reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
smutne bardzo smutne. tak jak mi serce pękało kiedy mówili o tej dziewczynce adoptowanej. ale własne dziecko jak tak można :no:

Witam sie

Snila mi sie Madzia, ze zyla jednak.... bidulka, tak mi szkoda jej, jej mlodego zycia - tyle jeszcze bylo przed nia :((( No nie moge sie z tym pogodzic, tyle czasu nadzieja trwala we mnie, ze jednak sie znajdzie zywa.... ale to juz niemozliwe :'''(

Gag
- no tak wlasnie nawiazalam do sasiadow, bo chyba Ty pisalas ze nie masz spokoju ze swoimi a chorutenki Stanislaw tym bardziej?:wściekła/y:
U mnie u gory dzisiaj od rana REMONT! Zaraz tam ide! Tylko szukalam na jakis forach prawnych upewnic sie czy w niedziele jest zakaz czy nie.. no i jakos nie wiem do konca.. ale ide tam - pieprze to - jeszcze rano ktos kluczem do drzwi sie dobieral do nas - bo sie chyba im pomylily pietra:wściekła/y:
Gag - dobrze , ze przyjada, odciaza Cie troszke.. a daleko mieszkaja - chyba nie, skoro tak czesto moga wpasc co? Mam nadzieje, ze maly juz lepiej i nie goraczkuje tak.

Paulina - a no my tu po nocy siedzimy, nieraz jeszcze dluzej:tak: a Kamcia to mistrzu - nieraz o 3 jest ;P ;)
Ja sie klade miedzy 24 a 1 .. i nestety dziecko nawet tego nie zmienilo.. Potem rano jestem nieprzytomna, ale ja nie wychodze z lozka raczej przed 10 :p Rzadko kiedy.

Cześć kobitki. No i niestety Igor mi się rozchorował. Od rana ma temperaturę, co mu trochę zbiję to znowu urośnie. Oprócz tego ma lekki kaszel. Nie wiem czy iść z nim na pogotowie czy czekać do jutra i do pediatry naszej podejść:confused::confused: Najgorsze,że mrozisko straszne a nam auto od kilku dni nie chce odpalić.Zamarzło świństwo, bo akumulator to na pewno nie jest!!

hej dziewuszki,

ja dalej walcze z katarem teraz to bardziej juz z zatokami ale ja sie z nimi walcze od porodu praktycznie.
Igor ma lekki katar tylko wiec nie jest tragicznie, P w pracy a my siedzimy i sie obijamy.

Co do Madzi to mi sie szklane oczy robia za kazdym razem gdy widze jej zdjecie ;( Az serce boli ;(

Nie wiem jak wy dajecie rade wstac rano jak chodzicie tak pozno spac, ja o 22 juz spacznie śpie no ale moj dziec wstaje ostatnio o 7 wiec nie mam lezenia do 10.

Joluś jeśli ma ma bardzo wysokiej temp to ja bym chyba nie jechala na pogotowie. Ja panikara jestem i zaraz sie boje ze mnie z malym do szpitala wyśla.

Joluś nie dobrze:no: Zbijaj gorączkę, a jak będzie b. źle jedźcie na pogotowie, może ktoś Was podrzuci? u pediatry też napewno się jutro wystoicie w kolejce.

Agnieszka oj znam ten ból, mam nadzieję że uporasz się z zatokami, my też poźno chodzimy spać jakoś po 12 koło 1 czasem, ale czasem już o 22 śpimy a rano jestem nieprzytomna ale kawa stawia mnie na nogi i jakoś żyję;-)

Ucałujcie Igorków dziewczyny:****** zdrowiejcie kochani szybko:***

Ostatnia edycja:
Temperatura dochodzi tak do 39. A jak to jest z tym mierzeniem w pupie, pięć kresek się odejmuje tak???
Agacio wiem,że u pediatry też mogę się wystać,ale wolę naszą pediatrę niż jakiegoś starego dziada który zbada pobieżnie i da coś na odwal albo odeśle do szpitala!! Poczekam jeszcze trochę. Jak coś to opatulę go mocno i się przejdę!

Ania gratuluję kolejnego ząbka:) Widzisz tak narzekałaś że Daruś ma łyse oponki a tu proszę w jakim tempie mu zęby idą i za raczkowanie się bierze, brawo!!:)

Ostatnia edycja:
karolq no właśnie nawewt spokojnie nic nie można napisać..
ale bedę prosiła w administracji czy jest mozliwość tak jak na innych niektórych forach...
że jeśli chce się czytać to najpierw trzeba się zarejestrować.. bo moja sytuacja nie jest pierwsza ze ktoś czytał z rodzimy znajomych... i wszystko wiedział co gdzie i jak ... a jak już się będa rejestrować to łatwiej będzie takie osoby znależć po IP
paulina ja tez nie wstawiam moich zdjęć , ale dziecka.. kto nie ma chęci wstawić zdjęcia usmiechniętej buzi swojego maleństwa:-)
ania gratki za ząbka :-)
jolek ja bym poczekała w domu z temperaturą, zdrówka dla Igusia
agniieszka zdrówka

ja tez chodze późno spać :-p wstję rano jak zombie, ale kawy nie pijam bo mnie po niej jelita bolą :/ i nie moge...

reklama
to by dużo pomogło jakby osoby zajerejstrowane. ale jaki cel w tym mają? że poczytają o jedzeniu, kupkach i rozwoju dziecka. ehh nie przejmuj się.

kawy też nie pijam. nie lubię. a spać chodze ok 21

Do góry