matce że dziecko wypadło , a sama tego nie powiedziała...
wszystko...

reklama
Ja też się witam i zmykam. Nadia usnęła więc ja szybko pranie wieszam i też kładę się spać. Oczy mi się zamykają pogoda ponura tak że człowiek najchętniej by z łóżka nie wychodził.

Do góry