reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek na zakupy to ja jutro rano lece sanki dziecku kupic:-)
Agacio przy 5 cm śniegu tu szkoły zamykają i zakłady pracy:szok::szok::szok:

Kamcia wariograf nie jest wiarygodnym narzędziem ... o kant doopy sobie można robić ten wykrywacz kłamstw.
A co do zainteresowań rodziców to hm ... nie wiem czy powinnam to pisać, ale też lubie horrory, lubie oglądać wampiry szczególnie jednego :-pi to raczej nie świadczy o socjopatii - jaką się wykazali - zobaczcie, że ta nagonka się zaczęła dopiero teraz wcześniej nikt nie wyciągał żadnych koślawych zainteresowań itd

Styna właśnie gdzieś wyczytałam, że lotniska na wyspach pozamykane ... niech robią zakupy, robią dadzą swiezy towar :p

Ostatnia edycja:
Zapomniałam powiedzieć że moje dziecko od kilku dni nie robi sobie drugiej drzemki, no i dzisiaj przyjechał jej kuzyn w marcu dwa latka skończy tak ją wymęczył że biedaczka o 18 na siedząco nagle usnęła:szok::szok::-D:-D:-D
Żelka lotniska powiedzieli że zamkną jak jeszcze śnieg nie zaczął padać:sorry:

pozdrawiam szpiega co mnie podczytuje :eek:

żelka dlatego też napisałam ze teraz nagle wypisują wszystko z kazdymi drobnymi szczegółami z ich życia i wsyztskiego a ze wcześniej nawet na to uwagi nie zwracali....

Ostatnia edycja:
Kamcia jakiego szpiega?
Ja już wykąpana. Umyłam na wszelki wypadek zęby coby mnie już nic nie skusiło:confused2:. A mam pączki domowej roboty, mamcia zrobiła i mi przywiozła jeszcze ciepłe:-)

Kamcia co za szpieg? :eek:
Styna no to zalatuje histerią trochę, no ale co zrobić ...tzreba kupić 10 kg cukru, wór mąki, przyczepę ryżu i pozostaje czekać w domu do wiosny :-D:-D:-D:-D

Jakiego szpiega?????

Styna sanki jak fajnie:):) mój Igi już od tygodnia śpi tylko raz w ciągu dnia:/

Basiekk dawaj pączka :rofl2:

reklama
Do góry