reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
jolek, biedaczku zrób sobie inhalacje. Zdrówka!
Kamcia, paulina, ja Wam współczuje z tymi wynajmami. Trudno trafić na konkretną, ale uczciwą osobę. A to tak można w trakcie trwania umowy sobie aneksem czynsz podwyższać?

oglądacie na tvn24 z rutkowskim rozmowę? co za stronnicze nastawienie prowadzącej.

a w ogóle co uważacie o Rutkowskim? i jego udziale w całej sytuacji?

edit: matusia ten osioł u nas odwołuje się do wzrostu inflacji. ja tylko nierozumiem co ma inflacja do wzrostu czynszu. przecież ta kasa to ewidentnie dla niego a nie związana z jakimiś kosztami.

Paulina, nie oglądam, ale nagrywam dla męża, bo bardzo chciał. Jak wróci z polowania, to obejrzymy razem.
Ja nie wiem, co myśleć nie tylko o Rutkowskim, ale o całej sprawie. Mam mieszane odczucia, a cokolwiek robię przy Mai myślę o Madzi. Jak Ją dziś usypiałam, to się poryczałam, bo słuchałyśmy kołysanek, takich ciepłych słów, a Madzia zamiast ciepłych pościeli pod gruzami zamarznięta. Nie mieści się w głowie:-(.

Matusia ja tak samo cały dzień mam przed oczami ciałko zamarzniętej Madzi:-(

Rutkowski działa mi na nerwy lansuje się na tragedii małego dziecka i widać to gołym okiem, szydzi z policji. Wogóle jest postacią kontrowrsyjną:sorry:

działa/działał na granicy prawa. ale trzeba mu przyznać sprawę w jakiejś części wyjaśnił. strasznie stronnicza to rozmowa była. a dziennikarz nie tak powinien się zachowywać.

reklama
agacio dużo nie straciłaś. Pani Kolenda Zalewska wiele do życzenia, stwierdziła, że Pan Rutkowski jest " obrzydliwy" - nie tak powinien zachowywać się dziennikarz.

Do góry