reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
:-D:-D
Moja co chwile dzis postekuje,,, teraz tez byl ryk, ale krotki i spi dalej..
Przewaznie jest tak, ze albo sie bawi i kreci az nas obudzi <tzn mnie!..moj sobie spi oczywiscie..> albo od razu alarm ..

No tak my to mamy wyczulony ten słuch!
Wczoraj kumpela mi opowiadała,że rano wyszła z domu sprawy załatwiać młody jej spał u siebie w pokoiku a tatuś u siebie.Pootwierała drzwi żeby słyszał ojciec jak się dzieć obudzi... Po jakimś czasie dzwoni nabuzowany tatuś z pretensjami! Młody wstał jakimś cudem wyszedł z łóżeczka, zrobił rozpierduchę u siebie, potem w kuchni a na koniec poszedł obudzić tatę. Kumpela była w szoku że ten nie słyszał jak gary w kuchni po kafelkach się dawały!

No i przyklad wypisz wymaluj - typoweeeeeeeeeee :]

Ide spac, pierwsza za pasem... Ty to sie kochana juz troszke wyspalas ... :tak: ..a czy mi sie uda w ogole?...;-):**

Ja zaraz też brykam pod prysznic i do wyra. Ostatnio chodzę 2-3cia spać.Pewnie stąd ta dzisiejsza drzemka,albo faktycznie mnie coś rozkłada:/

Dobrej nocki:tak:

Zawsze jak tyle naklepiecie, to się zmęczę zanim to przeczytam i siły już nie starczy na odpisanie:-p

sny macie nieziemskie i do tego w gronie ciotek z bb:-D

a teorie spiskowe, dajcie spokój, lepsze niż ja.Bo ja sobie pomyślałam, że to ma związek z jakimiś sprawami rodzinnymi.Ale nie oglądam tv więc za dużo nie wiem w tej sprawie.

peeling kawowy też polecam, kawa koniecznie "fusiasta" i trzeba ją zaparzyć, to lepszy efekt.Od biedy jak nie mam kawy -to cukier ziarnisty, olej(najlepiej oliwa z oliwek) i cynamon mielony.Też fajowo:-)

gag to co nie mam szansy na ten prezent?jednak Ci się podoba?;-)

ale fajna pogoda:)

dużo zdrówka dla wszystkich chorujących

Cześć,

my dzis imprezowo na 15 ide do fryzjera zeby mi jakos fajnie ulozyla wlosy, potem czerwona kiecka na siebie i wychodziny na cala noc ;)

Igor lepiej, hmm zeby sie cofnely? Aniol nie dziecko.

Zdrówka dla wszystkich chrujacych tych duzych i malych ;*

reklama
Do góry