reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Co do mrozów i spacerów, rozmawiałąm wczoraj z pediatrą naszą i jej zdanie jeest takie, że jeżeli dziecie nie śpi na dworze to tak do -10 / -15 na 30 minut można śmignąć - oczywiście odpowiednio ubierając i zabezpieczając malucha :tak:

Co do wydatków, mój M gdzieś ostatnio wynalazł statystyki z których wynika że do 20 rkż, rodzice wydadzą na dziecko ok. 400 000:szok: :-D:-D

Concord Neo.
Żelka nasza pediatra powiedziała tak- " jak jest pani zimno, to wracać do domu" Czyli u mnie po 5 minutach.a tak mi się przypomniało- niedawno kupiłam sobie w necie 32 op.Haribo, aż się boję jak przyjadą.To przez Ciebie Żelka:-p

Ostatnia edycja:
Niezła cena :szok: pobiła maclarena na głowe :-D:-D

Jaipur :laugh2::laugh2::laugh2: to smacznego życzę :rofl2:

Ostatnia edycja:
Jaipur - 32 opakow.???!!:szok: Jestes uzależelkoniona!

Jakie to szczescie, ze my jeszcze smigamy w gondolce :) Zreszta tez mamy zestaw 3w1, a nad parasolkami jak na razie nie zastanawialam sie nic a nic..

Basiekk
- to cieszem siem, ze jest git :] Myslalam, ze mala teraz z babura bedzie juz na codzien.
Niestety nie ma poprawy :/ Jest zle. Ale to potem w odopwiednim watku.

Ypra zdrówka dla Twoich chłopaków

Madzik buziak dla Julka:*

Jaipur
buziak dla prezesa:*

Ewcia3004
buziak dla Mikołaja:*

Agacio i jak wrażenia po pierwszym dniu?Młody stęskniony za mamą?

Majowa cieszę się ,że tyle pozytywnych wieści nam przyniosłaś. Gratki Kubulkowych ząbków:)

Witam się na chwilę.Rozkłada mnie choroba.Kiepsko się czuję, w nosie szczypie, głowa pęka i ogólnie czuję się do doopy!!! Nie wiem co ja mogę łyknąć na to przeziębienie?:( M dziś w domu został bo mu oczy przewiało i prawie nic nie widzi.Mały marudny,ale nie dziwię mu się- dwie kaleki ma w domu:(
U nas też zimno, byłam rano z psem, na termometrze -12 do tego śnieg i wiatr. Z młodym nie wychodzę w taką pogodę!

Marzena gdzie Ty się podziałaś kobito???!!!!!

Ło matko Jolek fatalnie - kurujcie sie raz dwa! No i rozgrzewajcie nawzajem :]]

Wlasnie tez wczoraj sie zastanawialam - gdzie jest Marzena ???!!!

jaipur :szok: ale ja tez uwielbiam żelki, więc rozumiem ;-) tylko wolę zwykłe miśki z jutrzenki mniammmm

reklama
Do góry