reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek na zakupy to ja jutro rano lece sanki dziecku kupic:-)
Agacio przy 5 cm śniegu tu szkoły zamykają i zakłady pracy:szok::szok::szok:

Kamcia wariograf nie jest wiarygodnym narzędziem ... o kant doopy sobie można robić ten wykrywacz kłamstw.
A co do zainteresowań rodziców to hm ... nie wiem czy powinnam to pisać, ale też lubie horrory, lubie oglądać wampiry szczególnie jednego :-pi to raczej nie świadczy o socjopatii - jaką się wykazali - zobaczcie, że ta nagonka się zaczęła dopiero teraz wcześniej nikt nie wyciągał żadnych koślawych zainteresowań itd

Styna właśnie gdzieś wyczytałam, że lotniska na wyspach pozamykane ... niech robią zakupy, robią dadzą swiezy towar :p

Ostatnia edycja:
Zapomniałam powiedzieć że moje dziecko od kilku dni nie robi sobie drugiej drzemki, no i dzisiaj przyjechał jej kuzyn w marcu dwa latka skończy tak ją wymęczył że biedaczka o 18 na siedząco nagle usnęła:szok::szok::-D:-D:-D
Żelka lotniska powiedzieli że zamkną jak jeszcze śnieg nie zaczął padać:sorry:

pozdrawiam szpiega co mnie podczytuje :eek:

żelka dlatego też napisałam ze teraz nagle wypisują wszystko z kazdymi drobnymi szczegółami z ich życia i wsyztskiego a ze wcześniej nawet na to uwagi nie zwracali....

Ostatnia edycja:
Kamcia jakiego szpiega?
Ja już wykąpana. Umyłam na wszelki wypadek zęby coby mnie już nic nie skusiło:confused2:. A mam pączki domowej roboty, mamcia zrobiła i mi przywiozła jeszcze ciepłe:-)

Kamcia co za szpieg? :eek:
Styna no to zalatuje histerią trochę, no ale co zrobić ...tzreba kupić 10 kg cukru, wór mąki, przyczepę ryżu i pozostaje czekać w domu do wiosny :-D:-D:-D:-D

Jakiego szpiega?????

Styna sanki jak fajnie:):) mój Igi już od tygodnia śpi tylko raz w ciągu dnia:/

Basiekk dawaj pączka :rofl2:

reklama
Do góry