reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
karolek ja mam orbitreka polecam. co prawda narazie się kurzy, ale przy systematycznych ćwiczeniach naprawdę daje efekty. szkoda że nie mamy 4 pokoju :-D

Jolek niech Ci bedzie ze ja... juz mi wszystko jedno to moze byc i na mnie.
Teraz wysylam Ci fluidki na wyzdrowienie (tylko odeslij pozniej je do mnie bo ja tez musze w koncu wyzdrowiec) ~~~~~~~~~~~

zelka nie bronie ojca bo dla mnie od pczatku był podejrzany , no ale ponoć on jej pomógł znieść wózek a ona później wróciła niby po pampersy więc wtedy mogło dojśc do tego co doszło... co się wyjasni juz w poniedziałek...więc mógł nie wiedziec .... ponoć tez był przecież wiarografem sprawdzany ...
jednak ja nie wierze ani matce ani ojcu.. dla mnie to było zabójstwo... dlaczego nie wiem..

a widziałyście te stronki??
dużo tu piszą różności o ojcu , o rodzicach matki..
szkoda że wcześniej nie brali tego pod uwage , tylko dopiero jak się okazało ze to nie porwanie a matka....

Policjanci znaleźli ciało zaginionej Madzi. 'Nie powiedziałam detektywowi prawdy'

http://www.fakt.pl/Matka-Madzi-i-oj...horrorami-i-wampirami-,artykuly,144738,1.html

http://www.fakt.pl/Przemoc-i-alkoho...-Madzi-Madzia-nie-zyje,artykuly,144737,1.html

Ostatnia edycja:
[*] dla Madzi
Karolka powiem krótko FACECI:eek:

Powiem wam dobry kawał. U nas pada śnieg ponoć n=ma padać trzy dni i angole wykupili supermarkety. W tesco i aldi są puste półki. Oni robią zapasy jak na koniec świata:szok::szok::szok::szok:

reklama
Do góry