reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie kobitki:-)
Ja już kawę pochłonęłam, bo też za mną nocka nieprzespana. Młody zaraził się od Gabi i też ma ogromny katar:confused2:Próbowałam mu wczoraj zrobić inhalacje z samej soli fizjologicznej,ale wierci się i odciąga maseczkę:confused2:Daję mu cebion multi i na noc kropię nasivin. Czy mogę coś jeszcze podawć????
U nas zimnica -12 stopni:shocked2:
Lecę się uczyć. Buziaki :***

edit: Futrzaczku jakie one sa piękne!!!!

Ostatnia edycja:
Witam
Zazdroszcze kaw (ja nie piję bo nie lubię :p), ale z chęcią bym dziś rąbneła jakiegoś "szatana" bo całą noc nie spałam - młody ma takie ślimaki w nosie, że aż się boje odciągać :-:)-:)-(
Zazdraszczam wizyt pielęgncyjnych ... też muszę się do fryzjera wybrać bo już go 100 lat nei widziałam i mnie okrzyczy że taki bałagan na głowie mam. Maży mi się zmiana kolorku ... jakieś rudości np :happy:

Persefona
inhalacje najlep[iej działają jak puścisz jakiś teledysk/film dla odwrócenia uwagi :tak: A z Nasivinem tzreba ostrożnie bez konsultacji z lekarzem można podawać chyba do 3-5 dni jeśli się nie mylę. Na katar Wapno jeszcze ok 3 ml.
Futrzaczku szczerze mi się kąpletnie nie podobają tego typu prezenty - jak łyżeczki, tabliczki, buciki itd ... zwykłe zbieracze kurzu choćby były nie wiem jak piękne - to mało praktyczne.
Osobiście chyba wolałabym kupić łańcuszek z medalikiem ( kiedyś był taki zwyczaj, uważam dobry). Dziecko jak będzie starsze, to przynajmniej ponosi ... czy coś :p
Ale to tylko moje zdanie ;-)

Poziomki hepi berzdej dla Twojego Pana Męża :-D:-D
Ania piękny avatar! :tak:

Futrzaczku piękne te buciki:)

Aga na pewno coś trwałego musi ci zrobić, bo to w końcu całonocne balety:) Ja ze swojej studniówki o 6tej rano do domu wróciłam :)

Żelka Persefona zdrówka dla dzieciaczków :)

reklama
Do góry