reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

styna, łe matko, to się spiesz bo nic dla Was w sklepach nie zostanie :-D

basiekk, moja mama też upiekła pączki dziś, ale chyba jutro mi sie coś skapnie, bo dziś nikt mi nie przywiózł :-(
Kamcia, a do mnie nie może dotrzeć, że to matka zabiła. Mam jakiś taki mętlik, ale żeby matka opiekowała się tyle czasu i nagle tak okrutnie... nie rozumiem. Może naćpana była?

reklama
Jak się wtyka nos w nie swoje sprawy można go szybko stracić!!!! Wścibstwo nie jest trendy!!!!!

Matusia a pamiętasz sytuację bodajże z listopada, jak matka utopiła w Sopocie swoją trzyletnią córkę ??!!! (*)

Basiekk a kiedy tłusty czwartek???

jolek, tak, pamiętam :-(. Tu bardziej się przeżywa, bo się z tą "matką" szukało dziecka. Bo znaliśmy Madzię ze zdjęć i każdy obmyślał finał tej tragedii oby była w dobrych rękach, oby było Jej ciepło. Łączyliśmy się bólem z matką. A u taki szok. Dlatego mi to do głowy wejść nie może.

No to jutro nakupię ryżu mąki cukru i będziemy igllo budować na wypadek końca świata:-D:-D:-D
Jolek czyli wszystko OK widocznie jedna drzemka już im wystarcza.

Hejka

Joluś- czyli nie pomogło nic ? kurcze szkoda ale mi tabletki naprawdę pomogły. :* buziak zdrowiej kochana
Kamcia- mam nadzieję że wyjaśni się wszystko na Waszą korzyść :* a i szpieg ! cholera sio!
Paulina- kurcze to ładnie.... i co zrobicie bo się zgubiłam - dacie więcej czy co ?

co jeszcze nie wiem przepraszam nie mam weny .... ehhh

a ja straciłam checi do pisania... ludzie się moim życiem inetresuja jakbym królową była jakąś :-p
a za informacje na mój temat ktoś im płacił
:rofl2:
pewnie zaraz będzie w prasie co je moje dziecko ;-) bo to takie ciekawe... buehehhe
normalnie rozwala mnie takie coś.. swojego życia nie maja zbyt ciekawego i interesuje ich cudze...
a to sobie dodam że dobrze mi się żyje nie narzekam.... siedze w domu z dziećmi , zdrowe sa :-p
jeszcze jakieś informacje potrzebne?? :-)
a jutro na obiad zrobię kotlety :-p może ktoś chętny wpadnie buehehehe a jank nie to przynajmniej zostanie przyjęte do wiadomości co ta kamila będzie gotować ;-) :-p

no to sobie pogadałam :-p heheh

Ostatnia edycja:
Witam,
Na wstępie - światełko dla malutkiego aniołka - Madziusiu śpij kochanie.....
[*]:-(

Pewnie nie dam rady nadrobic wszystkich wątków - dziś kolejny dzień urwania głowy z moim choróskiem.
Ale ufffff - jutro przyjeżdza teściowa do pomocy, tylko,że przez tą wizytę może mnie nie być u Was....więc jakby co to pamiętajcie o mnie ;-)

kamcia
- [musiałam wyciąć ten fragment :* ]
jolek, futrzaczku - dzięki za troskę, co nieco już napisałam w temacie o lekarzach
poziomki- to ja mam urwanie głowy przy jednym chorym dziecku, a Ty....ło matko :szok: - współczuję!
matusia- gratki 8 ząbka!
maja - widzę, ze odetchnęłaś z ulgą po wyprowadzce sąsiadów - ja tez chętnie bym się pozbyła swoich....hehehhe
żelka - filharmonia dla dzieciaczków - brzmi ciekawie...
karolka -zdrówka dla Was chorowitki!
jolek -a Ty pędź do lekarza, bo jeszcze naprawdę Igi się zarazi

o co chodzi z tymi pączkami??? teściowa tez jutro ma przywieźc, a przecież do tłustego czwartku jeszcze sporo czasu
styna - rób zapasy bo Was zasypie!!! 5 cm śniegu to nie przelewki....hahahha....zabawni są ci wyspiarze ;-)
jolek, styna - u Stasia tez jedna drzemka w ciągu dnia - zazwyczaj tak ok. 1 - 1,5 godz

edit: :-D kamcia uhahałam się twoim ostatnim postem, Ty nasza królowo :*

Ostatnia edycja:
reklama
Styna a bałwana też ulepicie??? W końcu ktoś musi bronić tego iglo.

Matusia ale jednak pokazuje to,że matka potrafi zrobić coś takiego dziecku. Albo sprawa sprzed lat- dzieci trzymane w beczkach.:szok::szok::szok::szok::szok: Kiedyś inaczej się przyjmowało takie rzeczy do głowy,ale teraz jak mam swoje dziecko to takie wiadomości bolą chole*nie!

Siedzę tu cały czas z Wami i pukam się w czoło że coś miąłam komuś napisać,no i już wiem!!
Bra remoncik, pokój 25 metrów. Moje mieszkanie ma 21m2!:(

Gag a na długo przyjeżdza???

Basiekk to już niedługo:):)

No właśnie Matusia gratki ząbka:)

Do góry