reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
basiek - Tymek śpi chociaż już raz się budził na miauczenie i beksanie, ale miał dziś dużo wrażeń więc się nie dziwię.

jolek - grtuluję - też czekamy aż mama będzie znaczyć to co powinno :)

gag - miałam coś napisać i zapomniałam - a już wiem o tym wstawaniu wszędzie i upadaniu - moja młodzież też jak w transie łapie się wszystkiego co się da i na nogi i szpagaty, gleby, ryki - osiwieje przy nim

poziomki - fajnie masz, że piecze ci się szybko :) też lubię piec ale nie mam piekarnika :eek: może naskładam kasę za kilka lat i zrobimy w końcu kuchnię. Pozostają ciasta na zimno i deserki bez pieczenia, ale to nie to samo...

mój kot postanowił wybrać się dziś gdzieś hen w świat daleki i od rana dopiero teraz wróciła panienka cała mokra i wygłodniała.... ach te dzieci... i koty...
Moje samopoczucie = będę beksać bo gruba jestem... wisi mi ten brzuchol, waga nie spada, mam ciągłą ssawkę w żołądku... :-(

Nawet serialu nie mogę pooglądać bo teraz na świecie jakaś afera znowu z tymi filmami w necie... lol :dry:

Moje najmłodsze jeszcze nie śpią:-D
Mi się nie opłaca kupować ciast bo 2 kg to dla nas pikuś to nawet nie mam wyjścia:-D
Jolek naprawie:-)
Młoda ja tez nie mam piekarnika tylko prodziż

Basiek jak śpiewy to git;-):-D Franek też śpi:tak:
Poziomka ale KUSISZ no naprawde serca nie masz:no:;-) Ja jak Stynka dziwię się niezmiernie że jeszcze piec Ci się chce:eek:
Joluś słodki Igorek wyobrażam sobie jak musiałaś się cieszyć:tak:

Mtako chyba muszę mleko ściągnąć bo cyca mi zaraz rozpierdzieli:no: A boli jak diabli i jakiś ciepławy się robi:confused2:

Staś spi - raz się wybudził - mama utuliła i dalej spanko

agacio - jak boli to niedobry znak - ściągnij jak najszybciej albo przystaw małego ssaka ;-)

Alex, ale świat jest mały:) Mi już 4 lata pracy stuknęły, pewnie gdzieś się spotkałyśmy na korytarzu:) W sprawie telefonu to naprawdę farta mieliście. Tylko sobie życzyć, żeby jak najwięcej takich ludzi po świecie chodziło.
Majowa, mam nadzieję, że skoro choroba została rozpoznana w tak wczesnym stadium, to może oznaczać dobre perspektywy jeśli chodzi o leczenie. Trzymam mocno kciuki.
U nas też śnieg. Matko, jak ja zimy nie cierpię.
Dziś cały dzień u prababci spędziliśmy. Teściowa już przestała małego całymi dniami na rękach nosić, chyba do niej dotarło wreszcie co mówię:)
Mykam jeszcze poczytać co żeście naskrobały i spać lecę.

jolek - zamknęli jakiś tam wielki serwis z filmami udostępnianymi i ścigają tych co ściągają, więc serwisy typu zalukaj i inne się asekurują i blokują dostęp... Nie wiem o co dokładnie chodzi - byś musiałą pogadać z moim M on się bardziej orientuje...

poziomki - musiałam sobie wygooglać jak to wygląda, nazwę znam ale co się z tym robi... nigdy nie widziałam na żywo...

agacio - ściągaj i przykładaj kapuche...

reklama
A coś słyszałam o tej aferze. Ja nigdy nic nie ściągam także mam sumienie czyste ostatnio słuchamy wiewióreczki sąsiadeczki tylko:-D

A cyc boli pewnie dlatego że była wyrzucić śmieci w rozpiętej kurtce więc moja wina ewidentnie:dry:

Do góry