reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
marzena witaj ponownie :-) ogarnij się a my poczekamy na Ciebie :-)
agacio znasz się na kwiatach??
ja mam "skrzydłokwiata" Ostrzeżenie o przekierowaniu i z nim jeden problem
nie wiem czemu to co jest białe robi mi się zielone
ja mam dużo kwiatków ale z tym jednym tylko problem :-(
i uważam ze dom bez kwiatów to dom bez życia ;-)
w pl też mam pełno kwiatów.. a przynajmniej miałąm bo połowę mi mama zabiła :/ bo nie dbała przez moją nieobecność.. tylko część przetrwała
ale dobre i to :-)
a działka... mam też i uwielbiałam na nią chodzić pielić sadzić warzywka :-) mamy kilka drzew i winogrona.. takie wielkie francuskie... ahhhhh
i porzeczki cały ogrom :-)
no ja chcę na moją działkę :-)
a tym czasem idę robić placki ziemniaczane :-)
agacio znasz się na kwiatach??
ja mam "skrzydłokwiata" Ostrzeżenie o przekierowaniu i z nim jeden problem
nie wiem czemu to co jest białe robi mi się zielone
ja mam dużo kwiatków ale z tym jednym tylko problem :-(
i uważam ze dom bez kwiatów to dom bez życia ;-)
w pl też mam pełno kwiatów.. a przynajmniej miałąm bo połowę mi mama zabiła :/ bo nie dbała przez moją nieobecność.. tylko część przetrwała
ale dobre i to :-)
a działka... mam też i uwielbiałam na nią chodzić pielić sadzić warzywka :-) mamy kilka drzew i winogrona.. takie wielkie francuskie... ahhhhh
i porzeczki cały ogrom :-)
no ja chcę na moją działkę :-)
a tym czasem idę robić placki ziemniaczane :-)
Dobranoc Jolku - kuruj sie! :*
Agacio - moje storczyki uwielbiaja wode, mocze je nawet pare dni.. jak mi sie zapomni wody wylac. ale lubia to i kwitna pare razy do roku, nawet po 2 pedy kwitnace wyhodowalam ostatnio w kwiecie 'byle jakim', zakupionym kiedys w tesco bodajze.
Marzenka - no wez sie ogarnij w tej chalpie i wracaj do nas czesciej!! Zdrowka dla dzieciaczkow!
Żelka - masakra z tymi rurami Nie cierpie awarii.,,, Oby szybko Wam naprawili, bo po paru dniach u mamci pewnie bedziesz miala dosyc :]
Kamcia - a tak w ogole to jak Twoje kolano, lepiej?? Bierzesz te leki jeszcze? I co z operacja D? - byly takie prognozy kiedys przeciez.
Agacio - moje storczyki uwielbiaja wode, mocze je nawet pare dni.. jak mi sie zapomni wody wylac. ale lubia to i kwitna pare razy do roku, nawet po 2 pedy kwitnace wyhodowalam ostatnio w kwiecie 'byle jakim', zakupionym kiedys w tesco bodajze.
Marzenka - no wez sie ogarnij w tej chalpie i wracaj do nas czesciej!! Zdrowka dla dzieciaczkow!
Żelka - masakra z tymi rurami Nie cierpie awarii.,,, Oby szybko Wam naprawili, bo po paru dniach u mamci pewnie bedziesz miala dosyc :]
Kamcia - a tak w ogole to jak Twoje kolano, lepiej?? Bierzesz te leki jeszcze? I co z operacja D? - byly takie prognozy kiedys przeciez.
Witam dopiero teraz udało mi się wejść mamy pare minut ciszy. Nadię nadal zęby męczą a do tego jeszcze dzisiaj dwie szczepionki miała na żółtaczkę i meningokoki. Także masakra.
Jolek o ile dobrze pamiętam to ostatnio po urzędach trochę polatałaś a tam ludzi pełno no i zarazków też. Kuruj się.
Jejku biedne maleństwo.
Jolek o ile dobrze pamiętam to ostatnio po urzędach trochę polatałaś a tam ludzi pełno no i zarazków też. Kuruj się.
Jejku biedne maleństwo.
_Roszpunka_
agacio no ja nie wiem od czego mi się robi zielony , ale liscie sa do góry
musze chyba się zaciągnąć na jakieś forum kwiatowe :-)
majapolka kolano już mnie nie boli na codzień , ale odczuwam ból jak kucam albo siedzę na pietach (chyba wiesz o co chodzi ) podczas zabaw z dziecmi , no i czasami mm tak że rwie mnie cała noga :-( ale to i tak o niebo lepiej niż wtedy :-)
leki biorę ale tylko 2 już jedne na odbudowę tkanki a 2 na utrzymanie tego stanu co jest
a z operacją D to sobie poczekamy bo lekarz powiedział ze najprędzej to w lipcu :-(
no ale czekamy ....
musze chyba się zaciągnąć na jakieś forum kwiatowe :-)
majapolka kolano już mnie nie boli na codzień , ale odczuwam ból jak kucam albo siedzę na pietach (chyba wiesz o co chodzi ) podczas zabaw z dziecmi , no i czasami mm tak że rwie mnie cała noga :-( ale to i tak o niebo lepiej niż wtedy :-)
leki biorę ale tylko 2 już jedne na odbudowę tkanki a 2 na utrzymanie tego stanu co jest
a z operacją D to sobie poczekamy bo lekarz powiedział ze najprędzej to w lipcu :-(
no ale czekamy ....
reklama
_Roszpunka_
dziewczyny właśnie to przeczytałam.. ryczę jak bóbr :-(
[*]
Madzia nie żyje. Rutkowski znalazł ciało - Onet Wiadomości
[*]
Madzia nie żyje. Rutkowski znalazł ciało - Onet Wiadomości
Ostatnia edycja: