reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
zjadłabym ponczucha :tak:
Gag ano u nas we wsi jest taki program - smyki się nazywa czy coś. Jest koncert dla dzieci, a później maluchy mogą sobie podotykać i pobrzdękać na instrumentach.
Styna :-D:-D:-D
Kamcia królowo księżno!!:rofl2::-D:-D nie pozsostaje nic innego jak olać z góry ciepłym moczem takich ludzi i tyle.:tak:

Futrzaczku jest lepiej, bo mogę normalnie nochem oddychać po tych kroplach,ale kręci mnie w nim dalej niemiłosiernie:/

Jutro muszę męża spakować bo w pon jedzie w delegację na trzy lub dwa dni... obiad muszę porobić na poniedziałek, wtorek także zmykam już spać dobrej nocki dziewczyny:-)

żelka olewam ciepłym moczem ale widać dość słabo...:eek:
albo mocz w trakcie robi sie zimny buehehehe

a co do strasznych historii podali ze chyba na pomorzu właśnie matka urodziła dziecko już jej 3 zawinęła w worek i wsadziła do szafy :-( dziecko zmarło po 6 h
[*]
o tu http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...nach-w-szafie,1,5016980,region-wiadomosc.html

agacio spokuj tez mojego szpiega :tak:i wywieźcie daleko... hihihi
jiolek zdrówka

Ostatnia edycja:
Kamcia błagam Cie nie wstawiaj takich rzeczy, bo aż sie rozbeczałam i mi się niedobrze zrobiło ... jak można być tak bezdusznym, bezmyślnym, zwierzęta się barzdiej humanitarnie zachowują ... niż niektóre matki ...:-:)-:)-(

matusia jeśli szpiegiem jest osoba która jako pierwsza przychodzi mi na myśl....
to opowiedziałaby najciekawszą w życiu bajke jaką tylko można by usłyszeć :tak: i to bez zająkniecia nawet...;-)

a jeśli jest to osoba o której myslę jako drugiej... to wraz ze swoim dzieckiem idealnie pasowałaby do naszego podforum :-p

żelka wybacz... wiem ze to jest okrutne
wstawiłam to w odpoiwdzi na dziwqwczyn wypowiedzi... e wiem ze takie matki to życia nie będa miały..
ale sa tak okrutne.. i jest takich osób coraz to więcej w naszych czasach... niestety...:no:

reklama
Agacio puszczasz męża w delegację??A Franio z kim będzie?

Kamcia to jakaś masakra co się dziej. Przecież to można do adopcji oddać!!

Do góry