reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Kamciu trzeba jeszcze wziac pod uwage, ze to prostu osoba chora psychicznie.. Moze niekoniecznie wyrachowana.. tylko po prostu chora.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze przeprowadzki to dla mnie horror, który mam nadzieję, nie wydarzy sie u nas szybko ;) bardzo wrastam w miejsca gdzie przebywam, więc dla mnie zmiana miejsca to niemal trauma ;)

a szykuje sie u nas maly remoncik. stwierdziłam, że zamiast kupować sofę, która ma spełniać role w pokoju dziennym i do spania to przegrodzimy nasz pokój wyodrębniając "mini-sypialenkę" ;) pokój ma 25 metrów więc da radę ;) wróci wtedy do nas nasze łóżko, które teraz jest u mamy jupppiii ;)))

Cześć dziewczyny
Nie jestem w stanie znaleźć słów w sprawie małej Madzi, jej "matke".....

Przepraszam że Was zaniedbałam ale mieliśmy pare spraw na głowie inie dałam już rady nic napisać
U nas cała chata podziebiona:eek:

Witam się babeczki :) oj nastrój okropny, Madzia cały czas mi w głowie siedzi...tak mi jej strasznie żal...Mój bąbel dzisiaj jest na miejscu diabła normalnie. Dopiero przed chwilą usnął...maruda z niego okropny. Nauczył się krzykiem wymuszać to czego chce...próbuję go tego oduczyć, więc hałasu jest co niemiara...:-D No i w końcu mój szkrab próbuje zabrać się do raczkowania. W ogóle ostatnio się taaaki mobilny zrobił, że szok. Idę trochę odpocząć, bo jestem dzisiaj wykończona przez tego mojego łobuza:tak:
poziomki to kurujcie się, żeby groźniejsze choróbsko w domciu nie zawitało

poziomki, biedactwa wracajcie do zdrówka!!!
majowa nasze dzieci juz są mądre kombninują jak mogą :)
kamcia trzymam kciuki, toć to sporo kasiorki

kamcia oby oddała. a co kombinuje? 700 euro to bardzo dużo pieniędzy.

oglądamy tvn24 na miejsce odnalezienia dziecka nawet matki z dziećmi przychodzą małymi 2 -letnimi :szok: to już trochę przegięcie.

poziomki zdrówka :tak:

reklama
paulina jeszcze jak policjanci szukali Madzi to te wariatki przychodziły z dzieciaczkami... popatrzeć kuźwa mać! :no:

Do góry