reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
smutne bardzo smutne. tak jak mi serce pękało kiedy mówili o tej dziewczynce adoptowanej. ale własne dziecko jak tak można :no:

Witam sie

Snila mi sie Madzia, ze zyla jednak.... bidulka, tak mi szkoda jej, jej mlodego zycia - tyle jeszcze bylo przed nia :((( No nie moge sie z tym pogodzic, tyle czasu nadzieja trwala we mnie, ze jednak sie znajdzie zywa.... ale to juz niemozliwe :'''(

Gag
- no tak wlasnie nawiazalam do sasiadow, bo chyba Ty pisalas ze nie masz spokoju ze swoimi a chorutenki Stanislaw tym bardziej?:wściekła/y:
U mnie u gory dzisiaj od rana REMONT! Zaraz tam ide! Tylko szukalam na jakis forach prawnych upewnic sie czy w niedziele jest zakaz czy nie.. no i jakos nie wiem do konca.. ale ide tam - pieprze to - jeszcze rano ktos kluczem do drzwi sie dobieral do nas - bo sie chyba im pomylily pietra:wściekła/y:
Gag - dobrze , ze przyjada, odciaza Cie troszke.. a daleko mieszkaja - chyba nie, skoro tak czesto moga wpasc co? Mam nadzieje, ze maly juz lepiej i nie goraczkuje tak.

Paulina - a no my tu po nocy siedzimy, nieraz jeszcze dluzej:tak: a Kamcia to mistrzu - nieraz o 3 jest ;P ;)
Ja sie klade miedzy 24 a 1 .. i nestety dziecko nawet tego nie zmienilo.. Potem rano jestem nieprzytomna, ale ja nie wychodze z lozka raczej przed 10 :p Rzadko kiedy.

Cześć kobitki. No i niestety Igor mi się rozchorował. Od rana ma temperaturę, co mu trochę zbiję to znowu urośnie. Oprócz tego ma lekki kaszel. Nie wiem czy iść z nim na pogotowie czy czekać do jutra i do pediatry naszej podejść:confused::confused: Najgorsze,że mrozisko straszne a nam auto od kilku dni nie chce odpalić.Zamarzło świństwo, bo akumulator to na pewno nie jest!!

hej dziewuszki,

ja dalej walcze z katarem teraz to bardziej juz z zatokami ale ja sie z nimi walcze od porodu praktycznie.
Igor ma lekki katar tylko wiec nie jest tragicznie, P w pracy a my siedzimy i sie obijamy.

Co do Madzi to mi sie szklane oczy robia za kazdym razem gdy widze jej zdjecie ;( Az serce boli ;(

Nie wiem jak wy dajecie rade wstac rano jak chodzicie tak pozno spac, ja o 22 juz spacznie śpie no ale moj dziec wstaje ostatnio o 7 wiec nie mam lezenia do 10.

Joluś jeśli ma ma bardzo wysokiej temp to ja bym chyba nie jechala na pogotowie. Ja panikara jestem i zaraz sie boje ze mnie z malym do szpitala wyśla.

Joluś nie dobrze:no: Zbijaj gorączkę, a jak będzie b. źle jedźcie na pogotowie, może ktoś Was podrzuci? u pediatry też napewno się jutro wystoicie w kolejce.

Agnieszka oj znam ten ból, mam nadzieję że uporasz się z zatokami, my też poźno chodzimy spać jakoś po 12 koło 1 czasem, ale czasem już o 22 śpimy a rano jestem nieprzytomna ale kawa stawia mnie na nogi i jakoś żyję;-)

Ucałujcie Igorków dziewczyny:****** zdrowiejcie kochani szybko:***

Ostatnia edycja:
Temperatura dochodzi tak do 39. A jak to jest z tym mierzeniem w pupie, pięć kresek się odejmuje tak???
Agacio wiem,że u pediatry też mogę się wystać,ale wolę naszą pediatrę niż jakiegoś starego dziada który zbada pobieżnie i da coś na odwal albo odeśle do szpitala!! Poczekam jeszcze trochę. Jak coś to opatulę go mocno i się przejdę!

Ania gratuluję kolejnego ząbka:) Widzisz tak narzekałaś że Daruś ma łyse oponki a tu proszę w jakim tempie mu zęby idą i za raczkowanie się bierze, brawo!!:)

Ostatnia edycja:
karolq no właśnie nawewt spokojnie nic nie można napisać..
ale bedę prosiła w administracji czy jest mozliwość tak jak na innych niektórych forach...
że jeśli chce się czytać to najpierw trzeba się zarejestrować.. bo moja sytuacja nie jest pierwsza ze ktoś czytał z rodzimy znajomych... i wszystko wiedział co gdzie i jak ... a jak już się będa rejestrować to łatwiej będzie takie osoby znależć po IP
paulina ja tez nie wstawiam moich zdjęć , ale dziecka.. kto nie ma chęci wstawić zdjęcia usmiechniętej buzi swojego maleństwa:-)
ania gratki za ząbka :-)
jolek ja bym poczekała w domu z temperaturą, zdrówka dla Igusia
agniieszka zdrówka

ja tez chodze późno spać :-p wstję rano jak zombie, ale kawy nie pijam bo mnie po niej jelita bolą :/ i nie moge...

reklama
to by dużo pomogło jakby osoby zajerejstrowane. ale jaki cel w tym mają? że poczytają o jedzeniu, kupkach i rozwoju dziecka. ehh nie przejmuj się.

kawy też nie pijam. nie lubię. a spać chodze ok 21

Do góry