reklama
Żelka
Fanka BB :)
Kamcia wariograf nie jest wiarygodnym narzędziem ... o kant doopy sobie można robić ten wykrywacz kłamstw.
A co do zainteresowań rodziców to hm ... nie wiem czy powinnam to pisać, ale też lubie horrory, lubie oglądać wampiry szczególnie jednego i to raczej nie świadczy o socjopatii - jaką się wykazali - zobaczcie, że ta nagonka się zaczęła dopiero teraz wcześniej nikt nie wyciągał żadnych koślawych zainteresowań itd
Styna właśnie gdzieś wyczytałam, że lotniska na wyspach pozamykane ... niech robią zakupy, robią dadzą swiezy towar
A co do zainteresowań rodziców to hm ... nie wiem czy powinnam to pisać, ale też lubie horrory, lubie oglądać wampiry szczególnie jednego i to raczej nie świadczy o socjopatii - jaką się wykazali - zobaczcie, że ta nagonka się zaczęła dopiero teraz wcześniej nikt nie wyciągał żadnych koślawych zainteresowań itd
Styna właśnie gdzieś wyczytałam, że lotniska na wyspach pozamykane ... niech robią zakupy, robią dadzą swiezy towar
Ostatnia edycja:
Zapomniałam powiedzieć że moje dziecko od kilku dni nie robi sobie drugiej drzemki, no i dzisiaj przyjechał jej kuzyn w marcu dwa latka skończy tak ją wymęczył że biedaczka o 18 na siedząco nagle usnęła
Żelka lotniska powiedzieli że zamkną jak jeszcze śnieg nie zaczął padać
Żelka lotniska powiedzieli że zamkną jak jeszcze śnieg nie zaczął padać
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
pozdrawiam szpiega co mnie podczytuje
żelka dlatego też napisałam ze teraz nagle wypisują wszystko z kazdymi drobnymi szczegółami z ich życia i wsyztskiego a ze wcześniej nawet na to uwagi nie zwracali....
żelka dlatego też napisałam ze teraz nagle wypisują wszystko z kazdymi drobnymi szczegółami z ich życia i wsyztskiego a ze wcześniej nawet na to uwagi nie zwracali....
Ostatnia edycja:
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a no takiego przez którego musiałam skasowac kila moich postów , więcej tu nie napisze ... yhhhhh