reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Styna super! takie mocowanie jest wadliwe!
No tak my to mamy wyczulony ten słuch!
Wczoraj kumpela mi opowiadała,że rano wyszła z domu sprawy załatwiać młody jej spał u siebie w pokoiku a tatuś u siebie.Pootwierała drzwi żeby słyszał ojciec jak się dzieć obudzi... Po jakimś czasie dzwoni nabuzowany tatuś z pretensjami! Młody wstał jakimś cudem wyszedł z łóżeczka, zrobił rozpierduchę u siebie, potem w kuchni a na koniec poszedł obudzić tatę. Kumpela była w szoku że ten nie słyszał jak gary w kuchni po kafelkach się dawały!
Wczoraj kumpela mi opowiadała,że rano wyszła z domu sprawy załatwiać młody jej spał u siebie w pokoiku a tatuś u siebie.Pootwierała drzwi żeby słyszał ojciec jak się dzieć obudzi... Po jakimś czasie dzwoni nabuzowany tatuś z pretensjami! Młody wstał jakimś cudem wyszedł z łóżeczka, zrobił rozpierduchę u siebie, potem w kuchni a na koniec poszedł obudzić tatę. Kumpela była w szoku że ten nie słyszał jak gary w kuchni po kafelkach się dawały!
Zawsze jak tyle naklepiecie, to się zmęczę zanim to przeczytam i siły już nie starczy na odpisanie
sny macie nieziemskie i do tego w gronie ciotek z bb
a teorie spiskowe, dajcie spokój, lepsze niż ja.Bo ja sobie pomyślałam, że to ma związek z jakimiś sprawami rodzinnymi.Ale nie oglądam tv więc za dużo nie wiem w tej sprawie.
peeling kawowy też polecam, kawa koniecznie "fusiasta" i trzeba ją zaparzyć, to lepszy efekt.Od biedy jak nie mam kawy -to cukier ziarnisty, olej(najlepiej oliwa z oliwek) i cynamon mielony.Też fajowo:-)
gag to co nie mam szansy na ten prezent?jednak Ci się podoba?;-)
ale fajna pogoda
dużo zdrówka dla wszystkich chorujących
sny macie nieziemskie i do tego w gronie ciotek z bb
a teorie spiskowe, dajcie spokój, lepsze niż ja.Bo ja sobie pomyślałam, że to ma związek z jakimiś sprawami rodzinnymi.Ale nie oglądam tv więc za dużo nie wiem w tej sprawie.
peeling kawowy też polecam, kawa koniecznie "fusiasta" i trzeba ją zaparzyć, to lepszy efekt.Od biedy jak nie mam kawy -to cukier ziarnisty, olej(najlepiej oliwa z oliwek) i cynamon mielony.Też fajowo:-)
gag to co nie mam szansy na ten prezent?jednak Ci się podoba?;-)
ale fajna pogoda
dużo zdrówka dla wszystkich chorujących
Agniieszka
Fanka BB :)
Cześć,
my dzis imprezowo na 15 ide do fryzjera zeby mi jakos fajnie ulozyla wlosy, potem czerwona kiecka na siebie i wychodziny na cala noc
Igor lepiej, hmm zeby sie cofnely? Aniol nie dziecko.
Zdrówka dla wszystkich chrujacych tych duzych i malych ;*
my dzis imprezowo na 15 ide do fryzjera zeby mi jakos fajnie ulozyla wlosy, potem czerwona kiecka na siebie i wychodziny na cala noc
Igor lepiej, hmm zeby sie cofnely? Aniol nie dziecko.
Zdrówka dla wszystkich chrujacych tych duzych i malych ;*
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Siemka trajkotki ;-)
Aniu- brawo brawo macie ząbek! :* edit: o! prawie dwa :-) i miłego imprezowania jutro!
Gag- prezent iście mężowski ;-) fajnie
Styna- brawo!
Kamcia- wyściskaj Emme :*
ale dzisiaj mróz!
i weekendzik znowu hmmm fajnie :-)
Aniu- brawo brawo macie ząbek! :* edit: o! prawie dwa :-) i miłego imprezowania jutro!
Gag- prezent iście mężowski ;-) fajnie
Styna- brawo!
Kamcia- wyściskaj Emme :*
ale dzisiaj mróz!
i weekendzik znowu hmmm fajnie :-)