reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

styna, łe matko, to się spiesz bo nic dla Was w sklepach nie zostanie :-D

basiekk, moja mama też upiekła pączki dziś, ale chyba jutro mi sie coś skapnie, bo dziś nikt mi nie przywiózł :-(
Kamcia, a do mnie nie może dotrzeć, że to matka zabiła. Mam jakiś taki mętlik, ale żeby matka opiekowała się tyle czasu i nagle tak okrutnie... nie rozumiem. Może naćpana była?

reklama
Jak się wtyka nos w nie swoje sprawy można go szybko stracić!!!! Wścibstwo nie jest trendy!!!!!

Matusia a pamiętasz sytuację bodajże z listopada, jak matka utopiła w Sopocie swoją trzyletnią córkę ??!!! (*)

Basiekk a kiedy tłusty czwartek???

jolek, tak, pamiętam :-(. Tu bardziej się przeżywa, bo się z tą "matką" szukało dziecka. Bo znaliśmy Madzię ze zdjęć i każdy obmyślał finał tej tragedii oby była w dobrych rękach, oby było Jej ciepło. Łączyliśmy się bólem z matką. A u taki szok. Dlatego mi to do głowy wejść nie może.

No to jutro nakupię ryżu mąki cukru i będziemy igllo budować na wypadek końca świata:-D:-D:-D
Jolek czyli wszystko OK widocznie jedna drzemka już im wystarcza.

Hejka

Joluś- czyli nie pomogło nic ? kurcze szkoda ale mi tabletki naprawdę pomogły. :* buziak zdrowiej kochana
Kamcia- mam nadzieję że wyjaśni się wszystko na Waszą korzyść :* a i szpieg ! cholera sio!
Paulina- kurcze to ładnie.... i co zrobicie bo się zgubiłam - dacie więcej czy co ?

co jeszcze nie wiem przepraszam nie mam weny .... ehhh

a ja straciłam checi do pisania... ludzie się moim życiem inetresuja jakbym królową była jakąś :-p
a za informacje na mój temat ktoś im płacił
:rofl2:
pewnie zaraz będzie w prasie co je moje dziecko ;-) bo to takie ciekawe... buehehhe
normalnie rozwala mnie takie coś.. swojego życia nie maja zbyt ciekawego i interesuje ich cudze...
a to sobie dodam że dobrze mi się żyje nie narzekam.... siedze w domu z dziećmi , zdrowe sa :-p
jeszcze jakieś informacje potrzebne?? :-)
a jutro na obiad zrobię kotlety :-p może ktoś chętny wpadnie buehehehe a jank nie to przynajmniej zostanie przyjęte do wiadomości co ta kamila będzie gotować ;-) :-p

no to sobie pogadałam :-p heheh

Ostatnia edycja:
Witam,
Na wstępie - światełko dla malutkiego aniołka - Madziusiu śpij kochanie.....
[*]:-(

Pewnie nie dam rady nadrobic wszystkich wątków - dziś kolejny dzień urwania głowy z moim choróskiem.
Ale ufffff - jutro przyjeżdza teściowa do pomocy, tylko,że przez tą wizytę może mnie nie być u Was....więc jakby co to pamiętajcie o mnie ;-)

kamcia
- [musiałam wyciąć ten fragment :* ]
jolek, futrzaczku - dzięki za troskę, co nieco już napisałam w temacie o lekarzach
poziomki- to ja mam urwanie głowy przy jednym chorym dziecku, a Ty....ło matko :szok: - współczuję!
matusia- gratki 8 ząbka!
maja - widzę, ze odetchnęłaś z ulgą po wyprowadzce sąsiadów - ja tez chętnie bym się pozbyła swoich....hehehhe
żelka - filharmonia dla dzieciaczków - brzmi ciekawie...
karolka -zdrówka dla Was chorowitki!
jolek -a Ty pędź do lekarza, bo jeszcze naprawdę Igi się zarazi

o co chodzi z tymi pączkami??? teściowa tez jutro ma przywieźc, a przecież do tłustego czwartku jeszcze sporo czasu
styna - rób zapasy bo Was zasypie!!! 5 cm śniegu to nie przelewki....hahahha....zabawni są ci wyspiarze ;-)
jolek, styna - u Stasia tez jedna drzemka w ciągu dnia - zazwyczaj tak ok. 1 - 1,5 godz

edit: :-D kamcia uhahałam się twoim ostatnim postem, Ty nasza królowo :*

Ostatnia edycja:
reklama
Styna a bałwana też ulepicie??? W końcu ktoś musi bronić tego iglo.

Matusia ale jednak pokazuje to,że matka potrafi zrobić coś takiego dziecku. Albo sprawa sprzed lat- dzieci trzymane w beczkach.:szok::szok::szok::szok::szok: Kiedyś inaczej się przyjmowało takie rzeczy do głowy,ale teraz jak mam swoje dziecko to takie wiadomości bolą chole*nie!

Siedzę tu cały czas z Wami i pukam się w czoło że coś miąłam komuś napisać,no i już wiem!!
Bra remoncik, pokój 25 metrów. Moje mieszkanie ma 21m2!:(

Gag a na długo przyjeżdza???

Basiekk to już niedługo:):)

No właśnie Matusia gratki ząbka:)

Do góry