reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam. Ale u nas zimnica:szok:A my dziś na miasto wyjść musimy:crazy:

Aguś studniówka???? Zęby się nie cofnęły. Przy ich wychodzeniu nie zawsze dziecko musi marudzić- raz boli bardziej raz mniej a raz wcale.

Ania śliczny avatar. Gratuluję zębulków :)

Futrzaczku weekend z chłopakami:):)

Młoda ucałuj Tymonka:*

Kamcia buziak dla Emmy:*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie:-)
kawa małpka.jpg
Dzisiaj espresso bo małe dały mi usnąć ok 5 rano...a o 8 Idka obudziła się z wrzaskiem:confused2:

dzisiaj przyjeżdza teściowa a chałupa nie ogarnięta,ja nie ogarnięta...
ZDRÓWKA CHORYM:****

Hej moje kochane paple:-)
Ja tak na szybko bo dzisiaj z młodzieżą do pediatry uderzam zobaczyć jak tam wyniki siuśków. Noska kiepska, od kilku nocek znów akcja budzimy się co godzinka:confused2:. Marti właśnie buja się w bujaczku, a ja robię jej drugie śniadanko:-).
Policzek ma cały czerwony fajnie bo spała na brzucholku i się odbił.

Styna
brawo
Kamcia buziaki dla Emci
Poziomki powodzenia;-)
Ania śliczny awatar, miłej imprezki jutro
Aga miłej imprezki

Wszystkim życzę miłego dnia, mimo mrozu brrrr

Jolek ona się mnie boi tym bardziej że jest u mnie w domu:-D przyjeżdza do dziewczynek. Musze zrobić jakieś ekstra ciacho bo M ma dziś 40 urodziny:szok: i coś dobrego na obiad żeby teściówkę żarzyć hihihihihihihi:rofl2:

reklama
Poziomka no to najlepszego M życzę:)

Futrzaczku bez jednego ale to i tak z chłopakami:):)

Ancia papiery o wychowawczy idziemy już złożyć

Basiekk a ty w domu nie w pracy???

Aaaaaaaa młodemu dolna dwójka wychodzi, przeciwległa do tej górnej - śmiesznie to będzie wyglądało. To już teraz wiem dlaczego on taki płaczliwy był nad ranem:sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry