reklama
aina110
Fanka BB :)
Witam się,
Hope na jakie Ty strony wchodziłaś, co ściągałaś,że już transfer przekroczony?
Jolek zdrówka dla Igorka!
Bra no Lenonek pełen energii!!:-) widziałam w tv,że u Was dziś -16 brrrr...
Agnieszka jak facet chory... to jakby prawie umierał! Mój P jak ostatnio miał podwyższona temperaturę to juz nic nie mógl robić, po za leżeniem w łózku:-)
Jaipur gratuluje ZEN ząbkowania juniorkowego! czy kiedyś mój bąk tyle prześpi? zazdroszczę!
U nas wychodzą dwójki na górze, Mały budził się w nocy z płaczek, dzis cały dzien marudny, łazi za mną. Męczy go strasznie! Ja siedze w domu i nic nie robię, wieje nudą.
Hope na jakie Ty strony wchodziłaś, co ściągałaś,że już transfer przekroczony?
Jolek zdrówka dla Igorka!
Bra no Lenonek pełen energii!!:-) widziałam w tv,że u Was dziś -16 brrrr...
Agnieszka jak facet chory... to jakby prawie umierał! Mój P jak ostatnio miał podwyższona temperaturę to juz nic nie mógl robić, po za leżeniem w łózku:-)
Jaipur gratuluje ZEN ząbkowania juniorkowego! czy kiedyś mój bąk tyle prześpi? zazdroszczę!
U nas wychodzą dwójki na górze, Mały budził się w nocy z płaczek, dzis cały dzien marudny, łazi za mną. Męczy go strasznie! Ja siedze w domu i nic nie robię, wieje nudą.
haniagaj
Zaciekawiona BB
Witam,
nareszcie mam czas do was napisać, mąż na studia projekty cały czas robił i ledwo dałam rade was czytać.Zdrówka życzę dla wszystkich chorych.
Cały czas czytałam wasze wypowiedzi na temat Madzi, mi również ciężko o tym myśleć, niewiem jak można takie maleństwo tak potraktować, opiekować się pół roku dzieciaczkiem, przecież kogo by takie maleństwo przez pół roku nie zauroczyło do szaleństwa? Ciekawe czy ta matka jeszcze coś ukrywa czy to naprawdę "niechcący".
My z Michałkiem też nie wychodzimy jeżeli temp. jest niższa niż -10.
nareszcie mam czas do was napisać, mąż na studia projekty cały czas robił i ledwo dałam rade was czytać.Zdrówka życzę dla wszystkich chorych.
Cały czas czytałam wasze wypowiedzi na temat Madzi, mi również ciężko o tym myśleć, niewiem jak można takie maleństwo tak potraktować, opiekować się pół roku dzieciaczkiem, przecież kogo by takie maleństwo przez pół roku nie zauroczyło do szaleństwa? Ciekawe czy ta matka jeszcze coś ukrywa czy to naprawdę "niechcący".
My z Michałkiem też nie wychodzimy jeżeli temp. jest niższa niż -10.
Witam sie
Aina u nas tez nuda na maksa ... ilez mozna w domu siedziec??!!
Niech sie skoncza juz te mroziska, to przynjamniej jakis park wchodzie w gre... buuu..
Buzka dla marudki Jaski od marudera Poli :*** <3
Jolek - daj znac po wizytach Waszych lekarskich !
My tak jak Bra - wietrzymy mieszkanie i tyle w temacie, przy -18 czy nawet jak dzis -14 nie wychodzimy.
Podobno jutro "tylko" -8 , zobaczymy, moze uda sie myknac na chwile. Ostatni raz bylysmy w tamta sobote.....
Jaipur - Prezes to ma spanie!!!
Meliska dziala Oj zeby i na mnie tak podzialala pleaseeee
Futrzaczku - no to fajnie, do przodu, do przodu - juz niedlugo sie wprowadzacie )
Ktos reflektuje na fasolke po bretonsku????Dzis na obiad
Aina u nas tez nuda na maksa ... ilez mozna w domu siedziec??!!
Niech sie skoncza juz te mroziska, to przynjamniej jakis park wchodzie w gre... buuu..
Buzka dla marudki Jaski od marudera Poli :*** <3
Jolek - daj znac po wizytach Waszych lekarskich !
My tak jak Bra - wietrzymy mieszkanie i tyle w temacie, przy -18 czy nawet jak dzis -14 nie wychodzimy.
Podobno jutro "tylko" -8 , zobaczymy, moze uda sie myknac na chwile. Ostatni raz bylysmy w tamta sobote.....
Jaipur - Prezes to ma spanie!!!
Meliska dziala Oj zeby i na mnie tak podzialala pleaseeee
Futrzaczku - no to fajnie, do przodu, do przodu - juz niedlugo sie wprowadzacie )
Ktos reflektuje na fasolke po bretonsku????Dzis na obiad
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
czytałyście paski na tvn24 w
wstępne wyniki sekcji potwierdzają wersję matki , że dziecko upusciła i uderzyło się w główkę... no i nie ma podstaw do zmiany zarzuttów dla matki.;..
ale ja bym jeszcze walczyła o zarzuty za to co zrobiła po upadku.....
wstępne wyniki sekcji potwierdzają wersję matki , że dziecko upusciła i uderzyło się w główkę... no i nie ma podstaw do zmiany zarzuttów dla matki.;..
ale ja bym jeszcze walczyła o zarzuty za to co zrobiła po upadku.....
Maja ja bardzo chętnie
Matusia no my nie wychodziliśmy ostatnio bo za zimno.Dziś -10 więc spacer do przychodni zaliczony i nie było tak źle.
Hania mąż musi Ci drugiego kompa sprawić.
Aina ZEN ząbkowania życzę dal Jasia
Futrzaczku idziecie jak burza
Jaipur gratulujemy ząbka.Nam górna dwójka idzie.
Hope to poszalałaś z tym netem
Aguś buziak dla Igorka:*
Wybaczcie więcej nie pamiętam. Lece opisać wizytę u lekarza i mykam sprzątać bo dziś poza praniem nic nie zrobiłam. Resztę nadrobię wieczorkiem .
Matusia no my nie wychodziliśmy ostatnio bo za zimno.Dziś -10 więc spacer do przychodni zaliczony i nie było tak źle.
Hania mąż musi Ci drugiego kompa sprawić.
Aina ZEN ząbkowania życzę dal Jasia
Futrzaczku idziecie jak burza
Jaipur gratulujemy ząbka.Nam górna dwójka idzie.
Hope to poszalałaś z tym netem
Aguś buziak dla Igorka:*
Wybaczcie więcej nie pamiętam. Lece opisać wizytę u lekarza i mykam sprzątać bo dziś poza praniem nic nie zrobiłam. Resztę nadrobię wieczorkiem .
Matusia
Hope, a z czego masz neta? Ja mam Netię i jestem zadowolona, ale zamówiłam też mobilny orange, celem zmniejszenia opłat i ciekawa jestem jak mi się sprawdzi. jednak stacjonarny, to stacjonarny, ale poniżej 80 zł nie ma szans na rachunek, a my tv mamy po 99 zł, więc chociaż na necie chciałam oszczędzić, ale boje się tego co u Ciebie, że przekroczę.
bra00721
maju uwielbiam fasolke po bretońsku!!! mniammmm daj trochę!
jaipur zapraszam do nas z prezesem, może przetłumaczy Lenonowi , że spanie jest ok
kamcia oni powiedzieli jedynie,że na chwile obecną sekcja nie wykazała, że wersja matki jest kłamstwem.
hope przyznaj sie co ściągałaś
futrzaczku to super, że remont chyli sie ku końcowi
jaipur zapraszam do nas z prezesem, może przetłumaczy Lenonowi , że spanie jest ok
kamcia oni powiedzieli jedynie,że na chwile obecną sekcja nie wykazała, że wersja matki jest kłamstwem.
hope przyznaj sie co ściągałaś
futrzaczku to super, że remont chyli sie ku końcowi
reklama
Matusia
Ciekawostka o mojej niani : w styczniu miała 2 dni wolnego, bo była w szpitalu na zabiegu i prosiła mnie bym odjęła te 2 dni z wypłaty. Oczywiście dałam Jej całą kasę, to pytała czy odjęłam, a Jej na to, że kupowała Majce soczki, to jesteśmy kwita, to dziś mi dała rajstopki i krem na mróz dla Majci, kupiła za tamte dwa dni. Jest szalona.